İKV NİN YENİ KAHRAMANI!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
IItantanII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

İKV NİN YENİ KAHRAMANI!

Mesaj gönderen IItantanII »

Enteresan bir hikaye bu.Bu biray içinde benimde incelemeye alındığım Teşkilat bölümündeki bir düzenbazlık olayı patlak verdi.Ayrıntıyı anlatmıyayım bir şekilde hileli elde edilen iksirleri bilmeden aldığım ve satmaya çaılşmam dolayısyla ki alırken bilmiyordum hesabım banlandı.Yapılabilecek hertürlü başvuruyu ve savunmayı yaptım.Savunmamı hazırlarken bu işi oyuna sokan kişiyi buldum.Ve destekten birinden yardım aldığınıda öğrendim.Uzun bir metinle tek tek ayrıntısına kadar anlattım.İkisiri bana satan kişi bişekilde olaya bulaşmış ve olayın böyle olduğunu bana anlatıncada desteği bilgilendir ve bu işten sıyrıl dedim.Olayı desteğe haber veriyor ve olayın nasıl yapıldığını desteğin başıyla görüşerek ayrıntılı anlatıyor gizli bir kimlikle.Daha sonra arkadaş bir hata yapıyor kendisini bu işe bulaştırana böyle yaptım desteğe haber verdim diyor.Oda tmm bundan sonra onlarla sen diye konuşurum diyor.Şimdi oda kendisini ve destek aldığını kurtaracak şekilde desteğe anlatıyor.Halbuki 3 defa savunma mailimde olayın oyuna bu insan tarafından sokulduğunuda yazmış olmama rağmen.Destek nasıl bilgilenmişse benim hesabımı ve arkadaşınkini banlıyor olayı oyuna sokanada Bıçak Sırtı Zırh Ve Kılınçla ödüllendiriyor.Benim hesabın neden banlanmak istendiği üzerinede yazılarımdanda az çok fikir sahibi olmuşunuzdur ki iki senedirde böyle yazarım ben.Adamı ödüllendirmişler)).Ocipres hesabım hem oyundan hemde forumdan sürekli banlı.Neden ?Çünki yıllarca eleştirdim hep.Yolladığım maile inanmazsanız düşeceğiniz durum bu.Az bile vermişsiniz komple bıçak sırtı verseydiniz )).

Ocipres
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV NİN YENİ KAHRAMANI!

Mesaj gönderen nabuforum »

İkv kahramanları baş tacı hep.Oyuna sorun çıkartan düzenbazlık yapanlar önplanda,derdi olan sorunu olan hep kulak ardında.Gelmiş geçmiş ikv serüveni hep bu şekilde.Bir söz varya hani bir söze bakarım söz varmı diye birde adama bakarım adam mı diye velevki ikv yönetiminde aslolan koca bir sıfır.Gelişmeyi bırak düşüncesi bile yok.Temeli çürük. Küfür edene,hata kullanana oyunda hiç bişey olmaz iken adam gibi eleştiri yapan, sorunu olan mağdur oluyor.Burası gerçekten ikv,Her nerede yaşatılmaya çalışılıyorsa..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
IItantanII
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen IItantanII »

Geçenlerde teşkilat bölümünde forumdanda sorumlu bir GM yazdığım yazıyı kitledi ve kitlediği yazımın altına da beni takip ettiğini sürekli şikayet ve haksızca görevlileri eleştirip töhmet altında bıraktığımı yazdı.Ki görevliler arasında gerçekten iyi olduğunu inandığım biriydi çokta ayrıntılı tanımasamda.

Bir-iki sene evvel oyun zırt pırt geri sarıyordu.Bu nedenlede birçok oyuncu madur oldu.Oysa bu geri saymayı bir gm nin oyunun bir açığından yararlanıpta kullanmak için yaptığını sanırlarki oyundan kimse bilmez.Onuda ayrıntılı birşekilde ilerleyen zamanda bu güzel forum sayfasında açıklayayımda zulüm etmek nasıl bişeymiş onlarda oturduğu yerden bi tatsın.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Bizler forum içinde modarasyon uygularken Forum kurallarını baz alırız, forum kuralları dışına çıkan oyuncularımıza modarasyon uygular ve sebebini yazarız, Eğer sadece eleştiri yapana modarasyon uygulansaydı şuan forum farklı bir hal alırdı. Bunun en büyük kanıtı TC KİMLİK NO isimli konunuzdur.

Bir diğer konu ise sizin ısrarla konu açtığınız bizim ise incemesi devam ediyor dediğimiz malum konu. Oyun içi ceza sistemi birinin birilerini sözle şikayet etmesi üzerine kurulmamıştır, ilgili kişilerin ilgili log kayıtlarına bakılır, yapmış olduğu tüm işlemler gözden geçirilerek ceza uygulanır. Lütfen oycularımızı yalnış bilgilendirmeyiniz.

Konunun devamı halinde Forum kurallarını uygulayacağımızı hatırlatırız.
Koray YAR
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön