Çemberlitaş Yağma Arttırıcı Sonuçları (SAÇMALIK)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Suikast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Çemberlitaş Yağma Arttırıcı Sonuçları (SAÇMALIK)

Mesaj gönderen Suikast »

sonofdevilll yazdı:
Suikast yazdı:ÖnceLikle Konuya Kahkaha Atarak Başlamak İstiyorum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Yazdıkların Sizde Mevcut oLmayan ama Sallamasyon olarak attığın İtemler Biz Henüz o Setleri göremedik Sunucuda :lol:

Diyelimki 40 Gaffar Kestin ! Sadece Set halinde Yazdıqın yaklaşık 25 İtem Var ve 40 Gaffarda 25 İteme Karşılık ALLAH gözünü Doyursun Denir Sana Sanırım :lol: Yüzsüz Bide GeLmiş Yazıyo bişi Düşmüyo diye.

Son oLarak 4 buçuk Yıl Yazmışsın :lol: Sığınak ve Migrat Bölgeleri Geldikten 5 ay Sonra oyuna Başladınız.3-5 çöple Bu kadarda Atılmaz yaw :lol:

Abeyyyy Junona Grup Varmı :lol: :lol: :lol: Abeyyyy Kenana G ötür Beni İbni Eldiven Lazım :lol: :lol:

QuaRiSsma / Tüm Dostlara SeLamlar oLsun.
QuaRiSsma Senin Gibi Hırsız Olucağıma Yönetime İtem İçin İsyan Ederim En Azından Hakkım İle Kazanmaya Çalışıyorum Senin Gibi Huniyi gözlük Gibi Satmıyoruz Hem Nasıl Bir Kişiliğin Varsa Herkesin Hırsız Dediği Yerde Barınmaya Çalışıyorsun Hala Onuda Anlamış Değilim Neyse Az Laf Çok İş Önce Biraz İnsanlıktan Nasibini Al Sonra Konuşalım

Ayrıca Bundan 4.5 Yıl Önce Bu Oyuna Başladığımda Benim Şifacım Yoktu Sığınak Migrat Geldiğinde Bugunkü Gibi Sabit Bir Grubum Zaten Vardı Sallıyorsan Destekli Salla Benim Çöp Diye Yansıttığım İtemler Zoruna Gidiyorsa Verebilirim Ergen Kardeşim Bu Kadar Gözün Kaldığını Düşünemedim Gözü Kalanın Gözü Çıksın :D
[b]1. si Sen Dahil Yüzlerce Kişiyi Dizmiş Biriyim ki Ekmek Yediğin Eli Isırırsın anca 2. İse Abindeki ÇöpLeri Gelip Görde öyLe konuş :)) bebe Sen Yokken Biz Vardık 2 Günlük Adam GeLmiş Hırsız diyor :) Bana Hırsız Diyen Sadece 1 ÖRGÜLÜ'dür onunda Hırsız oLduqunu CümLe ALem Biliyor Sen Bildiğin Gibi oyna Oyununu Loncana SöLe ÇT diye Gelip Yalvarmasınlar 3 kişi oLdu Günahım geLdi ALdım Gruba Bidahada Grup Yok Size Züüee Şimdi [/b]

Kod: Tümünü seç

Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
                          Unutma,
   Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
Kullanıcı avatarı
Suikast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Suikast »

Eklemeyi Unuttum Sen Huni Nedir Bilmiyosun Çünki Yoktun o Zamanlar Çok İş Az Çene DAĞIL

Kod: Tümünü seç

Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
                          Unutma,
   Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

Konu amacını yiğtirerek tartışmaya sürüklendiğinden ötürü forum kuralları;

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Maddesine istinaden kilitlenmiştir.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön