gözlükten anlayanlar içerii ./
gözlükten anlayanlar içerii ./
Gözlük almakmı yoksa kp kasmakmı daha iyi yani hem şanın olur hhemde göz cekmek dahamı mantıklı
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: gözlükten anlayanlar içerii ./
Eğer nadide bir gözlük çekmek istiyorsan tek seçenek; Klan Parası kasarak gözlük çekmek.
Ama mavi efsunlu gözlük alıcaksan para verip almak daha mantıklı.
Ama mavi efsunlu gözlük alıcaksan para verip almak daha mantıklı.
PASLIBIÇAK - xCENTERx

nadide istemıyorum o olmadan kp kassam zararamı gırerim
- HuNxLuCaGo
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Zarara girmek istemiyorsan Plus Paket + KP / Şans Arttırıcı x2 almalısın.
İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim.
Albert Einstein
Albert Einstein
-
ISeHRaZaTI
- Cin Avcısı

Karizma alarak gözlük çekersen baya bir zarara girersin. Direk gözlüğü satın almanı tavsiye ederim.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Bence akıl almak yerine mantığını çalıştırmalısın ben kısaca anlatayım sana
Bende şuan 3 adet pluslı arz karakter var ankada oynuyorum günde 12 defa karizmalarını alıyorum x2 de artırıcı var yani günde 12 kere kesiyorsam
3300 x 12 = 39600 kp kasıyorum bu benim için karlı bir iş 1 ay boyunca kasabilirim hiç durmadan 1 ay boyunca kasarsam
39600 x 30 = 1188000 kp oluyor
harcadığım miktar akçe hesabıyla 4500 civarı bir şey oluyor bunu gözlük karşılamayacaksa kp kasmak çok zararlı bir iş yani
seçim senin kardeşim senin durumun nasılsa ona bak öyle gözlük al
Bende şuan 3 adet pluslı arz karakter var ankada oynuyorum günde 12 defa karizmalarını alıyorum x2 de artırıcı var yani günde 12 kere kesiyorsam
3300 x 12 = 39600 kp kasıyorum bu benim için karlı bir iş 1 ay boyunca kasabilirim hiç durmadan 1 ay boyunca kasarsam
39600 x 30 = 1188000 kp oluyor
harcadığım miktar akçe hesabıyla 4500 civarı bir şey oluyor bunu gözlük karşılamayacaksa kp kasmak çok zararlı bir iş yani
seçim senin kardeşim senin durumun nasılsa ona bak öyle gözlük al
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
-
xBilgiAgencyx
- İri Fare Avcısı

Bir Savaşçı İsen Ve En Sağlam Karakter Olmak Istıyorsan Sana En az 300 Bin KP lazım (Mor için)
1 Element Mor 1 Hedef Mor 1 MAraton Mor Alırsın yaklaşık 280 çarın kpsını alman lazım 300000 / 1100 Hesapla
Eğer Plus + x2 KP Artıcın Varsa Her Bir Çar 1100 KP verır Sen Bu KP yı 5 Çarla 1 Bilemedın 2 haftaya kasarsın
1 Element Mor 1 Hedef Mor 1 MAraton Mor Alırsın yaklaşık 280 çarın kpsını alman lazım 300000 / 1100 Hesapla
Eğer Plus + x2 KP Artıcın Varsa Her Bir Çar 1100 KP verır Sen Bu KP yı 5 Çarla 1 Bilemedın 2 haftaya kasarsın
xBilgiAgencyx yazdı:Bir Savaşçı İsen Ve En Sağlam Karakter Olmak Istıyorsan Sana En az 300 Bin KP lazım (Mor için)
Bunların bana maliyeti ne olur