&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
forever55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Mesaj gönderen forever55 »

Conanxsifacı artık aykutla ortak çarımızdır.(yarından itibaren)Kurbandada ashabı üretiyoruz.Bilgilendirim dedim. :D :D
Resim
Resim

http://parduspanterabasvuru.tr.cx linkiden loncamıza başvurabilirsiniz.Linke tıklamanız yeterlidir.
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

forever55 yazdı:
AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm , Hayırlı günler dostlar.

Öncelikle Ali paşam , geçmiş olsun Allah Babana acil şifalar versin , İnşallah tez zamanda sağlıına kavuşsun.

Pardusxkenz , Loncanızın bi üyesimidir ?
Amin Alp abi.Noldu abi Yiğitin bir yanlışı mı oldu?
Yok kardeşim yanlışı olmadı.
Listede göremedim sanırım o yüzden sordum.
Hayırlı geceler.....
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

PardusPantera(Anadolu Panterleri) Loncası

Resim

LONCA KURUCULARI
CESURZADE-----PardusxCESURZADE
APOLOCLİPSE-----ParDusxBaşKaN

LONCA BAŞVURU ŞARTLARI
1.1.Lonca kurallarını uymayı sağlamak açısından gerekli olarak gördüğümüz 16 yaş ve üstünde olmak
2.Karakterinin özelliklerini iyi bilen ve karakterine hakim tecrübeli olmak
3.Kesinlikle hiçbir hırsızlık ve benzeri bir olaya adı karışmamış olmak
4.En az bir 49 lvl char sahibi olmak
5.Lonca üyelerinden birini referans olarak gösterebilmek
6.Grup çalışmasına yatkın bencil olmamak

LONCA KURALLARI
1.Pardus Pantera loncası meşruti monarşi tabanlı olup(kararlar lonca üyeleri tarafından ortaklaşa alınır fakat son söz kurucularındır),her üyemizin fikirlerine önem verir.
2.Pardus Pantera bir arz loncasıdır.
3.Her üyenin Pardusx ön adlı bir lonca charı açması zorunludur.
4.Toplumumuzun ahlak yapısına aykırı,ikv kurallarına göre uygunsuz davranış olarak nitelendirilen küfür,siyasal içerikli mesaj,propaganda,kaba ve aşağılayıcı kelimeler vb. şeyler kesinlikle yasaktır.
5.Lonca üyelerinin Pardus Pantera dışında bir lonca mensubu olması yasaktır.
6.Lonca içinde alınan kararlar,fikirler,planlar,düşünceler vs. tamamen loncanın kendi bünyesinde kalmalıdır.Lonca dışından birileri ile paylaşılması kesinlikle yasaktır.
7.Loncasının adına leke sürecek davranışlarda bulunulmaması ve loncanın isminin layıkıyla taşınması zorunludur.
8.Lonca üyeleri mecburi haller dışında en az 2 saat online olucaktır.(1 günden fazla oyundan uzak kalıcak arkadaşların yönetime bildirmeleri zorunludur.)
9.Lonca içi anlaşmazlıklarda mesele büyümeden yönetim ile paylaşılması zorunludur.
10.Lonca yönetiminin aldığı kararlara uymamak bir ihlaldir ve gereği yapılır.
11.Online olduğu sürece Teamspeak 2 programina katilmasi zorunludur.
12.Bu kurallardan herhangibirine uyulmadığı saptanırsa lonca yönetimi kararıyla uyarı cezası alınır.3 uyarı sonucu loncadan uzaklaştırılır.
13.Loncadan ayrılan lonca üyesi ayrılması durumda PARDUSX... ile başlayan lonca charını(veya charlarını)silmesi veyahut ismini silip degistirmesi gerekmektedir. Aksini yapanlar lonca kara listesine alınacaktır.
14.Loncamıza başvurmak için http://parduspanterabasvuru.tr.cx linkine tıklayınız ve formu doldurunuz.Konuya yazılan cevaplar ve oyundan yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

GÜNCEL ÜYE LİSTEMİZ..
Lonca Yönetimi

1.CESURZADE--PardusxCESURZADE..............Veli............Lonca Kurucusu ve Başkanı

2.PardusxParaNoyaK-IxPaRDuSMaDMaXxI.......Erdi............Lonca 2.Başkanı

3.IxPardusxCoNaNxI-PardusxSiNopLu...........Aykut...........Lonca 2.Başkanı

4.PaRDuSKaNSeRoJeN.............................Mehmet........Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

5.PaRDuSxYoRGuN.................................Onur............Üye Alım Sorumlusu

6.PardusxRuTKaY..................................Emre ...........Lonca Forum Sözcüsü

Üyelerimiz

7. IPardusxBeyzadeI - Pardusxbeyzadee [Ali]

8.Pardusxeclipse - ParDusxBaşKaN - [Ersin] Lonca Kurucusu

9.ParduSxCosmoS-ParduSxEbAt - [Atakan]

10.Pardusxgökkusagi [Rüzgar]

11.Pardusxcrazywild [Hüseyin]

12.Pardusxcustaf [Bora]

13.Pardusxhales [Berktuğ]

14.PaRDuSxDeRSiMLi [Ayhan]

15.Pardusxugur [Ugur]

16.PARDUSXDeRiNUyKu [Oğuz]

17.PaRDuSxSaMSuN [İlker]

18.Pardusxtürkmalı [Berat]

19.PardusxKenZ [Yiğit]

20.ParDusxNeFeR [Bora]

21.Pardusxsaarp [Ahmet]

22.IxPaRDuSxGöLGexI [Semih]

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

X = Aktif Üyelerimiz

X = Pasif Üyelerimiz

X = İzinli Üyelerimiz

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Duyurular

Semih kardeşimiz aramıza katılmıştır.Hoşgeldin diyoruz ve başarılar diliyoruz.

Önemli! :[color=#FFFFFF] http://www.pardusizinformu.tr.cx[/color] formunu doldurarak izin alabilirsiniz.Oyundan veya forumdan yetkili aramak zorunda değilsiniz.Linke tıklamanız yeterli.

Önemli! : http://parduspanterabasvuru.tr.cx linkiden loncamıza başvurabilirsiniz.Linke tıklamanız yeterlidir.

Pardus Pantera®2010
Resim
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

bu arada boranında dediği gibi şifacımı borayla ortak kullanacağız :) bana kalırsa ashab falan üretmeyecektim.boranında eziq bi şifacısı var :) ona üretecekti yüzüğüydü kolyesiydi zırhıydı çembere yetişmesi en az 2 ay :) hazır car varken ortak olalım dedim.hayırlı uğurlu olsun.yüzümüz kara çıkmaz inşallah :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
forever55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

ElitConan yazdı:bu arada boranında dediği gibi şifacımı borayla ortak kullanacağız :) bana kalırsa ashab falan üretmeyecektim.boranında eziq bi şifacısı var :) ona üretecekti yüzüğüydü kolyesiydi zırhıydı çembere yetişmesi en az 2 ay :) hazır car varken ortak olalım dedim.hayırlı uğurlu olsun.yüzümüz kara çıkmaz inşallah :)
Tabi canım :D :D
Resim
Resim

http://parduspanterabasvuru.tr.cx linkiden loncamıza başvurabilirsiniz.Linke tıklamanız yeterlidir.
Kullanıcı avatarı
forever55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Herkezin kurban bayramı şimdiden mübarek olsun.Biz kurbanlık danaya girioz :D.Merak ettim kimler neler kesecek :D ?
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
yigitbaba
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen yigitbaba »

arkadaşlar harbiden kurban geliyor bide lonca olarak kadime 21 hisse girelimm :D :D
IPardusxAmlboysI
PardusxKeNZ [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
forever55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

yigitbaba yazdı:arkadaşlar harbiden kurban geliyor bide lonca olarak kadime 21 hisse girelimm :D :D
Güzel :D.Ama kurbanda kimse burda olmuyor.Zor olur :D
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

ElitConan yazdı:bu arada boranında dediği gibi şifacımı borayla ortak kullanacağız :) bana kalırsa ashab falan üretmeyecektim.boranında eziq bi şifacısı var :) ona üretecekti yüzüğüydü kolyesiydi zırhıydı çembere yetişmesi en az 2 ay :) hazır car varken ortak olalım dedim.hayırlı uğurlu olsun.yüzümüz kara çıkmaz inşallah :)

Her iki kullanıcıya hesap ilkelerine muhalefetten süresiz blok cezası veriyorum .
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

Cesurzade yazdı:

Her iki kullanıcıya hesap ilkelerine muhalefetten süresiz blok cezası veriyorum .
:)

“Lonca İletişim” sayfasına dön