Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
- Lucagox
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
Aleykumselam Murat abi , Semih abi 

* HuNxLuCaGo(49) [(^) Ejder Asa]
* Lucagox(49)
* Neira(49)
* Hunxlucagox(49)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE
İlaç Teknisyenliği 2.Sınıf Öğrencisi
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
SeLamlaR...
HayıRlı ve bol Kazanc lı ve BaşarıLı biR hafta gecirmenizi DileriM dostLar..
ALp paşa bu zamana kadar yaptın forum sözcülüğün icim teşekkürleR.... Bundan sonRa ki sözcülüğü Murata bırakırsan seviniriM..
Saten Semih az günü Kaldı gelince o DeviR alıR...
LoncaMıza Şuan ALım yoktuR.. Alıncak üyeLeRe sadece Biz Teklif götürüZ.. Kİmse sormasın alıM vaRmı deye Şimdi den teşekküRleR;
İyi GünleR...
ALp paşa bu zamana kadar yaptın forum sözcülüğün icim teşekkürleR.... Bundan sonRa ki sözcülüğü Murata bırakırsan seviniriM..
LoncaMıza Şuan ALım yoktuR.. Alıncak üyeLeRe sadece Biz Teklif götürüZ.. Kİmse sormasın alıM vaRmı deye Şimdi den teşekküRleR;
İyi GünleR...
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
-
- Çınaraltı Müdavimi
sezer dün elektrikler gitti =S çok özür dün için

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Aleyküm selam.Ayhilallll yazdı:SeLamlaR...
İyi GünleR...
Emo ben zaten son zamanlarda gncel yapmıyordum.
Loncadan ayrıldığımda , forum sözcülüğüne devam etmem , Serdar ve Sezer tarafından istendi , sadece sizlerin talimatları ile güncel listeye ekleme ve değişiklikler yapıyordum.
Murt paşam , layıkıyla yapıcaktır , ondan şüphem yok , Semih'in de gelmesine az kaldı zaten.
Bundan sora bırakırsan forum sözcülüğünü Murat yapsın ; demişsin.
Bırakak ne kelime zatn yapmıyordum.
Neyse , sizler benim vazgeçilmezlerimsiniz.
Gelir selamı verir , sohbetlere inşallah ortak olurum.
Yiğit konusuna gelicek lursak , bana Hun Loncasından ayrıldığını söylemişti.
Umarım bi yanlış anlaşılma olmamıştır.
Ben yine de tekrardan sorarım.
Görüşmek üzre.....
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
SelamLar...
ALp paşa HerHangi biR arK niyet le söyLemediM bırakırsan deye alışdın deye beLki bıRakmazsın amaclı demiidim Yanlış anlaşılmasıN.
YiğiT konusuna Gelince Hala kendımı enayi gibi hisettiyorum YiğiT kadimi vardı Cemberliye girMedik Bir Grup gitdik vesalam kestik Ertesi gün Bir baktım sizin loncaya gecmiş Madem geccen neden baştan demıyon görevini kadimini Hun Loncasına kestirip neye geciyon Kısacası kırgınız..
ALp paşa HerHangi biR arK niyet le söyLemediM bırakırsan deye alışdın deye beLki bıRakmazsın amaclı demiidim Yanlış anlaşılmasıN.
YiğiT konusuna Gelince Hala kendımı enayi gibi hisettiyorum YiğiT kadimi vardı Cemberliye girMedik Bir Grup gitdik vesalam kestik Ertesi gün Bir baktım sizin loncaya gecmiş Madem geccen neden baştan demıyon görevini kadimini Hun Loncasına kestirip neye geciyon Kısacası kırgınız..
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
- Mysterysun
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Merhabalar,
Şuan görüyorum ki Emrullah ağabeyin bana kırgın olduğunu sadece kendisinin değil de HUN LONCASININ bana karşı kırgın olduğunu görebilmekteyim.Şayet loncadan ayrıldığım zaman ''Sezer Ağabey'' ile özelden görüşmemden sonra HUN Loncasından ayrılmış bulunmaktayım.Kendisine Lonca ile ilgili hiç bir sorunumun olmadığını belirtmiştim ve kendisine sağolsun kendisine yakışarak bir Ağabeyim olarak anlayış ile karşılamıştır.Ayrıca özel olarak Hun Loncasında bulunduğum karakter adımı değiştirmiş bulunmaktayım.
Emrullah Ağabey Kadim görevinden bahsetmiş ve buna bir türlü anlam verememekteyim ? Eğer mesele görev ise YİĞİTLER Loncası olarak gerektiği zaman bizlerde HUN Loncası olarak yanlarında bulunuruz.Bu YİĞİTLER Loncası olmasa bile ben kendi karakterim ile gerektiğince yardımda bulunurum.
Asıl olarak konuya dönmek gerekir ise Emrullah ağabeyime ve Tüm Hun Loncası Ailesine bugüne kadar bana yaptıkları için teşekkürlerimi borç bilirim.Benim HUN Loncası ile hiç bir şekilde bir alıp veremem olduğunu söylemek istiyorum ve bunun sorun olacağınıda Sezer Ağabey'e sormuştum ve ''Sezer Ağabeyin'' cevabını aynen sizlere yazıyorum.''Alırken Güzelde Çıkarken Kötümü Olacak Sonuçta Aramızda Hiçbir Sorun Yok Lonca Olarak Farklı Olsa Bile Gönüller Bir Bu Yeter'' sözünü söylemişti.Eğer bir hatam oldu ise Affediniz.
Şuan için söyleyebileceklerim bu kadar.
Sağlıcakla kalın.
Şuan görüyorum ki Emrullah ağabeyin bana kırgın olduğunu sadece kendisinin değil de HUN LONCASININ bana karşı kırgın olduğunu görebilmekteyim.Şayet loncadan ayrıldığım zaman ''Sezer Ağabey'' ile özelden görüşmemden sonra HUN Loncasından ayrılmış bulunmaktayım.Kendisine Lonca ile ilgili hiç bir sorunumun olmadığını belirtmiştim ve kendisine sağolsun kendisine yakışarak bir Ağabeyim olarak anlayış ile karşılamıştır.Ayrıca özel olarak Hun Loncasında bulunduğum karakter adımı değiştirmiş bulunmaktayım.
Emrullah Ağabey Kadim görevinden bahsetmiş ve buna bir türlü anlam verememekteyim ? Eğer mesele görev ise YİĞİTLER Loncası olarak gerektiği zaman bizlerde HUN Loncası olarak yanlarında bulunuruz.Bu YİĞİTLER Loncası olmasa bile ben kendi karakterim ile gerektiğince yardımda bulunurum.
Asıl olarak konuya dönmek gerekir ise Emrullah ağabeyime ve Tüm Hun Loncası Ailesine bugüne kadar bana yaptıkları için teşekkürlerimi borç bilirim.Benim HUN Loncası ile hiç bir şekilde bir alıp veremem olduğunu söylemek istiyorum ve bunun sorun olacağınıda Sezer Ağabey'e sormuştum ve ''Sezer Ağabeyin'' cevabını aynen sizlere yazıyorum.''Alırken Güzelde Çıkarken Kötümü Olacak Sonuçta Aramızda Hiçbir Sorun Yok Lonca Olarak Farklı Olsa Bile Gönüller Bir Bu Yeter'' sözünü söylemişti.Eğer bir hatam oldu ise Affediniz.
Şuan için söyleyebileceklerim bu kadar.
Sağlıcakla kalın.
- MySteRySuN - Melodizamanı
Selamün aleyküm , Hayırlı günler.
Emo ve Yiğit , konu artık uzamasın , telefondan gelirim size ona göre ha
Emo'm yukarıda da yazdığım gibi Hun Loncası benim ve Loncamın Vazgeçilmezidir.
Sizlerin yerleri bende hep ayrıdır , öyle olmaya devam edicek.
Dostluğumuz bakidir , öyle kalmaya devam edicek.
Telefonum sizlerde mevcut , bir sıkıntınız bir derdiniz olduğunuzda bana her daim ulaşabilirsiniz....
Emo ve Yiğit , konu artık uzamasın , telefondan gelirim size ona göre ha
Emo'm yukarıda da yazdığım gibi Hun Loncası benim ve Loncamın Vazgeçilmezidir.
Sizlerin yerleri bende hep ayrıdır , öyle olmaya devam edicek.
Dostluğumuz bakidir , öyle kalmaya devam edicek.
Telefonum sizlerde mevcut , bir sıkıntınız bir derdiniz olduğunuzda bana her daim ulaşabilirsiniz....
AlpAykan yazdı:
Ben bu Loncayı ve üyelerini seviyom ya ,
Seviyom la sizi...
- ZorcocuK
- Işık Hanım'ın Elemanı
ZorcocuK yazdı:cCcmuratcCc yazdı:AlpAykan yazdı:Lonca AçıLış Tarihi : 14/05/2010
Hun Loncası Kurucu ve Başkanları
Gizlenmiş İçerikGösterSensizimsen - Haşin
Hunxbaşkan - Hunxhaşin - Hunxatom - Hunxçığlık-
YÖNETİM KURULU
Gizlenmiş İçerikGösterHunxatom*-*[Üye Alım SorumLusu]>>Selçuk
Hunxçığlık*-*[Üye Alım SorumLusu]>>Emo
Hunxflaket*-*[Savaş Komutanı]>>Sezer
Hunxkorkux*-*[Forum Sözcüsü]>>Semih[HUN LONCASI GENEL KADROSU]
>>>Savaşcı SınıfLarı<<<
[/center]
Gizlenmiş İçerikGösterHunxNeoN*-*>>Serdar
HunxAttomkarıncat*-*>>Selçuk
HunxÇıglık*-*>>Emo
HunxAlyy*-*>>Ali
HunxViTaMiNRaZ*-*>>Selçuk
HunxSamuray*-*>>Recep
Hunxtoprak*-*>>Süleyman
Hunxyamtar*-*>>Hidayet
Hunxteoman*-*>>Alperen
>>> Büyücü SınıfLarı <<<
Gizlenmiş İçerikGösterHunxŞeYTaN*-*>>Burçin
HuNxKLaSıS*-*>>Emrullah
HunxSeqoO*-*>>Serkan
Hunxselcen*-*>>Remziye
Hunxvitaminraz*-*>>Selçuk
Hunxisyankarmami*-*>>Muhammed
Hunxbiricik>>>>Buket
Hunxsusesi*-*>>Selçuk
Hunxkadawra*-*>>Ferhat
Hunxincubus*-*>>Ümit
HunxZeynoo*-*>>Zeynep
Hunxtades*-*>>Sedat
HunxZaliM*-*>>Soner
HunxEqeLiM*-*>>Burcu
HuNxLuCaGo*-*>>Burak
>>>Şifacı SınıfLarı <<<
Gizlenmiş İçerikGösterHunxantepli*-*>>Selçuk
Hunxbarbie*-*>>Merve
HuNxPeGaSuS*-*>>Murat
Hunxşifa*-*>>Selçuk
Hunxmadimak*-*>>Songul
Hunxbluestar*-*>>Ümit
HuNxSaRSıLMaZ*-*>>Emrullah
HuNxKaYSeRaLy*-*>>Ali
Hunxpillibebek*-*>>Sefa
HuNxWaTchMaN*-*>>Burak
HuNxKuRTPeNÇe*-*>>Kamil
®Bu Kadro Dışında Hun Loncasına Ait Kimse Yoktur.Başka ÇarLardan MesuLiyet KabuL Etmıyoruz*
HUN LONCASI KURALLARI...
Gizlenmiş İçerikGöster1.Lonca ÜyeLeri Sohbet İçerisinde İken (Küfür,Hakaret), Vb. İçeren Sözler Kesinlikle KuLLanmıcakLardır Aksi Takdirde Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar Alınarak Para Cezasına Ve UzakLastırma Cezasına Maruz KaLıcakdır.
2.Karşı KıLana Lonca Adını Taşıyan Hunx İsimLi Carı İLe İstek Üzerine KesinLikLe Karizma Vermicektir (Yasakdır)..
3.BeLirLenmiş oLan TopLantıLara Saatinde Ve Gününde Lonca Üyesinin KatıLması Mecburidir.Kişi GeLemicegi TopLantıya Mazeretini Yönetici KişiLere BiLdirmek ZOrundadır BiLdirmeyenLer Lonca YetkiLiLeri Tarafından Ortak Karar iLe(Para) Cezasına Maruz KaLıcakdır.
4.Lonca Üyesi Loncadan AyrıLdığında Hunx'AdLı Çarını SiLmek ya da İsmini Değiştirmek Zorundadır.
5.Lonca İçerisinde YapıLacak Ve YapıLmakda OLan EtknLikLer GizLi TutuLmak Zorundadır.
6.Yukardaki BeLirtiLen MaddeLere Lonca ÜyeLeri Uymak ZOrundadırBAŞVURU ŞARTLARI
Gizlenmiş İçerikGöster1.18 yaşında veya üstünde olmak.
2.Referans Göstermek.İzinli Üyeler[/spoiler]
[spoiler]Hunxbigsmail*-*>>Mine

- ZorcocuK
- Işık Hanım'ın Elemanı
Selamun Aleykum Arkadaşlar Cümleten Kolay Gelsin
Bazı Arkadaşları Listeden Sildim Umarım Beni Anlarsınız Kimseye Bir Ark Niyetim Veya Kötü Amacım Yok... Herkesin Böyle Bilmesini İsterim Emekleri Geçen Arkadaşlara Lonca Olarak Teşekkür Ederim Haklarını Helal Etsin Derim Umarım Kırılmaz Gücenmezsiniz Anlayışınız İçin Saolun
Güncel Kadromuz Bu Şekildir Herkese İyi Oyunlar Dilerim Selametle Kalın..
Bazı Arkadaşları Listeden Sildim Umarım Beni Anlarsınız Kimseye Bir Ark Niyetim Veya Kötü Amacım Yok... Herkesin Böyle Bilmesini İsterim Emekleri Geçen Arkadaşlara Lonca Olarak Teşekkür Ederim Haklarını Helal Etsin Derim Umarım Kırılmaz Gücenmezsiniz Anlayışınız İçin Saolun
Güncel Kadromuz Bu Şekildir Herkese İyi Oyunlar Dilerim Selametle Kalın..