Öncelikle ukala yorumlar yapacak arkadaşları dışarı alayım.
Aslında oyuna 1 aydır girmiyorum. Son 1 ayda girdiğim toplam 2 saattir. En son 10 gün önce falan girmişimdir. Çünkü oyunun eski tadı kalmadı. Eskiden bi heyecan vardı. İnanın bu oyunun müzikleri beni bağımlı yapıyordu. Şimdi oyun paraya döküldü, rüya bitti adeta..
Karakterimde ortağım Isabellax olur, ben olmam artık haberiniz olsun.
Isabellax (Ceren)
Qmagec (Berkan)
byAPACHE (Burak) Zaten bıraktı
McCaGLaR (Çağlar)
Kızılderelituni (Tunahan Kankim )
xDaNGeRxTRoJeNx (Saffet Kardeşim)
DANGEROUS (Ozan Abi ve Hakan Abi)
xAFRODİZYAKx (Sinan Kardeşim)
Ispartalım biricik Okan Abim
HEEZAEE (Zehra Ablam)
neckar (Enes Abi)
JeWeLS (Mert Abi)
Karizmaxbüyü (Oğuzhan)
my veya theBirthdayMscRee gibi nicki olan Ferhat
YaĞMuRPeRiSi (Büşra)
Ve şu an ismi aklıma gelmediği için bana darılacak onlarca kişi ve Tüm Lonca KARARGAH'a sonsuz sevgiler..
Ozan'ım belkide en doğru kararı verdin kardeşim. İnşallah senin için en iyisi neyse o olur çünki sen; En iyilerine layıksın... :arrow: Reel hayatında başarılar diliyorum kardeşim.
Ozan biliyorsun bende bıraktım oyunu.Oyunu bıraksanda Karargah sürekli burada olacak.Ülke dışından yönetiyorum örgütü Doğru bir karar verdiğini bilesin.Bu oyun adalet çizgisi çekilene kadar oynanmaz.Reel hayatında başarılar dilerim biz yine Facebook'tan görüşeceğiz elbet
Real hayatında ßaşarılar . Oyun eskisi kadar eğlenceli değil dediğin gibi ozan . Telefon numaran var her gün mesaj atıyorum inşallah bi ara cevap verirsin
Ne kadar ismimi yazmamış olsan da kardeşimsin. Görüşmek üzere.
:arrow: Senin adına sevindim kardeşim en doğru kararı vermişsin. İKV eski İKV değil artık.Reel hayatında başarılar dilerim .Arada girersn muhabbet ederiz Bizi unutmayacağından eminim ...
Sinan oyunu bıraktım diye loncayı bırakacak değilim. Sonuna kadar Karargah.
Yasin'im canım kardeşim lütfen kusura bakma vallahi anlık düşünce ile açtım konuyu. O anda aklıma gelmemişsin lütfen darılma. SMS'im yok hergün mesaj atıyosun. Toplu mesajlarda adım da geçiyor bişey yazamıyorum darılma bana mucx
Ozan Abi merak etme fırsat bulunca (malum okul) geri gelirim. Oyun ne kadar batarsa batsın karşılıklı 2 insan konuştuğu sürece sohbet oyunda bile çok zevkli. O yüzden sohbete gelicem sizinle
Ceren. Ah Ceren bırakınca düşürmüşsün Ceren eline sağlık Ceren. Can yoldaşım Ejder'i yap geri gelicem karakterim sana emanettir dostum.
Yasin'im canım kardeşim lütfen kusura bakma vallahi anlık düşünce ile açtım konuyu. O anda aklıma gelmemişsin lütfen darılma. SMS'im yok hergün mesaj atıyosun. Toplu mesajlarda adım da geçiyor bişey yazamıyorum darılma bana mucx
Ozan Abi merak etme fırsat bulunca (malum okul) geri gelirim. Oyun ne kadar batarsa batsın karşılıklı 2 insan konuştuğu sürece sohbet oyunda bile çok zevkli. O yüzden sohbete gelicem sizinle
Ceren. Ah Ceren bırakınca düşürmüşsün Ceren eline sağlık Ceren. Can yoldaşım Ejder'i yap geri gelicem karakterim sana emanettir dostum.
Hepinize teşekkürler
Yok darıLmam bak keyfine sen ama oyunu da bıraktın arada smslerıme cevap İsterim
Hepinize teşekkürler
Yok darıLmam bak keyfine sen ama oyunu da bıraktın arada smslerıme cevap İsterim
Hepinize teşekkürler