MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
- Chaqmaxsheytan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: <Academy Of War>
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Aleyküm selam Emre , hamdolsun iyiyiz , sen nasılsın.
İnşallah sende iyi ve afiyettesindir...
İnşallah sende iyi ve afiyettesindir...
Aleyna aleyküm selam kardeşim.Bilgetonyukuk yazdı:Selamun aleyküm gönül dosları,
Muhabbetiniz daim olsun, nasılsınız iyi misiniz?![]()
Alp Arslan üstadım, önceki iletilerimde seninle bir şey görüşmek istediğimi belirtmiştim. Kusura bakmayasın taşınma ev işleri derken iş bulma faslına geçtik, çok şükür o faslı da atlattık artık rahatım ve sizlere ayıracak bol bol zamanım var![]()
Konuyu özeline mesaj olarak atıyorum üstadım incelersin müsait olduğun bir zamanda bana dönersin.
Dostluğumuz bâki olsun, selametle esen kalın..
Özel mesajı okudum ve akabinde cevapladım.
İŞ sende İhsan'ım
Hem Lonca sayfalarımız da , hemde muhabbet konumuzda yayınlamanı istiyorum.
Kal sağlıcakla kardeşim , DOstluğumuz umut ediyorum ki her daim baki olucak.
Yüce rabbime emanetsiniz sen ve tüm kardeşlerim ve tüm dostlarım....
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Acaba C.tesi sayfa sayını arttırsam mı 15-20 sayfa
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Acaba cumartesi gunu isteklediklerini foruma koysammi? 
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Abi haklısında ne yapalım yaz sezonu gibi değil herkes okul, dershane kimisi iş derdine düşmüş.AlpAykan yazdı:Her türlü isyan itina ile bastırılır.
Ama haksızmıyım Yasin'im ?
Muhabbet severleri bekliyorum....

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Scary Team
Selamun AleykümAlpAykan yazdı:Bi Memo'muz vardı , oda ayağını kesit , nadiren gelir oldu
Memo , sıkça uğra , neşenle neşemize neşe kat...
Birisi Beni Anmış Gün Boyu kulaklarım Ağrıdı Doktora Gittim Sizi AlpAYkan Diye birisi Anmış Dedi Tamam usta dedim. Doktor giderken Bu cok Özel birisi Sizin için Dedi Bende Kainsiniz Galiba Bırakın Doktorlugu Dedim
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Donquixote Family
Hmm Olcay Bey haklıKable yazdı:Acaba cumartesi gunu isteklediklerini foruma koysammi?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Lonca Kanalı çok kısa bir sürede İKV Dünyasında aktif olacak diye düşünüyorum(!). İKV Yönetiminin bu aralar çok bahsettiği ve özellikle oyuncuların istekleri üzerine yapılan tüm açıklamalarıda "Lonca Kanalı" bulunuyor. Çemberlitaş G. Bölgesinin gelmesi, Lonca Kanalı için bir yaklaşım diye biliriz.
Daha öncede Yönetimden ve Mev Dinç'in açıklamaları "Çemberlitaş Eklentisi ile" geleceği söylentileri vardı, bu aralar havuzda genel olarak Lonca Kanalı söylentileri var ve umarım en kısa zamanda Lonca Kanalı Sistemi İKV Dünyasında aktif hale gelir.
(Tahminlere göre) 700.000 üyesi olan İKV Dünyasının üyeleri (%1 dahi olsa) illa İKV Destek Ekibine bu konu hakkında istek, öneri veya şikayet bildiriyordur. (Tahminimce) İKV Yönetimi ve Mevlüt Dinç ile yapılan tüm röportajlarda Lonca Kanalı Sistemi sorulduğunda yapılan tüm açıklamalarda sistemin çok yakın zamanla(r)da İKV Dünyasında aktif hale gelebileceğini benimsiyor, tabikide bu benim tahminlerim..
Sistem belki yarın, belki yarından da daha yakın :|
Hayırlı günler,
EsedullahŞifa |Muhammed Ali
Daha öncede Yönetimden ve Mev Dinç'in açıklamaları "Çemberlitaş Eklentisi ile" geleceği söylentileri vardı, bu aralar havuzda genel olarak Lonca Kanalı söylentileri var ve umarım en kısa zamanda Lonca Kanalı Sistemi İKV Dünyasında aktif hale gelir.
(Tahminlere göre) 700.000 üyesi olan İKV Dünyasının üyeleri (%1 dahi olsa) illa İKV Destek Ekibine bu konu hakkında istek, öneri veya şikayet bildiriyordur. (Tahminimce) İKV Yönetimi ve Mevlüt Dinç ile yapılan tüm röportajlarda Lonca Kanalı Sistemi sorulduğunda yapılan tüm açıklamalarda sistemin çok yakın zamanla(r)da İKV Dünyasında aktif hale gelebileceğini benimsiyor, tabikide bu benim tahminlerim..
Sistem belki yarın, belki yarından da daha yakın :|
Hayırlı günler,
EsedullahŞifa |Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
SELAMUN ALEYKUM
ÖNCELİKLE SAYGILARIMI SEVGİLERİMİ İLETMEK İSTERİM
KASIRGA LONCASINI KURDUGUMUZU SİZLERE BELİRTMİŞTİK BİZİM OYUNDAKİ AMACIMIZ BELİRTTİĞİMİZ GİBİ DOSTLUK VE ARKADAŞLIK HİÇ BİR KİMSE İLE KAVGA ETMEYE NIYETİMİZ YOK OLAMZADA ÇÜNKÜ ALT ÜSTÜ OYUN BAZEN SİNİRLERİMİZ BOZULUYO KALP KIRIYORUZ İSTEMEDEN DE OLSA AFFOLA
KASIRGA LONCASI OLARAK TILSIM SUNUCUSUN DA GÜZEL VAKİTLER GECİRMEK İSTİYORUZ BU SADECE ARZ KLANI DEGİL LODOS OLARAK DA YAPABİLECEGİMİZ BİŞEY OLDUGU TAKDİRDE BİLDİRMENİZ YETER MUSAİT OLDUGUMUZ TAKDİRDE YARDIMIMIZI SONUNA KADAR YAPARIZ
LONCAMIZDAN HERHANGİBİR ÜYE İLE SORUNU OLAN OLDUGU TAKDİRDE LONCA BASKANINA İLETMELERİ RİCA OLUNUR
KENDİNİZE İYİ BAKIN GÖRÜŞMEK ÜZERE İYİ OYUNLAR İYİ FORUMLAR DOSTLAR
ÖNCELİKLE SAYGILARIMI SEVGİLERİMİ İLETMEK İSTERİM
KASIRGA LONCASINI KURDUGUMUZU SİZLERE BELİRTMİŞTİK BİZİM OYUNDAKİ AMACIMIZ BELİRTTİĞİMİZ GİBİ DOSTLUK VE ARKADAŞLIK HİÇ BİR KİMSE İLE KAVGA ETMEYE NIYETİMİZ YOK OLAMZADA ÇÜNKÜ ALT ÜSTÜ OYUN BAZEN SİNİRLERİMİZ BOZULUYO KALP KIRIYORUZ İSTEMEDEN DE OLSA AFFOLA
KASIRGA LONCASI OLARAK TILSIM SUNUCUSUN DA GÜZEL VAKİTLER GECİRMEK İSTİYORUZ BU SADECE ARZ KLANI DEGİL LODOS OLARAK DA YAPABİLECEGİMİZ BİŞEY OLDUGU TAKDİRDE BİLDİRMENİZ YETER MUSAİT OLDUGUMUZ TAKDİRDE YARDIMIMIZI SONUNA KADAR YAPARIZ
LONCAMIZDAN HERHANGİBİR ÜYE İLE SORUNU OLAN OLDUGU TAKDİRDE LONCA BASKANINA İLETMELERİ RİCA OLUNUR
KENDİNİZE İYİ BAKIN GÖRÜŞMEK ÜZERE İYİ OYUNLAR İYİ FORUMLAR DOSTLAR
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............