internet anlayan biri bakabilirmi
Re: internet anlayan biri bakabilirmi
cevaplayanalra teşekkürler ark. yarın bilgsayarcı gelcek bakıcak inş. sorunu çözer herkese iiyi forumlar

Sorun benim dediğim yerdenfuci yazdı:cevaplayanalra teşekkürler ark. yarın bilgsayarcı gelcek bakıcak inş. sorunu çözer herkese iiyi forumlar
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
İstanbul Kıyamet Vakti ßerbuq
İstanbul Kıyamet Vakti ßerbuq
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Madem bilgisayarın laptop değil, peki bir ara wireless alıcın var mı?

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
bilgisayarımda her türlü program yüklüAtesCan yazdı:Madem bilgisayarın laptop değil, peki bir ara wireless alıcın var mı?

- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Öncelikle wireless ile girmek istediğin bilgisayardan " NET TARAYICISI "nı bulman gerekir. Bulduktan sonra işin bitmez, bir çok Dizüstü Bilgisayar'da Kısaltma tuşu olarak kullanılan FN tuşu bulunur, bu tuştan Bilgisayar'ının dışarıdan gelecek wireless/wifi gibi bilgileri görmesini sağlar öncelikle bu tuşu aktifleştirmelisin. Bu işi yaptıktan sonra, DSL'nin (Yani wireless modemin) kapatıp açman veya yenilemen gerekmektedir.fuci yazdı:ark. benim evde iki tane pc var ve bunlar için wireless var ana bilgisayarda internet var ama benim bilgisayarda yok herşeyi denedim şifreyi doğru giriyorum(doğru girdiğime eminim) ama bağlanmıyor wireless kuusunun kabloları ile oynadım olmadı 1 haftadır kendi bilgisayarımda internet yok teyzemin bilgisayarında internet var bunun çözümü nedir bilen biri yanıtlarsa sevinirim
Bu dediklerini yaptım, ama hâla olmuyor. Diyorsan, girdiğin bilgisayarda şunlara dikkat et:
* Bilgisayarda açtığın oturum'un " Administor " yani ANA OTURUM olmasına dikkat et.( Bu en önemli konu )
* Bilgisayar'ı açtıktan sonra MODEM'ini resetle.
* Bilgisayar'a yüklendiğinden emin olduğunda MODEM'i resetle ve Bilgisayar'ı yeniden başlat.
* Bilgisayar'ının Bluetooth&Wireless Alıcısı'nın açık olduğundan emin ol.
* FN Fonksiyon tuşunu kullanarak Wireless Alıcısı'nın açık olduğundan emin ol.
* MODEM'imin şifresini doğru bildiğinden emin ol.
Bu dediklerimi dene; eğer hâla " olmuyor! " diyorsan.
Bir Yetkili Servis'e uğraman gerekir.
Sevgiler ve Saygılar.
İyi Forumlar, İyi Eğlenceler.
Buğrahan *
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Wiresel alıcın varmı derken arkadaş programdan bahsetmıyor masaustu pc ler ile kablosuz baglantı için için wiresel alıcı donanımı satın alman gerekıyor usb girşli bir çihaz yaklaşık olarak 35 45 tl çivarındaydı iyi forumlarfuci yazdı:bilgisayarımda her türlü program yüklüAtesCan yazdı:Madem bilgisayarın laptop değil, peki bir ara wireless alıcın var mı?
ne söylemek istediğini anladım bende bende her türlü donanım var demek istedimBuhara yazdı:Wiresel alıcın varmı derken arkadaş programdan bahsetmıyor masaustu pc ler ile kablosuz baglantı için için wiresel alıcı donanımı satın alman gerekıyor usb girşli bir çihaz yaklaşık olarak 35 45 tl çivarındaydı iyi forumlarfuci yazdı:bilgisayarımda her türlü program yüklüAtesCan yazdı:Madem bilgisayarın laptop değil, peki bir ara wireless alıcın var mı?

- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Bence anlamadın. Çünkü bahsettiğim şu alet sonradan alınıp takılan bir alet.fuci yazdı:ne söylemek istediğini anladım bende bende her türlü donanım var demek istedimBuhara yazdı:Wiresel alıcın varmı derken arkadaş programdan bahsetmıyor masaustu pc ler ile kablosuz baglantı için için wiresel alıcı donanımı satın alman gerekıyor usb girşli bir çihaz yaklaşık olarak 35 45 tl çivarındaydı iyi forumlarfuci yazdı:bilgisayarımda her türlü program yüklüAtesCan yazdı:Madem bilgisayarın laptop değil, peki bir ara wireless alıcın var mı?

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
biliyorum senin ne demek istediğini ve anladımAtesCan yazdı:Bence anlamadın. Çünkü bahsettiğim şu alet sonradan alınıp takılan bir alet.fuci yazdı:ne söylemek istediğini anladım bende bende her türlü donanım var demek istedimBuhara yazdı:Wiresel alıcın varmı derken arkadaş programdan bahsetmıyor masaustu pc ler ile kablosuz baglantı için için wiresel alıcı donanımı satın alman gerekıyor usb girşli bir çihaz yaklaşık olarak 35 45 tl çivarındaydı iyi forumlarfuci yazdı:bilgisayarımda her türlü program yüklüAtesCan yazdı:Madem bilgisayarın laptop değil, peki bir ara wireless alıcın var mı?