Buradaki yanlış anlaşılmayı hemen düzeltelim. Hesabınıza Çemberlitaş Kutu Plus Paket yüklediğinizde Dükkan'da Ürünlerim arasında Çemberlitaş Kutu ve Plus Paket ürünleri eklenir. Plus Paketinizin süresi bittiğinde Plus Paket ürününün avantajları sona ermiş olur. Fakat Çemberlitaş Kutu avantajlarından (Çemberlitaş Yağma Artırıcı, GBM 0-B) faydalanmaya devam edersiniz.lFeaRl yazdı:Nerull yazdı:Çemberlitaş Avea Shop'larda!
İKV Çemberlitaş Özel Sürüm Kutuya erişmek artık daha kolay! TTNET satış noktalarının yanı sıra artık Avea Shop satış noktalarından da Çemberlitaş Kutu'yu temin edebileceksiniz.
Çemberlitaş Özel Sürüm Kutu'nun Avea Shop'lara dağıtımına başlanmasıyla birlikte bugünden itibaren Çemberlitaş Özel Sürüm Plus Paket Pinini hesabına yükleyen/yüklemiş herkese tüm sunuculardaki tüm karakterleri için süresiz olarak Çemberlitaş Yağma Artırıcı (%60/%60) etkileri verilmektedir!
HellRiDerS yazdı:Merhaba;
Dükkan ürünlerinizde Çemberlitaş Kutu yazdığı sürece Arttırıcınız aktif oluyor, diğer bir deyiş ile Çemberlitaş kutu dan gelen plus paketiniz bittiğinde Arttırıcınızda bitmiş oluyor.
Çemberlitaş Avea Shop'larda! Çemberlitaş Yağma Artırıcı
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Re: Çemberlitaş Avea Shop'larda! Çemberlitaş Yağma Artırıcı
-
- Legendary Developer
Hesapta Plus Paket yokken silinen karakterler sistemden tamamen silinir. Daha sonra Plus Paket yüklense dahi (Çemberlitaş Plus Paket te dahil) karakterin kurtarılabilmesi mümkün değildir.AaRe yazdı:Merhaba ,
sayın Nerull birşey sormak istiyorum.
daha önce plus paket yok iken silinmiş karakterler ÇEMBERLİTAŞ ÖZEL SÜRÜM KUTU yüklendiğinde geri alınabilirmi ?
bu konuda cevap verirseniz memnun olurum...
Bir başka deyişle karakterin tamamen silinmemesi için o hesap Plus Paket bulunuyor olmalı, karakterin kurtarılabilmesi işlemi için ise Karakter Sigortası veya Çemberlitaş Plus Paketin hesaba en az 1 defa yüklenmiş olması gerekmektedir.
-
- Legendary Developer
Re: Çemberlitaş Avea Shop'larda! Çemberlitaş Yağma Artıcı
viewtopic.php?f=46&t=81633Paget yazdı:Bu IstatIstıKler neye gOre yApıLıyOR BıLmıyOruM anCak IstAtIstıKlerıNızde SorUN var. Yüzde 60 + Plus PakEtten gelen yüzde 50 FalaN filan fıstIK E hani??? GruBuMuzda Ikv Kutu OlanLarda var. SonuC = ELiMiZDe kOCA biR sıFIr. sTuaRTA gITmEKDEN aRtIK bIktım YA....
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
sayın nerul tekrar hatırlatıyorum ıstanbul maltepede neden hıc bır yerde satılmıyor,kartal da pendık te falan varmıs ama maltepede yok ?
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Nerull yazdı:Hesapta Plus Paket yokken silinen karakterler sistemden tamamen silinir. Daha sonra Plus Paket yüklense dahi (Çemberlitaş Plus Paket te dahil) karakterin kurtarılabilmesi mümkün değildir.AaRe yazdı:Merhaba ,
sayın Nerull birşey sormak istiyorum.
daha önce plus paket yok iken silinmiş karakterler ÇEMBERLİTAŞ ÖZEL SÜRÜM KUTU yüklendiğinde geri alınabilirmi ?
bu konuda cevap verirseniz memnun olurum...
Bir başka deyişle karakterin tamamen silinmemesi için o hesap Plus Paket bulunuyor olmalı, karakterin kurtarılabilmesi işlemi için ise Karakter Sigortası veya Çemberlitaş Plus Paketin hesaba en az 1 defa yüklenmiş olması gerekmektedir.
Peki sayın Nerull Daha önce yüklenmiş olan İKV DERİNDEKİ SIR ÖZEL SÜRÜM KUTU üyelikte mevcut bu durumda karakterleri yine de kurtaramıyormuyuz ?
Eğer Derindeki Sır Özel Sürüm Kutuyla silinen karakteri kurtaramıyorsak Derindeki Sır Özel Sürüm Kutusunun avantajları GBM Plus Paketle snırlı kalıyor.
Kayıplarda,
şimdi her ilde ve her ilçedeki avea shoplarda olcakmı bu özel sürüm kutu ben onu merak ediyoum gene aramak araştırmak zorunda kalmayalım :S
- ed67ed
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Marvel
- Discord: end95
Yönetimi gerçekten çok teşekkür ediyorum. Zonguldak/Ereğli'ye en yakın bayii en az bir buçuk saat uzaktaydı şimdi ise evime en yakın bayiiye 10-15 dk içinde ulaşabilirim. Yönetimi gerçekten tebrik ediyorum ve Çemberlitaş Özel Sürüm Kutu'nun satış noktalarını dahada arttırmasını temenni ediyorum.
Saygılarımla; Şifacıxenis
Saygılarımla; Şifacıxenis
param olursa alacam 
MarshaLL - Shumps - MaXeLL

- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Re: Çemberlitaş Avea Shop'larda! Çemberlitaş Yağma Artıcı
Nerull yazdı:Avea Shop'lara dağıtılmaya başlandı. Eklenen satış noktaları haricinde yeni noktalarda eklenecek. Hangi bölgede olduğunu ve daha önce hangi noktalardan ulaşamadığını yazarsan inceleyebiliriz ematemax.ematemax yazdı:Büyük şehirde oturanlar için çok iyi bir haber . Lakin bizim gibi ilçede oturanların yüzünün güleceğini pek sanmam. Daha TTNET Satış Noktası diye hitap ettiğiniz -aslında satmayış noktası olan- yerlere bile gelmedi . Avea Shop'lara geleceğini hiç sanmam.
İlçelerdekileri de insan yerine koymanız temennisiyle .
Teşekkürler
Sonunda bir cevap alabildiğim için öncelikle ben teşekkür ederim.
Aydın / Kuşadası D&R'dan bulamamıştık kutuyu.Şuanda da Avea Bayii'lerinde göremiyorum Aydın / Kuşadası'nı. Hatta Aydın ile ilgili hiç birşey göremiyorum. İlgilenirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler .
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
merhaba arkadaslar istanbul kıyamet vakti çemberlitaş kutusunu bulamayanlar için bilgi veriyorum. oyun stoklarımızda bulunmakta
adres : KDF DENİZ İLETİŞİM kaynarca mah.deniz cad. no:82/3 alt kaynarca pendik(istanbul anadolu yakası) numara :0216 506 11 36
adres : KDF DENİZ İLETİŞİM kaynarca mah.deniz cad. no:82/3 alt kaynarca pendik(istanbul anadolu yakası) numara :0216 506 11 36