Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun Dostlar.
88. yaşında olan ama her daim genç kalacak olan Cumhuriyetimiz ilelebet genç ve taze kalıcaktır.
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
slm gençler.nasılsınız bakalım.oyunda 3 gün sus aldım bi adi yüzünden burdan selam vereyim dedim.sayfamıza epeydir yazı yazmadım.özlemişim.burdan şunu da diyeyim yazı yazmışken ramonun çok üstüne gitmeyin küfür konusuda ,şahsi fikrim çok ağır tahrik var.ve sadece şahıs işine geleni yayınlamış.ayrıcaa kadriyemisn nesin sana gelen bi başvuruyu (kurtlarxmagician car çalma konusunu) neden bana yönledirip kenara kaçıyosun.Hunflaketin kuyruğu gibi gezeceğine ,her konuya atlaamyı biliyosunda bu konuda neden bana yönlendiriyosun adamı sus olduğumu bilidğin halde.adama cvp da yazmıyom adma bela okuyo bana .konuyu biile soramıyom adama ki cvp yazayım.carımı geri verin diyo her oyuna girdiğimde eklemiş arkadaşalra adamı tanımam etmem sanki ben almışım yada olay nedir onuda bilmiyorum.boyle bir terbiyesizliği neden yaptın?Bak bulaşmıyım diyorum zorla kaşınma .
hepinize iyi forumlar
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
ben müneccin boku mu yedim? senin susunun olup olmayacağını bileyim.. senin küfürlerinin çetelesini mi tutuyorum ne zaman ceza alacaksın onu mu takip edicem ben... adam loncanın başkanını sordu.. başkan sıfatındaki sensin seni gösterdim bunun nesi terbiyesizlik... ben lonca işlerinde yokum artık... sende yoksan söyle de bilelim... bana Terbiyeyi öğretecek çapta deilsin sen hala... çapını genişletmeye çalışma yırtılır biyerinden maazlllah... varsa bi derdin benimle aptal saptal durup dururken hiçbişey yokken beni oyunda yasaklı listesine ekleyeceğine çıkda karşıma konuş 3,5 gr. aklın varsa...
Bi zaman bu konu başlığı altından beni loncadan ihraç ettiğini duyurmuştun ya.. hani kendi üyeliğinden girmek yerine reisin üyeliğini kullkanıp yaptığın duyuruyu hatırladın mı???? hani beceremediğin marifetin... merak etme sen çıkartamadın ama ben çıkıyorum... en kısa sürede lonca ismini taşıyan tüm karakterlerin isimleri değişecektir.
Zaten bir iki ay sonra yaklaşık 1 sene oyuna giremem.. sende bi taraflarına kına yakarsın
Berkopasa yazdı:Hunflaketin kuyruğu gibi gezeceğine
ha bide bu arada en azından senin gibi loncasındaki herkeze küfür edip bi kadım pençesi için Kurtreiiiiis gel bakalım içeri diye konu açıp onu yeren kişilerin kuyruğu olmuyorum
bunu sana söylediğimde bilmiyordum bilseydim hiç konuşurmuydum diyordun ama hala kuyruk gibi sende onun peşindesin
Akıllı ol söyliyeceğin laftan önce sana gelicek lafı düşün dilin kemiği yok her zaman kaybedersin bu kafaya
ben sus olduğumu adın gibi biliyosun .hergün hunflektin peşindeyken meter girişinde biliyosun.D kaldı sana ben terbiye veremem anan baban verememiş.D.seni ihrac ettiğim doğru ve bunu cümle alem bilyo.kurtreisin adına yazdığımıda ben gerekni açıkladım.evdeki pcde murat o hafta misafirdi ve otomatik açılıyodu unutmuşum kendi adıma açmayı yazdım.hermeyse çok önemli değil.sana laf analtmak gibi bi derdim yok.ayrıca ne saçmalıyon sen kurtreis içeri diye be nezaman konu açmışım salak .ayrıca bı bayan oldğunu iddia ediyonda geri zekalı kıç başın oynuyo lafına dikkat et yırtılamsın bi yerin .Dbaşka bişeye benzemez yırtılması.Ha eğer gene duyamk istersn loncadan atıldığını kendi adıma da yazarım ve yazdımda .oyuna girip girmemen beni hiç alakadar etmiyo sezer düşünsün sensizz nasıl vakit geçircek çocuk.DD.ona anlat derdini bide marco paşaya, berkopaşa dinlemiyo artıkDD.ama başka konularda lonca başkanı olduğum aklına gelmiyoda bu konuda hayret nasıl geliverdi birden.sen o kadar sinsi sin ki varya ipliğin pazara çıkınca nasıl da hemen oyuna girmiycem ayakalrına yatıveriyon.sen hunx lerden bi şifre bulur girersin!!!!!onlarda zaten carı ortlalık malı ettiler .bari kurtlar adını sil yazık.carında kim var kim yok belli değil.gerçi beni alakdar da etmez ya ama yazıkki hala kurt ismini kullnıyosun.hadi gökçen bey şimdi yürüde ense tıraşını göreyim
ha bide sen bize hadi beni geç diyelim çok sevdğin murata küfür eden, uyarıldığın halde kanka olan birisin.D bunda hatırlatayım.zaten tekmeyide bu yüzden yedin demi hatırlarsan.