yanılmıyorsam temmuz 2007'den beri oynuyorum ikv'yi , okul ve sosyal hayattan dolayı hiçbir zaman devamlı online olamadım ikv'de ama en büyük eğlencelerimden biriydi. 29 level zamanı kesmek için bazen günlerce beklediğimiz philetos , 39'da uzun uğraşlar sonucu kesebildiğimiz dev ana , kara kürk. 49 levelde gelen değişimler , şaheserler , grup bölgeleri , silah yükseltmeleri kısacası İKV için büyütme çalışmalarına ayak uyduramadım yoğun okul hayatımdan dolayı. akçe sistemine ve diğer etkinliklere gelen eleştirileri yersiz buluyorum çünkü her büyüyen MMORPG oyununda bu sisteme geçilmeli çünkü reçete-üretim , klan savaşı ve rütbe yapmak ile oyun bir yere varamaz. her neyse , 4 yıllık oyun zamanım süresince çok defa soyuldum çok defa charlarım çalındı ama kimsenin malına el uzatmadım. zaten migrat ve sığınağa girmek için hayatımdan baya zaman harcıyorken gelen daha uzun bölgeye(çemberli) ayak uyduramazdım ve seneye YGS olduğu için oyunu bırakmanın zamanı diye düşündüm. 13 yaşından 17 yaşına kadar ikv bana oyun olmanın dışında dostlukların ne kadar sağlam , kimilerinin de ne kadar sahte olduğunu gösterdi. oyunda tanıdığım kişileri şöyle yazmak isterim : Soulreaper(eyüp abim , haftalarca uğraşıp 35 level hedef netleştiren gözlüğümü veren canım abim , hayat konusunda verdiği nasihatler ile saygı duyduğum insan.)keza alper abi de öyledir yani konfüçyüs ; dev komodoyu tek başına kestiği gün hayretler içinde kalmıştım oyun zekası karşısında.Stopking(osman ve bora , çok iyi iki arkadaş)
Rainblack(özgür abi). tahsin(Penax) , xxxMstfxxx(musti) , Doctorxx(can abi) , Mccaglar (çağlar) , Savaşsanatı (hatem abi). daha oyunda muhabbetim olan onlarca iyi ve kaliteli insan var. kimi bıraktı oyunu kimi hala devam ediyor , herkese hayatında başarılar dilerim yeniden görüşmek ümidiyle.
29 levelden beri oynadığım charlar(mutlaka gördüğünüz vardır içlerinde)
-kokomanyak
-Pırpır
-Hazan
-biryelbirkor
-Deatthless
-Aspirinexx
-KORAYHAN
-Destroyerxll
-xINCUBUSx
kimi charlar oyunu bırakan kardeşlerimden bana kalmaydı , yani kimsenin malını çalmadım asla

hoşçakalın...