Sen oyunu bırakmamışmıydın ?oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Bugün Yolsavaşçısı ve GBMX kestik hiç bir şaheser ve reçete düşmediGalata Sembolü & Erg Yongası düştü
Çemberlitaş Yağma Arttırıcı Test Sonuçları
Re: Çemberlitaş Yağma Arttırıcı Test Sonuçları
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
İstanbul Kıyamet Vakti ßerbuq
berbuq yazdı:Sen oyunu bırakmamışmıydın ?oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Bugün Yolsavaşçısı ve GBMX kestik hiç bir şaheser ve reçete düşmediGalata Sembolü & Erg Yongası düştü
Amaç adını duyurmaktır
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
GUZEL BI TEST BI KAC FARK DISINDA
OYUN TECRUBESI TEMIZ KESIM TABIRI KULANDIGIMIZ KUSURSUR HATASIZ KESIMLERDE ITEM DUSME OLASILIGI HER ZAMAN YUKSEK ZATEN
KALDIKI BURDAKI TESTLERDE TEMIZ KESIMIN OTESINDE BI KESIM TAKTIGI VAR OZEL ITEMLERLE TEK VURUSTA BOSLAR KESILMIS GIBI GOZUKUYOR.
AYNI EKIBIN AYNI YONTEMLE ARTIRICISIZ OLARAK AYNI YARATIKLARI KESTIKLERINDE KI SONUCLARI DA GORMEK ISTERIZ ACABA ARADAKI FARK NE OLACAK ?
YA DA AYNI EKIBIN OYUNCU ITEMLERIYLE BU TESTLERI YAPMALARINI VE SONUCLARI TEKRARDAN YAZMALARINI GORMEK ISTERIZ..
IYI CALISMALAR
ALIA
OYUN TECRUBESI TEMIZ KESIM TABIRI KULANDIGIMIZ KUSURSUR HATASIZ KESIMLERDE ITEM DUSME OLASILIGI HER ZAMAN YUKSEK ZATEN
KALDIKI BURDAKI TESTLERDE TEMIZ KESIMIN OTESINDE BI KESIM TAKTIGI VAR OZEL ITEMLERLE TEK VURUSTA BOSLAR KESILMIS GIBI GOZUKUYOR.
AYNI EKIBIN AYNI YONTEMLE ARTIRICISIZ OLARAK AYNI YARATIKLARI KESTIKLERINDE KI SONUCLARI DA GORMEK ISTERIZ ACABA ARADAKI FARK NE OLACAK ?
YA DA AYNI EKIBIN OYUNCU ITEMLERIYLE BU TESTLERI YAPMALARINI VE SONUCLARI TEKRARDAN YAZMALARINI GORMEK ISTERIZ..
IYI CALISMALAR
ALIA
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
lFeaRl yazdı:berbuq yazdı:Sen oyunu bırakmamışmıydın ?oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Bugün Yolsavaşçısı ve GBMX kestik hiç bir şaheser ve reçete düşmediGalata Sembolü & Erg Yongası düştü
Amaç adını duyurmaktır)
berbuq yazdı:oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Bugün Yolsavaşçısı ve GBMX kestik hiç bir şaheser ve reçete düşmediGalata Sembolü & Erg Yongası düştü
size direk cevabı yapıştırayım çocuklar.!
Plus bitmeden 1 kere çemberlitaş atayım dedim . Anladımki bu oyunu oynamam size batıyor
beni çekemeyenler anten taksın veya imzama baka kalsın
1. Üyeliğim

2. Üyeliğim

Plus bitmeden 1 kere çemberlitaş atayım dedim . Anladımki bu oyunu oynamam size batıyor
1. Üyeliğim

2. Üyeliğim

bunlarda hesaplarımın bilgileri plusun bitiş tarihi bugün
1. Tanımadığın kişilerle doğru konuş.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:lFeaRl yazdı:berbuq yazdı:Sen oyunu bırakmamışmıydın ?oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Bugün Yolsavaşçısı ve GBMX kestik hiç bir şaheser ve reçete düşmediGalata Sembolü & Erg Yongası düştü
Amaç adını duyurmaktır)
berbuq yazdı:oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Bugün Yolsavaşçısı ve GBMX kestik hiç bir şaheser ve reçete düşmediGalata Sembolü & Erg Yongası düştü
Plus bitmeden 1 kere çemberlitaş atayım dedim . Anladımki bu oyunu oynamam size batıyorbeni çekemeyenler anten taksın veya imzama baka kalsın
![]()
1. Üyeliğim
2. Üyeliğim
bunlarda hesaplarımın bilgileri plusun bitiş tarihi bugünKapak olsun veletlere
2. Plusunun bitiş tarihi veya üyeliğindeki akçeler itemler her neyse onlar beni ilgilendirmez.
3. Ben seni tanımıyorum imzandaki karekterler şaheserler
4.Jewels misin Juwelsmisin her kimsen Foruma önce oyunu bıraktım diyip sonrada böyle dönekçe tavırlar sergilemen hiç hoş bir davranış değil! Ben o akçeleri nasıl aldığınıda biliyorum Benim sunucumda bu yüzden çok kişi banlandı Ayık oL...!
GM'nin açtığı konuyu kilitlettireceksinizberbuq yazdı:1. Tanımadığın kişilerle doğru konuş.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:lFeaRl yazdı:berbuq yazdı:Sen oyunu bırakmamışmıydın ?oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Bugün Yolsavaşçısı ve GBMX kestik hiç bir şaheser ve reçete düşmediGalata Sembolü & Erg Yongası düştü
Amaç adını duyurmaktır)
Plus bitmeden 1 kere çemberlitaş atayım dedim . Anladımki bu oyunu oynamam size batıyorbeni çekemeyenler anten taksın veya imzama baka kalsın
![]()
1. Üyeliğim
2. Üyeliğim
2. Plusunun bitiş tarihi veya üyeliğindeki akçeler itemler her neyse onlar beni ilgilendirmez.
3. Ben seni tanımıyorum imzandaki karekterler şaheserlerOnlar bendede var gelirsin sunucuma gösteririm Ama imzama yazıp hava atmıyorum.
4.Jewels misin Juwelsmisin her kimsen Foruma önce oyunu bıraktım diyip sonrada böyle dönekçe tavırlar sergilemen hiç hoş bir davranış değil! Ben o akçeleri nasıl aldığınıda biliyorum Benim sunucumda bu yüzden çok kişi banlandı Ayık oL...!
Pangea yazdı:berbuq yazdı:Sen oyunu bırakmamışmıydın ?oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Bugün Yolsavaşçısı ve GBMX kestik hiç bir şaheser ve reçete düşmediGalata Sembolü & Erg Yongası düştü
Amaç adını duyurmaktır)
beni çekemeyenler anten taksın veya imzama baka kalsın
1. Üyeliğim

2. Üyeliğim

1. Üyeliğim

2. Üyeliğim

bunlarda hesaplarımın bilgileri plusun bitiş tarihi bugün
1. Tanımadığın kişilerle doğru konuş.
3. Ben seni tanımıyorum imzandaki karekterler şaheserler
[color]
GM'nin açtığı konuyu kilitlettireceksiniz
konu kilit beyler tartışma çıktı
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
[İçerik Düzenlendi:Üyeliğiniz Uygunsuz sözler Nedeniyle 2 Gün uzaklaştırılmıştır]
Orti
Orti
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
İstersen Avea Müşteri hizmetlerinden her yaptığım işlemin çıktısını alabilirim veletberbuq yazdı:1. Tanımadığın kişilerle doğru konuş.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:lFeaRl yazdı:berbuq yazdı:Sen oyunu bırakmamışmıydın ?oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Bugün Yolsavaşçısı ve GBMX kestik hiç bir şaheser ve reçete düşmediGalata Sembolü & Erg Yongası düştü
Amaç adını duyurmaktır)
![]()
1. Üyeliğim
2. Üyeliğim
3. Ben seni tanımıyorum imzandaki karekterler şaheserlerOnlar bendede var gelirsin sunucuma gösteririm Ama imzama yazıp hava atmıyorum.
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Ayrıca benim sergilediğim davranışlar sana niye batıyor
anlaşılan imzam batıyor
unutma şaheser üretmekle iş bitmez ergen