Bu gün Bursa/Osmangazi ilçesinde ki Çekirge Zübeyde Hanım Doğumevi'nden başlayıp, Heykel/Atatürk Heykeli önünde İstiklal Marşımızın okunması ile sona eren bir yürüyüş gerçekleştirildi. Bursa'da ki destek veren sivil halkın gözü yaşlı, elleri bayraklı ve dillerinde bitmeyen "NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!" sözlerinin eşliği ile gerçekleşen bu yürüyüşte sayımız 3 ila 4 bin civarında değişiyordu.Bu yürüyüşü tamamen çeşitli liselerde okuyan öğrenciler hazırlamış olup, şehit ailelerimizin ve tüm Türk insanının temsil edilmesi en büyük gaye idi. Emniyet teşkilatına haber verilmeden izinsiz gerçekleşen bu eylem yüzlerce polis ekibinin gözleri önünde gerçekleşirken, izinsiz olmasına rağmen tek bir pürüz bile yaratmadan güvenli ve hoşgörü içerisinde olması için ellerinden geleni yapıp, yürüyüşümüze engel olmadılar.Hatta yürüyüş güzergahımızı trafiğe kapatarak daha rahat bir yürüyüş yapmamızı sağladılar.
RuTkaYx yazdı:Bu gün Bursa/Osmangazi ilçesinde ki Çekirge Zübeyde Hanım Doğumevi'nden başlayıp, Heykel/Atatürk Heykeli önünde İstiklal Marşımızın okunması ile sona eren bir yürüyüş gerçekleştirildi. Bursa'da ki destek veren sivil halkın gözü yaşlı, elleri bayraklı ve dillerinde bitmeyen "NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!" sözlerinin eşliği ile gerçekleşen bu yürüyüşte sayımız 3 ila 4 bin civarında değişiyordu.Bu yürüyüşü tamamen çeşitli liselerde okuyan öğrenciler hazırlamış olup, şehit ailelerimizin ve tüm Türk insanının temsil edilmesi en büyük gaye idi. Emniyet teşkilatına haber verilmeden izinsiz gerçekleşen bu eylem yüzlerce polis ekibinin gözleri önünde gerçekleşirken, izinsiz olmasına rağmen tek bir pürüz bile yaratmadan güvenli ve hoşgörü içerisinde olması için ellerinden geleni yapıp, yürüyüşümüze engel olmadılar.Hatta yürüyüş güzergahımızı trafiğe kapatarak daha rahat bir yürüyüş yapmamızı sağladılar.
TEŞEKKÜRLER BURSA!
NEMUTLUTÜRK'ÜMDİYENE!..
Çok özür dilerim Pınarbaşı Şehitliği'nde son buldu yürüyüş.
helal olsun emre
bizim buradaki şehidimiz içinde il genelinde yardım toplanıyor.aile çok mağdur durumdaymış annesi ve 2 kardeşi(zihinsel engelli) ozanların bir köyünde yaşıyorlarmış.şahsen ben gidip görmedim ama bu cuma yardım sandıklarında büyük ihtimal onlar için para toplarlar diye sanıyorum.bende elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım.