Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
Re: Oº°‘¨ нυηχℓση¢αѕι уєηı güη¢єℓ ѕαуƒαѕı (уєηι) ¨‘°ºO
Murat paşa ; Bir sonra ki güncelleme de Hunxşeytan ' ın adını da belirt listede [Burçin]
- pardusxartist
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
sanırım büyücülerde emrullahin veya eniştesinin ismi eksik hunxklasis
RebeLsxaRTisT

- Ayhilallll
- Cin Avcısı
- Üye cok olunca eklenmeyenleR olabiliR doğaldır kırılmayın eklenmeyenleR Önemli olan sayfamıza değiL Kalbımıze yazmak
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
- RizeLee
- FareAdam Düşmanı
Yazıklar olsun size be adam çarımı çalıyor ismini değişiyor tanınmayım diye gül gibi çarım gitti lan ve hala bana pişman oldum seni loncaya aldığıma diyonuz yazıklar olsun size diyecek lafım yok benim çektiklerimi sizde çekeceksiniz.
Emek verdim o çara ben.
Emek verdim o çara ben.
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: NEMESİS
Desteğe başvur dostum burda arama Karakterini.
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- RizeLee
- FareAdam Düşmanı
Çarımı adam çalmış çaldığı gibide adamdan para çalmış beni suçluyonuz helal size be.
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
2 gündür yazılanlar ızlıyorumda bu cocuk gıbı kıvıran dansöz tanımıyorum :lol: :lol:RizeLee yazdı:Çarımı adam çalmış çaldığı gibide adamdan para çalmış beni suçluyonuz helal size be.
Sen buralarda harcanma paşam git gazinolara
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
- ZorcocuK
- Işık Hanım'ın Elemanı
Öncelikle Selamun Aleykum Cümleten Kolay Gelsin Arkadaşlar..
HunxTolgabarışın Loncadan Hiçbir İsritbatı Ve ALakası Yoktur Mesuliyet Kabul Etmiyoruzz
Carım Çalındı Diyorsun Bir Diyorsun Atom Kim Bir Diyorsun Fenasandan Bir Alışverişim Olmadı Bunlarıda Geçtim Çarı Çalan Veya Öyle Bir Söz Geçiyor Bu Kadar Dogrusun Herkes Yalan Diyorsun Utanmadan Daha Birde Üste Çıkmaya Çalışıyorsun Herkes Yanlış Bir Senmi Dogru Söylüyorsun Onlarıda Geçtik Uzun Bir Ara yoktun Ve Geldiginide Belli Etmiş Oldun Bu Terbiyesizliginle Evet Aramızda İlla Çürükler Olacaktı Ki Oda Kendini Belli Etmiş Oldu Haa Tehdit Ediyon Buyur Ne Yapa Biliyon Görelim Meydanda Senin Atlarda Senin Olsun Ne Yapa Biliyorsun Görelim
Biz Elimizden Geldigi Kadar Birbirimize Yardım Etmeye Çalışıyoruz Biz Ne İtem Ne Maden Peşindeyiz Biz Sadece Kendi Çapımızda Bir Aile Ortamı Kurmaya Çalışıyoruz Bunu Bozmayada Kimsenin Gücü Yetmez Kii Öylede Oldu Bizi Kırmayıp Bize Destek Veren Arkadaşlarada Sonsuz Teşekkür Ederim
Kısa Zaman Arasında Bir Toplantı Olacaktır..Şimdiden Beliteyimm Selametle Kalın..
HunxTolgabarışın Loncadan Hiçbir İsritbatı Ve ALakası Yoktur Mesuliyet Kabul Etmiyoruzz
Carım Çalındı Diyorsun Bir Diyorsun Atom Kim Bir Diyorsun Fenasandan Bir Alışverişim Olmadı Bunlarıda Geçtim Çarı Çalan Veya Öyle Bir Söz Geçiyor Bu Kadar Dogrusun Herkes Yalan Diyorsun Utanmadan Daha Birde Üste Çıkmaya Çalışıyorsun Herkes Yanlış Bir Senmi Dogru Söylüyorsun Onlarıda Geçtik Uzun Bir Ara yoktun Ve Geldiginide Belli Etmiş Oldun Bu Terbiyesizliginle Evet Aramızda İlla Çürükler Olacaktı Ki Oda Kendini Belli Etmiş Oldu Haa Tehdit Ediyon Buyur Ne Yapa Biliyon Görelim Meydanda Senin Atlarda Senin Olsun Ne Yapa Biliyorsun Görelim
Biz Elimizden Geldigi Kadar Birbirimize Yardım Etmeye Çalışıyoruz Biz Ne İtem Ne Maden Peşindeyiz Biz Sadece Kendi Çapımızda Bir Aile Ortamı Kurmaya Çalışıyoruz Bunu Bozmayada Kimsenin Gücü Yetmez Kii Öylede Oldu Bizi Kırmayıp Bize Destek Veren Arkadaşlarada Sonsuz Teşekkür Ederim
Kısa Zaman Arasında Bir Toplantı Olacaktır..Şimdiden Beliteyimm Selametle Kalın..

- pardusxartist
- Cin Avcısı
Aynen öyle .d.d.d hırsızlık yapmış yalanla kıvıra kıvıra çıkmaya çalışıyor ama çok belli .d.d.dMertkinqx yazdı:2 gündür yazılanlar ızlıyorumda bu cocuk gıbı kıvıran dansöz tanımıyorum :lol: :lol:RizeLee yazdı:Çarımı adam çalmış çaldığı gibide adamdan para çalmış beni suçluyonuz helal size be.
Sen buralarda harcanma paşam git gazinolara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RebeLsxaRTisT

Lütfen konu tartışma ortamına dönmesin karar verilmiş buna saygı duymak düşer bizim içinde Tolga senin içinde.
Ben bu Loncayı ve üyelerini seviyom ya ,
Seviyom la sizi
Paşam toplantıda sürprizim olucak ona göre , size bir telifim olucak...
Ben bu Loncayı ve üyelerini seviyom ya ,
Seviyom la sizi
Paşam toplantıda sürprizim olucak ona göre , size bir telifim olucak...