Merhaba arakdaşlar. Öncelikle Yazının uzun göründügüne bakmayın sonuna kadar okuyun. Bildigimiz gibi Çemberlitaş Kutu Özelliklerin %60/%60 Yağma arttırıcı eklendi. İşimize yarayabilir fakat Oyunun düzenini çok bozdu.
Ben her gün kestigim yol x stuart tan eld setinden başka birşey alamamış bir insanım. Arttırıcı geldi Yine birşey yok. Onu gectim daha ejder,ashab,ecel vs basmamış arkadaşlarımız var.
Onlar evo zırhlarını düşürmeye calısırken millet Bıçak Sırtı setini dizicek Böylece Onlar 2 adım daha geriden gelicek. Oyuncular arası eşitlik sağlanmayacak....
DÜşünür müsünüz adam ashab basmak için gano çekmeye calısıo klana bakıyo adamın teki bıcak kılıç,ceket düşürmüş. Siz bu durumda olsanız ne yaparsınız?
Bence oyuna bir düzen gelmeli, drop ayarları düzenlenmeli Ve Oyuncular eşit olmalı. Kimi oyuncular bu yağma arttırıcıdan Yararlanıp 3. Tier setini dizerken Kimi Oyuncuların da Sığınakta Bilge Cevo Asa düşürmeye Calıstıklarını Unutmayalım.
%60/%60 Doğru olsa Bile Düzeni bozdu
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Glatyator
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
Re: %60/%60 Doğru olsa Bile Düzeni bozdu
aynen katılıyorum hala motordan asa düşürmeye çalışanlar var
Merhaba,
Arkadaşım motorinden asa düşürmeye çalışan her zaman olacaktır zaten.
İnsanlar bu oyuna zaman , emek ve iksir harcıyor. Çemberlitaş ne kadar zorlu biryer bilinmiyor sanırım. Sürekli girenlere kolay geliyor artık alışıyor insan elbet, orada gaffar kesmek ne kadar zaman ve paraya maal oluyor peki ?
Yani bırakında insanlar itemini dizsin zevkini alsın
Geride kalanlar her zaman olacaktır, adam yeni başladı oyuna silelim çarları tekrar açalım eşitlik..
Onca zamandır çemberlitaşa girip item alamayanlar var unutmayalım.
İnsanlar bu oyuna zaman , emek ve iksir harcıyor. Çemberlitaş ne kadar zorlu biryer bilinmiyor sanırım. Sürekli girenlere kolay geliyor artık alışıyor insan elbet, orada gaffar kesmek ne kadar zaman ve paraya maal oluyor peki ?
Geride kalanlar her zaman olacaktır, adam yeni başladı oyuna silelim çarları tekrar açalım eşitlik..
NefeRxYuNiS- NefeRxeMeSs-NefeRxAffeTMeZ

-
IIIxxARUDAxxIII
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
HAYAT REKABET EŞİTLİKTE DÜZEN BOZULUR TAT KAÇAR...
HAYATTADA OYUNDADA HEDEF FARKLILIK OLMALI....
HAYATTADA OYUNDADA HEDEF FARKLILIK OLMALI....
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
siz savaşlarda eğlenirken biz junondan kenandan neden item düşmüyor diyoduk ortada olan haksızlık ne anlamadım düşmüyor desen sonuna kadar hak verirm
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Tılsım
Arkadaşım kısaca özetlemiş konuyu zaten bende bir ekleme yapmak istiyorum .aynaEmEs yazdı:Merhaba,
Geride kalanlar her zaman olacaktır, adam yeni başladı oyuna silelim çarları tekrar açalım eşitlik..Onca zamandır çemberlitaşa girip item alamayanlar var unutmayalım.
![]()
- Bizde o yollardan geçtik
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
Fazladan verdiği maraton ayakları işportacıya verdim ama daha 1 asam yok ne zaman düşecek ?Glatyator yazdı:aynen katılıyorum hala motordan asa düşürmeye çalışanlar var
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- HuNxLuCaGo
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
Oyuna yeni başlayan insanlar oldukça zaten o denge hep bozulacaktır. Herkesin aynı itemlerle dolaşması saçma olur zaten :lol:
İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim.
Albert Einstein
Albert Einstein
Herkes eşit olsa oyun oynamanın ne anlamı kalır ?
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Merhaba ,
Bu işe önce emek harcamaya başlayan her zaman bir adım önde olmayı hak etmektedir unutmayalım ki Her oyuncu eşit şartlarda oyun oynamaktadır.
Bu işe önce emek harcamaya başlayan her zaman bir adım önde olmayı hak etmektedir unutmayalım ki Her oyuncu eşit şartlarda oyun oynamaktadır.