Gönül dostları, Alp üstadım, Fatih, YAsin ve diğerleri, bir hal hatır sorayım diye sayfanızı kirletiyorum kusuruma kalmayın
Evvelen Alp üstadım, başın sağolsun Allah taksiratlarını affetsin kalanlara sabırlar ihsan eylesin, bir garibi sevindir üstadım, bir sadaka bir hayr işle, muhakkak ki sen benden daha iyi bilirsin sadakanın ve hayrın önemini. Tekrardan büyük geçmiş olsun..
Ve diğer dostlar, umarım sağlığınız sıhhatiniz yerindedir, oyuna birçoklarının ısrarı ve hediyeleri üzerine bir karakter açarak ufak ufak başladım ara ara giriyorum ama foruma bakıyorum sık sık, Allah sizleri korusun ve esirgesin, en kısa zamanda hepinizle sohbet edip görüşmek dileğiyle, bâki dostluk ile, esen kalın.
Aleyna aleyküm selam İhsan kardeşim.
Dostlar sağolsun kardeşim , bir felakettir dönüyor yakınlarım ailem üzerinde.
Bu cuma kan akıtıcam inşallah kardeşim.
Oyuna dönmene inan çok ama çok sevindim kardeşim.
Görüşmek üzre...
S.aleykum
Haberleri izlediyseniz yunanistanda bircok grev yapiliyor ve ulke iflas noktasinda...Bu ve buna benzer sebelerden oturu Turkiye ye temelli yerlesme karari aldik.Bu bana 1 sene kaybi olacak ama ana dilini konustugum ulkeye gelmek mutluluk verici
Gorusmek uzere
Kable yazdı:S.aleykum
Haberleri izlediyseniz yunanistanda bircok grev yapiliyor ve ulke iflas noktasinda...Bu ve buna benzer sebelerden oturu Turkiye ye temelli yerlesme karari aldik.Bu bana 1 sene kaybi olacak ama ana dilini konustugum ulkeye gelmek mutluluk verici
Gorusmek uzere
Kable yazdı:S.aleykum
Gorusmek uzere
Hangi Şehre İstanbula GelirSeniz Misafirim Ol :lol: :lol:
IhsanYedier yazdı:Fatih, iyi dileklerin için sonsuz teşekkürlerimi sunarım, Allah razı gelsin, senin gibi gönlü güzel kendi güzel dostlarımızı çevremizden eksik etmesin, tek dileğim budur, bir dost kelâmından başka bir şeye ihtiyacım yoktur.
Yasincim, cân cânan kardeşim benim, hamd-ü senalar olsun Rabb'ime, kısmen de olsa hayatımı bir düzene koyabildim, İstanbul'dan da ayrıldım şu anda bambaşka diyarlardayım, yine gurbet yine gurbet.. Ama elhamdürillah halimize Dua et kardeşim, selamını kelâmını esirgeme kâfi, başka bir dileğim ihtiyacım yoktur
Ve Alp üstadım, dualarım hep seninle, Allah hayırlarını fetheylesin, şerlerini defeylesin, niyazlarını kabul eylesin.. İnşallah bu sıkıntılı ve zor günlerini de atlatırsın üstadım. Bu aciz kul kardeşinin elinden dua etmekten başka bir şey gelmez, gene de yapabileceğimiz bir şey varsa bir çift sözüne bakar, unutmayasın
İhsan kardeşim , duanızı eksik etmeyin , inanın ben bu olanları kaldıramayacak duruma geldim.
Allah sen ve tüm dost ve kardeşlerimden razı olsun.