Hakanst yazdı:Hepsi zihnimde kazılı kardeşim.. Nasıl unutulur o günler..Hasretim..Hakanst yazdı:Sheytanist yazdı:Forumda sürekli 'charım soyuldu,bilmem kim hırsızdır' gibi konulardan bıktık artık ve böyle bir konu açmak istedim umarım sıkılmadan okursunuz.Azda olsa o günleri hatırlatmak istedim...
*Her oyuna girince yazışma kanalında tartışma görmekten bıktıysanız ve özlüyorsanız 'Yetenekleri nasıl kullanıcam ?','Silah nerden alıyoruz ?' tarzında soruları..
*Sizde büyük mücadeleler vererek 19 Level char kastıysanız başlangıçta ve heyecan içinde beklediyseniz 29 level eklentisini..
*Bu gün labirente girdiğinizde sizde diyorsanız 'Ulan zamanında ne uğraştırmıştı şu Philitehos bizi,ne küfür etmiştim buna'..
*Özlediyseniz Handan ve İsmet'in Mısır Çarşısı yanındaki yerlerini ve aklınızdan çıkmıyorsa orda yaşanan curcunalar..
*Tek hedefiniz Meteor Tipi , Çarşı sokağı usulü item almaksa ve her şeyi bu itemlerle yapıyorsanız..
*O dönemde sizinde kahramanlarınız [GM]Abura ve [GM]Zwartan ise..
*Vs atmak için klana girmenin mecbur olduğunu hala hatırlıyorsanız..
*Ve unutmadıysanız Mısır Çarşısı önünde kalkan 60 level Taşkanat'ı ve saatlerce onu devirmek için verdiğiniz mücadeleleri..
*Hala aklınızdaysa bu günkü Eminönü Arz Sancak yerindeki 45 Level Kurt Adamlar..
*Labirent eklentisi geldiğinde Salonu bulmak için saatler harcadığınızı hatırlıyorsanız hala..
*İsmi Büyük - küçük yazmanın bu gün değer kazanacağını düşünmediyseniz hiç ve her çarınızı büyük - küçük harf yazarak actıysanız..
*Azcıkta olsa hatırladıysanız o günler ve gülümsediyseniz bu maddeleri okurken..
*Bu gün 'Kendimi bildim bileli betacıyım' diyenlere gülüp geçiyorsanız sadece..
Sizde özlüyorsunuz o günleri demektir...
Eminim bu gün oyunda betacıyım diye gezenler bu maddeleri okuyunca ' ulan eskiden Handan ve İsmet mısır çarısı yanındaymıs,Taş kanat eminönündeymiş' gibi tepkiler vericek ve betacı olmadıklarını anlaycaklardır...Yetenek dağıtmayı 8. levelde öğrenmiştim hepsi birer puandı..
Betacı olmak...
Re: Betacı olmak...
Yeterince istersen başaramayacağın birşey yoktur..
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Umut Yolcuları
o günler gercekten cok güzeldi herkesin aklında eski bir anı olarak kalacagından emınım...
lazkopatxxx
lazkopatxxx
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
o günleri özlüyorum yardımlaşma insanlık vardı ama artık eskisi gibi yok bu cok üzücü birşey

-Arz !

-Keseriz anam

- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Güzel günlerdi evet bir daha o günlerin gelmiyceğinide biliyoruz.Güzel konu olmuş.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Guzel Bır Konu Guzel Paylasım Ve Bılmedıgım Bır cok Seyı Sayenızde Ogrendım Arkadasım Bana Tavsıye ettıgınde 39 leveller yenı gelmıstı paketler ındırılmıstı.Daha sonra agah beyı 2.5 gun aradım
Okulda arkadasım soyledı buldum 5 lvlken oyuna merakım ıyıce sarmıstı ama ne yazıkkı beta zamanındakı ınsanlar kalmamıstı yok denecek kadar azdı .Beta zamanındakı ortamı dostlukları su zaman olması ıcın tum herseyımı feda ederdım ellerıne saglık.

Eminönü
FelicitaNascosta '
S.a gençlik ben betecıların en yaşlılarındanım Kenjoyum. Oyunu neden oynamıdımızı söylim size, eskiden tek sunucuydu ve çok az kişi vardı herkez birbirini iyi tanıyordu bu çok buyuk bi artıdır aradaslık çok iyi oluyodu çünkü. plusa gelelim plus diye bisey yoktu bölgeye yazmak beleşti fazla kişi olmadından gayette rahattı:D. Birde altın palayla oynamanın zevkini tatmamışsanız çok buyuk bir kayıptır sizin için. ozaman oyunda vuruşlar yetenekler baya farklıydı. birçok kombinasyon yapabiliyordun. Tek itemin iyi olması bi anlam ifade etmiyordu yani. nyse fazla uzatmin kendimi övmüş gibi olmim ama
taş kanat görevini ilk bitiren iteme isimler veren bizdik. onları analım isimleri Eski,kenjo,Nick unutmuşumya:D:D:D 1 kaç kişi daha olcak. vaktim olsa daha yazardım. bazı kişileri özledimya. eski, nick ,cartel ,domenlord ,kankaxwaters ,IIII, Neon hatrlayamadıklarımdanda özur dilerm herkeze iyi oyunlar
- AynadakiYalan
- Salgın Koruyucusu
Ellerine yüreğine sağlık..Seninle yad ettik o günleri tekrar..
www.anadoluakincilari.com
http://basvuru.anadoluakincilari.com/

http://basvuru.anadoluakincilari.com/

- Madconfig
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
Birkaç Estantenede Benden
) Forumdada Konusunu yazdım burda Sadece resimleri paylaşacağım
Halime Teyzemm Canım benim bana ozamanlar kazak örüyordu
Halada örüyor yav
:lol:

Ozamanlar Ömrümüzü Yigen Philiteos amcamız Bırakın vurmayı Yanına gitmek bile yürek isterdi :lol:
Salon espileri canlandı gözümde
Bölge: Salona Otobüs kalkıyor
Bölge: Anlasıldı bölge biz Birinci duraktayız sizi bekliyoruz
Bölge: birinci durağın orda öldük Şifacılarla Destege gelin
Bölge: Tek grubuz Yeterli olmaya biliriz :mrgreen:

Buda Eski Klanın orası Arif Ve CaptainATX e gıcıklık olsun die Karşı klanda oluyordum
Bu zamanlarda Captainatx Daha Yeni üstünü diziyor :lol:
Şaka şaka Ahmet abi beni dövmeden hemen söyleyim ozaman en iyi itemi
Yalgın Meteor dizili üstü Eldiveni eksikti sanırım yada ayakkabısı :mrgreen:

Sevgili Gm imiz Arifbey Ozamanlar Tekme tokat kesiliyordu Arada bir gelir Öç almak için Keser gider beni :lol:

Halime Teyzemm Canım benim bana ozamanlar kazak örüyordu
Halada örüyor yav
:lol:

Ozamanlar Ömrümüzü Yigen Philiteos amcamız Bırakın vurmayı Yanına gitmek bile yürek isterdi :lol:
Salon espileri canlandı gözümde
Bölge: Salona Otobüs kalkıyor
Bölge: Anlasıldı bölge biz Birinci duraktayız sizi bekliyoruz
Bölge: birinci durağın orda öldük Şifacılarla Destege gelin
Bölge: Tek grubuz Yeterli olmaya biliriz :mrgreen:

Buda Eski Klanın orası Arif Ve CaptainATX e gıcıklık olsun die Karşı klanda oluyordum
Bu zamanlarda Captainatx Daha Yeni üstünü diziyor :lol:
Şaka şaka Ahmet abi beni dövmeden hemen söyleyim ozaman en iyi itemi
Yalgın Meteor dizili üstü Eldiveni eksikti sanırım yada ayakkabısı :mrgreen:

Sevgili Gm imiz Arifbey Ozamanlar Tekme tokat kesiliyordu Arada bir gelir Öç almak için Keser gider beni :lol:

- xxjournalxx
- İskele Babası
Ben bir betacı değilim fakat bu fotoğrafları görüpte oyuna betadan başlamamak elde değilmiş.Gerçektende o günlerde oynamak isterdim tüm betacılara saygılarımla...
Healthlord
Healthlord
''Paranın'' değeri arttı millet,İNSAN değeri battı...!