Karakterini inşallah geri alabilirsin :|
**__Rulers of the World__**
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: **__Rulers of the World__**
Pek umutsuz olmanı istemem ama çarı geri vermez destek hata sizin di gibilerinden diyip . Ancak çarının çalındığını duyduktan 2-3 gün sonra oyunda geri aldım falan demişti çardan biri o zamn sen değildin : umarım birilerini kandırmaz ve sende en kısa sürede alırsın karakteriniRowxaniL yazdı:Arkadaşlar okty abıye Devredeceğim RowxIIaNıLIIx Karakteri Bugün çalınmış Durumda yanımda ne cep telefonum nede Netım olduğu için hiç bir şey yapamadım Taleplere baktıgımda dün gece 541 li bir numaraya aktarıldığını Gördm Çarın geri getirilmesi için desteğe mesaj attım ama Cevap geleceğini sanmıyorum.Çar geri Dönmesse Buraya kadarmış.. Hepini Özleyeceğim... Numaranın Kimin Olduğnu Öğrendikten Sonra o Çalanın a.s nasıL olsa..
İyi Forumlar Hakkınızı Helal Edin.....
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Teşşekür Ederim arkadaşlar ama çarı alamıycam galıba Destekden gelen cevapta bana kaynak üyeliğe yüklediğim E-pin/akçe Kodunu soruo kım saklar böle bir şeyı karakteri açalı 1.5 sene oluyo bana kaynak üyeliği soruyor Komik bir olay iyi dilekleriniz için TŞKR ederim BuqRa kardeşimin karakterindeyım yaklaşık 2 Haftadır Ulaşmak ısteyen varsa ordan konuşabilirz.Teşekür ederim...
RoWxAnıL
RoWxSheyTHaN [(^)Ejder Asa]
RowxİsKoRT [(^)Ecel Getiren]
RowxbLanKeSh [(^)Ashab-ı Kehf]
RoWxbLaNk [(^)Ejder Asa ]

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
ROWxBeRRu [ŞİFACI - 49 ] adlı karakterim 02.10.2011 01:15 itibari ile tarafımdan silinmiştir. Vatana millete hayırlı olsun
Orhan karakter gerı alınır öd sen nerelerdesin
)
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
.......GünCeL.....
RoWxAnıL

- Greenbarumas
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Selamlar dostlar;
Uzun ve yorucu bi aradan sonra tekrar aranızdayım.ancak su oyunu kuruduktan sonra 2 güncelleme ve ekran ayarları sıfırlamadan sonra kullanıcı adı ve parola girilecek sayfa alta düşüyo ve açılmıyo dolayısıyla giriş yapamıyorum oyunu kaldırıp tekara kurdum aynı sorun devam etmekte çözüm önerisi olan var mıdır.
Hepinize kucak dolusu sevgiler.
Uzun ve yorucu bi aradan sonra tekrar aranızdayım.ancak su oyunu kuruduktan sonra 2 güncelleme ve ekran ayarları sıfırlamadan sonra kullanıcı adı ve parola girilecek sayfa alta düşüyo ve açılmıyo dolayısıyla giriş yapamıyorum oyunu kaldırıp tekara kurdum aynı sorun devam etmekte çözüm önerisi olan var mıdır.
Hepinize kucak dolusu sevgiler.
Rowxdarp=RoWxHaRp=RoWxBaRuM

oncelikle hos geldin abicim sen geldiysen bende oyuna done bilirim artik. su hata konusunda bir fikrim yok herahalde teknik bir Arizadir.
-
- Acemi Savaşçı
Rowxdeprasyon...
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Kemal abeyyy
Bi hoşgeldin partisi düzenleyelim sana o zaman akşama
İşlerimin yoğunluğu dolayısıyla oyuna ara verdim bilirsin ama akşama kurup geliyorum abiciğim
öptüm
Bi hoşgeldin partisi düzenleyelim sana o zaman akşama
İşlerimin yoğunluğu dolayısıyla oyuna ara verdim bilirsin ama akşama kurup geliyorum abiciğim
öptüm
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem