Silwerfox DEWİL CLASS HIRSIZLIĞI DOLANDIRICILIĞI

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
titanxic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Silwerfox DEWİL CLASS HIRSIZLIĞI DOLANDIRICILIĞI

Mesaj gönderen titanxic »

bbsnake yazdı:zTn qözümüN öNüNDe Emrah Paramı caLSa oNa inaNMaM ;)

bLoodxsnake
bLoodxfear
bLoodxknow
Bywizard
Giantsxgeridöndü

Legendxjoey

Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı

[GM]Nocomment
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kupluce »

titanxic yazdı:foto ekledim arkla r yarında POSTANE çekini koycam
Resim

Bende baktim konuyu acan adammi diye ? Baktim degil o yuzden iyi olmus ;)
millete ana baci kufur etmek guzeldi biraz da sen sinirlen :)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bbsnake »

NaN ameLe heRif . AnaLarı karısTırMa işin iÇiNe analar kutsaldır lan embesiL. beN silverfox u büyügüm oLarak grüyorum emrah a saygım var onada sorabilirsin . GeLeLim saNa snn gibi adamlarla hiç ugrasmıyorum bu aralar çogaldılar ztn. Adam oL agzını toPLa burDa küfür etmem gidiyon adama hırsız diyon snn gibi bebeler bu server da çok fazla durmaz ztn
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Lan Tıtanxıc salaqı eski forumda Titanxic ban yemiştir lütfen böle böle diye ananı ortak ettin ya oyuna o benım kardesım lan adam qıbı konus know ile yoksa bildiririz Sana . Emrah ın hırsızlık yapmayacagını sunucuda hersey biliyor bunu . Bİlmeyenlere amele deniR. Senin işin qücün yk bu konularla uqrasma, sana qöre deil bu konulaR bir qün öle çarpılırsın ki oyunda nerden geLdıqını bile anlamazsın . Knowa bir daha annesıyle ilqili bir laf yapaRsan senı bu foRumda ve oyunda yaSaTmam bız kardesız lan onla aynı Lokmayı payLastık aynı suyu içtik sen nedıosn embesıl herıf burda küfRetmemek eLımde deıL bu muhaLLebi bebelerine :@@
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Tüküreyim kalıbınıza, biri resmen hırsızlık yapıyor, siz ise hırsızı korumaya çalışıyorsunuz, kokliv güzel söylemiş, sanırım hırsıza destek verip karşılığında çaldığı parayı beraber yemeyi planlıyorsunuz.

Orhanbey adlı karakterin sahibi ( Henüz karakteri oturmamış, çocuk nede olsa ) Ferro nun hırsıza verdiği desteği okuduğunda ne hissettin ? Yoksa row ların arasında bir hırsızın, hırsız destekçisinin olması lonca ilkenizmi, yoksa insanlığımız bu mu diyorsunuz ?

Bu gün Timxkin i sevmiyor olabilirsiniz, hatta teşbihte hata olmaz, şeref yoksununun biri de olabilir, ama en nihayetinde bu konuda mağdurdur, ve sizler mazlumun yanında olacağınıza, hırsıza destek veriyorsunuz, bu da sizin almış olduğunuz anne ve baba terbiyenizi, aile içi ilişkilerinizi ve ailenizin ahlaki yapısını gösterir.

Tüküreyim kalıbınıza...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Yanlis anlasilmasin hic bi zaman emek hirsizini savunmam zaten yazimda da oyle bir mana yok
benim demek istedigim sadece soyuldugu icin uzulmedim o kadar
Millete bolgeden ana baci sayan bi adam soyulsa ben ona uzulmem arkadas
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen FERRO »

Delikurt,
Titanxic,bölgeden yarım saat boyunca milletin anasına bacısına küfreden adam.
Aynı şeyi sen de yapmıştın zamanında ona destek çıkman normaldir.
Aynı zamanda bu titanxic senin bir numaralı destekçin o yüzden aranızdaki sempatiyi de normal olarak karşılıyorum :D
he hırsızı savunma'ya falan gelince.
Emrah, zaten yapmadığını söylüyor.
Ki, emrahın da paraya ihtiyacı yok bunu biliyorum o şüphesiz sunucusun en güçlü kişilerinden.
Emrah eğer yaptıysa da bu ahlak yoksunu titanxic'in yaptığı şrefsizliklerden ötürü ona bir ders vermek amacıyla yapmıştır.
Bunun için emrahı tebrik ediyorum.
Elime bir fırsat geçse ben de aynı şeyi yapardım.
Ki titanxic'in yaptığı zaten usulsüz bir şey bak ameleye kontörle oyun parası alıyormuş.
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Titxdelikurt yazdı:Tüküreyim kalıbınıza, biri resmen hırsızlık yapıyor, siz ise hırsızı korumaya çalışıyorsunuz, kokliv güzel söylemiş, sanırım hırsıza destek verip karşılığında çaldığı parayı beraber yemeyi planlıyorsunuz.

Orhanbey adlı karakterin sahibi ( Henüz karakteri oturmamış, çocuk nede olsa ) Ferro nun hırsıza verdiği desteği okuduğunda ne hissettin ? Yoksa row ların arasında bir hırsızın, hırsız destekçisinin olması lonca ilkenizmi, yoksa insanlığımız bu mu diyorsunuz ?

Bu gün Timxkin i sevmiyor olabilirsiniz, hatta teşbihte hata olmaz, şeref yoksununun biri de olabilir, ama en nihayetinde bu konuda mağdurdur, ve sizler mazlumun yanında olacağınıza, hırsıza destek veriyorsunuz, bu da sizin almış olduğunuz anne ve baba terbiyenizi, aile içi ilişkilerinizi ve ailenizin ahlaki yapısını gösterir.

Tüküreyim kalıbınıza...
OY OY OY serhatcık hayırdır :D sen bırakmamışmıydın oyunu ? yemin etmemişmiydin gelmicem diye ? Herkesin anasına bölgeden sövmemişmiydin ? Gelmiş bize burda laf ediyorsun hala (Hangi Yüzle ?) Ya serhat sana bir tavsiye vereyim sen bi kaybol bi her gördüğüne paçaları sıvayıp girme ne alırım derdiyle ;) Forumda benle uğraşma daha her seferinde senin altından kalkamayacağın yazılar yazmaktan (GERÇEKLER ACIDIR) ben sıkıldım .

Sende olmayınca sunucuda şenlik yok be :D :D
Kullanıcı avatarı
titanxic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen titanxic »

bbswinq yazdı:Lan Tıtanxıc salaqı eski forumda Titanxic ban yemiştir lütfen böle böle diye ananı ortak ettin ya oyuna o benım kardesım lan adam qıbı konus know ile yoksa bildiririz Sana . Emrah ın hırsızlık yapmayacagını sunucuda hersey biliyor bunu . Bİlmeyenlere amele deniR. Senin işin qücün yk bu konularla uqrasma, sana qöre deil bu konulaR bir qün öle çarpılırsın ki oyunda nerden geLdıqını bile anlamazsın . Knowa bir daha annesıyle ilqili bir laf yapaRsan senı bu foRumda ve oyunda yaSaTmam bız kardesız lan onla aynı Lokmayı payLastık aynı suyu içtik sen nedıosn embesıl herıf burda küfRetmemek eLımde deıL bu muhaLLebi bebelerine :@@

Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı

[GM]Nocomment
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Komedi :)

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Ferro ya hırsız hırsız diyosunda hiç kanıt yok :?: olamaz da ;) . Çamur at izi kalsın burada işlemez :roll:
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön