kız buyudu olum sıra oglandaKayzer yazdı:Şuan kız alımları yapıyoruz bunun içinde siteden başvuru yapabilirsinizteamxtolgacan yazdı:enes team aılesıne bı erkek cocuk daha gelıyor yerını ayarla ha
TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASI
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: >>> TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASı <<<
GÖKHAN DEMİRCAN
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
muro kırk yılda bir doqru laf ettinteamxtolgacan yazdı:kız buyudu olum sıra oglandaKayzer yazdı:Şuan kız alımları yapıyoruz bunun içinde siteden başvuru yapabilirsinizteamxtolgacan yazdı:enes team aılesıne bı erkek cocuk daha gelıyor yerını ayarla hagelecegın ıkv userı olacak
-
- FareAdam Düşmanı
nerde ezıkler var rehber olmus bı bız olamadık sozde ezıgızKayzer yazdı:Rehber olmuşum hepimize h.olsun
hayırlı olsun bu arada muro
GÖKHAN DEMİRCAN
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
valla ya bu yönetim bişe biliyosa bende bişe bilmiyorum demektir bu arada ezocan hayırlı olsunteamxtolgacan yazdı:nerde ezıkler var rehber olmus bı bız olamadık sozde ezıgızKayzer yazdı:Rehber olmuşum hepimize h.olsun
kalbimi kırıyosunuz amaHarbicocuK yazdı:valla ya bu yönetim bişe biliyosa bende bişe bilmiyorum demektir bu arada ezocan hayırlı olsunteamxtolgacan yazdı:nerde ezıkler var rehber olmus bı bız olamadık sozde ezıgızKayzer yazdı:Rehber olmuşum hepimize h.olsun
HİPHOPSTYLE
Hayırlı Olsun Sayın Murat Bey, 
Sayın Gökhan Bey Hoşgeldiniz sizde
Bende Rehberlik başvurusu yaptım ama kabul edilmemişim, Anlaşılan ezik değilim
E Heralde koskoca Nasihat'i Rehbermi yapcaklar, GMliğe saklıyolar beni
Sayın Gökhan Bey Hoşgeldiniz sizde
Bende Rehberlik başvurusu yaptım ama kabul edilmemişim, Anlaşılan ezik değilim
E Heralde koskoca Nasihat'i Rehbermi yapcaklar, GMliğe saklıyolar beni
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
sende kalpte mi varKayzer yazdı:kalbimi kırıyosunuz amaHarbicocuK yazdı:valla ya bu yönetim bişe biliyosa bende bişe bilmiyorum demektir bu arada ezocan hayırlı olsunteamxtolgacan yazdı:nerde ezıkler var rehber olmus bı bız olamadık sozde ezıgızKayzer yazdı:Rehber olmuşum hepimize h.olsun
Oyunu geri dönmemek üzere bırakıyorum hepiniz kendinize iyi bakın oyunu bırakma kararını alınca çarlarımı sattım bilginize.
Oyunu geri dönmemek üzere bıraktım. 20.09.2011 den itibaren Mühendis adlı hiçbir çar benim değildir
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
ben seni bir satarsam görürsün ne demek oyunu bıraktım carlarımı sattım kime sordun ?Muhendisx yazdı:Oyunu geri dönmemek üzere bırakıyorum hepiniz kendinize iyi bakın oyunu bırakma kararını alınca çarlarımı sattım bilginize.