Loncamizin Özel bildiginiz gibi Teamspeak programi Var. Bu Programm üzerinden iletisim kuruyoruz. Cogunuzun bildigi gibi Skype adli programm oyun esnasinda oyunu etkileye biliyor ve arama kabul etme gibi funksionlar nedeninden dolayi oyun icinde duraklamaalar yasana biliyor. Biz bu yüzden Teamspeak Programini terci ettik. TEAMSPEAK pragrami skype göre daha degisik bi sistem. Teamspeake sifreler verildigi taktirde kimseyi aramadan giriyorsunuz. Bizim bulundugumuz odaya tiklayarakda yanimaza dahil olabiliyorsunuz(odalar girmek icin Server adminin size üyelik hakki verip sizin kaydinizi yapmasi gerekli). Yani skypedeki gibi her isteyen sizi arayip rahatsiz edemez. Gelmek isteyenlerin altta ismini verecegim programi indirmesi gereklidir. Sonrada programm sayfasindan sifreleri verip user olarak teamspeake girebilir. Bu konuda zorluk cekenler olursa bana danisabilirler.
Exe. dosyasindan kurun ve programi acin. Program acildikdan sonra Sayfanin üst bölümünde Connection yaziyor oraya sonrada oradan Connect secenegine tiklayin. Bu sekilde beyaz bi sayfa acilacak. Bu sayfada önce SAG maus tusunu ardindan Add Server adli secenegi tiklayin. Size New Server diye bir sayfa eklicek. Orada Nickname yazan yere isminizi yazin. Server password yazan yere ´´ bannane ´´ yazin ve en sonda en üstte Server Address yazan yerede ´´85.214.66.8:7003 ´´ bu Sifreyi yazin ve en alttaki Connect tusunu tiklayin. Bu Sekilde Teamspeake girmis oluyorsunuz. Ardindan ben veli veya erdi gibi yetkisi olan arkadaslar sizi bulundugumuz odaya cekip üyelik islemini gerceklestirip islemi tamamliyacaktir. Bu islemden sonra birdakine Teamspeake girceginiz zaman sadece programi acip serveri tiklamaniz yeterli oluyor. Yani girmeniz 10 saniye sürmüyor. Hepinize Hayirli Haftasonlari Dilerim.
AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm , Sabah şerifleriniz hayr olsun Panterler
Günaydınlar.
Ali paşam şiir gerçekten çok hoş , ilk başta ikv ile başlamışsın ama sonunda adamı nerdeyse mezare sokmuşsun.
Bu ikv bizi gömer paşam , dikkatli olalım Kapıp koyvermiyelim.
Hafta sonu yeni bir başlangıç yapıcaz inşallah.
Yaradana emanetsiniz...
Ve A.s Üstadim. Siiri valla anlayan anliyo pasam ne anlama geldigini. Dedigin gibi fazla kaptirmamak gerekli. Mazallah bu oyun icin ömürler bosa geciyo.
Baslangic dedigin o gecen konusdugumuz olaysa bekliyorum haberlerini. Simdidende hayirli olmasini, Tilsima örnek bir Lonca olmasini dilerim.
Yüce Rabbime emanetsin Pasa.
Ali Paşam bil mukabele inşallah.
İyi dileklerin için minnettarım.
İnşşallah yakında Güncellistemizle birlikte konumuzu görüceksiniz.
iyi akşamlar abi sanada zaman kayması oldu biraz ama.neyse herkese merhaba hikaye paylaşıyordum okumak zor gelebilir diye asım yıldırımın sesinden video lar paylaşacağım artık .en fazla 2-3 dakikalık videolara zamanınızı ayırıp izleyin.gerçekten hayatın sizin için ne ifade ettiğini belkide anlayabilirsiniz...
[youtube]http://youtu.be/422UYien_P4[/youtube]
bu arada bora sözümü unutmadım ama ağabim leptopun adaptörünü sinopta bırakmış.fotoshopta o pc de kurulu ama bir arkadaşım vasıtasıyla sana güzel bir imza yapcam bu haftasonu aceleye gelsin istemiyorum şaşalı bişey olacak