Herkez Haklı
Re: Herkez Haklı
Bu oyunun kendine has bir yapısı var ve bunu anlayan insanlar oynar...Birçok oyun oynadım ama bundaki hikaye örgüsü ,görevler daha zevkli.Farklı çalışmalara imza atan Sobee yide burdan tebrik etmek gerek.Eleştirmeyin artık şu oyunu,her gün bir eleştiri ...Eleştiri departmanınız mı var nerden buluyorsunuz bu kadar eleştiri ?:mrgreen:
Metin2 de oynadım Silkroad da oynadım ikisi de ikvnin kılı etmez kesinlikleGeCe yazdı:Diyorsunuzki Bİ hidra geldi geçti başka bişe yok
ama diğer oyunlar hep 99 lvl
Bende size katılıyorum kardeşim herşeyi hazırlayıp 99 lvl yapana kadar açmasaydınız oyunu halka alla alla adam gibi yapın halka öyle açın
aynı metin2
Silkroad gibi 99 lvl e kadar felan olsunbunlar yapıldıktan sorna açın oyunu
:evil:
Ayrıca 99 lvl olan oyunlarda genellikle gördüğün bir adamı bir daha gormuosn ve arkadaslık gelısmıo sence ole olması daha mı iyi ???
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba
Bu oyunda lwl önemli değildir inan bana 19 lwl 49 lwl gibi davranirlar önce dostluktur bu oyunun amaci
Bu oyunda lwl önemli değildir inan bana 19 lwl 49 lwl gibi davranirlar önce dostluktur bu oyunun amaci
KaraXHayalet yazdı:Merhaba
Arkadaşa katılıyorum.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- Cover
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
artık şu oyunu haksız eleştirmekten başka şeylerle uğraşın ya da oyunu bırakın gidin 99 lvl olanlarda hileli hileli oynayın
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ikv 99 lvl birdan çıksa herşey karışırışdı böyle ahes aheste iyi gidiyoGeCe yazdı:Diyorsunuzki Bİ hidra geldi geçti başka bişe yok
ama diğer oyunlar hep 99 lvl
Bende size katılıyorum kardeşim herşeyi hazırlayıp 99 lvl yapana kadar açmasaydınız oyunu halka alla alla adam gibi yapın halka öyle açın
aynı metin2
Silkroad gibi 99 lvl e kadar felan olsunbunlar yapıldıktan sorna açın oyunu
:evil: