Teşkilatta beceri bakımından Burasıqistanbul üzerine büyücü tanımam en azından şimdilik1aldandim1234 yazdı:CaPPuCCiNo yazdı:Teşkilatın En İyi Ws atanı demişsiniz.Büyü Karakterinde eTTe'nin Üzerine Büyücü Tanımam Savaşçıda İse Paşaxboss ve IAlBaYI Favorimdir Saygılar İyi forumlar.alsana eTTenın ustune buyucu varmı yokmu 4-2 yendım ve uzerımde yenı ıtem olarak sadece kıyamet zırh vardı kolyemde nucleus degıldı adamın 1700 fızıgı var ben 1400 fızıkle ezdım geçtım 4-2 yendım 20m ne yaptık ama 20mı vermedı al sana eTTe uzerıne buyucu tanımazmıs :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (adamın ustu kıyamet el ayak zırh nucleus yuzuk kolye
ama yınede 4-2 yendım ezmeyı :mrgreen: 20mı vermedı ezme :mrgreen: )
TEŞKİLATIN EN İYİ WS VE KLAN SAVAŞÇILARI SİZCE KİMLERDİR..?
Re: TEŞKİLATIN EN İYİ WS VE KLAN SAVAŞÇILARI SİZCE KİMLERDİR..?
- dyb21
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
Burasıqistanbul,Burası tartışma alanı değiL her Girdiğin yerde tartışma Yaratma... :!:
IıIPaTRoNIıI TOXİC
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Ben bıraktım oyunu oynadığım zamanda iyiydi aklımda kalan bir tek büyücü burasıqistanbul var herkesin övdüğü büyücü eTTeyi yatırmış.Herkesin övdüğü oyuncuyu yenen bir kişiyi bende överim. Yardırrrrr BurasıqistanbulTeşkilatta beceri bakımından Burasıqistanbul üzerine büyücü tanımam en azından şimdilik
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
- diRectoR
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nizam I Cedid
Teşkilatın en iyi ws cimisin tartışılır ama en delisi(İYİ ANLAMDA DELİ BANADA PATLAMA) sensin şüphesiz1aldandim1234 yazdı:CaPPuCCiNo yazdı:Teşkilatın En İyi Ws atanı demişsiniz.Büyü Karakterinde eTTe'nin Üzerine Büyücü Tanımam Savaşçıda İse Paşaxboss ve IAlBaYI Favorimdir Saygılar İyi forumlar.alsana eTTenın ustune buyucu varmı yokmu 4-2 yendım ve uzerımde yenı ıtem olarak sadece kıyamet zırh vardı kolyemde nucleus degıldı adamın 1700 fızıgı var ben 1400 fızıkle ezdım geçtım 4-2 yendım 20m ne yaptık ama 20mı vermedı al sana eTTe uzerıne buyucu tanımazmıs :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (adamın ustu kıyamet el ayak zırh nucleus yuzuk kolye
ama yınede 4-2 yendım ezmeyı :mrgreen: 20mı vermedı ezme :mrgreen: )
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse

sSiHiRBaZz - Relapse

-
- Salgın Koruyucusu
İtemi Falan Bilmem Ama En iyi Savaşçı Kullanan Gerek Bölgelerde Gerekse Savaşlarda DOĞU' nun Üstüne Tanımam ...
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Bydechset yazdı:İtemi Falan Bilmem Ama En iyi Savaşçı Kullanan Gerek Bölgelerde Gerekse Savaşlarda DOĞU' nun Üstüne Tanımam ...
Bolgede MaNiAcjnd nın ustune Ws de ALBAY ın ustune tanımam...
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Burasıqistanbul , MkaBaŞKaN'nın Seni 3-0 Yendiğini hatırlarım
kendini birşey sanma Zibidi 
büyücülerde BuMeRaNGBolTManS ın Üstüne Adan tanımam...
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
Kimileri bizi iyi hatırlar , kimileri kötü hatırlar.
39 Seviyede vs atacak adam bulamazdım. Yer Altı açıldı 2 hafta oynadım askere gittim. 15 Ay yaptım döndüm çok şükür.
Geldiğimde sığınaklar ve migratlar açılmıştı. Hatta bir çok kişi üstünü bile tamamlamıştı. Grup bölgeleri açıldıktan 3 ay sonra geldim.
Yeni itemler geldikçe yeniliğe ayak uydurmak gerek. Ama bazı kişiler insanı oyundan soğutmak için yetiyor.
Büyücü de şimdi en iyi kimdir bilemem. Zaten 1 aydır girmiyorum oyuna.
Büyücüler de SOMEGOSALEN ve MkaBaŞKaN'ın üstüne büyücü yoktu. Kimsenin bunu inkar etmesine gerek yok. Şimdi birisi oyunu bıraktı diğerini bilmiyorum devam ediyor mu.
Birisi gider yol savaşçısı keser ilkinde zırh düşer. Çıkar GBMx gider zırhın ayakkabısı düşer. Devam eder stuart'tan eldiveni alır. Böyle tek seferde düşürünce adam bir daha bölge girmiyor. Gidiyor kp kasiyim derken vs atmayı öğreniyor. zaten üstünde ki itemlerde en iyi itemler. Vs yapmayı bilen adam onlarca kez girmesine rağmen item bile düşüremiyor.
Uzun lafın kısası en iyi diye bir şey yoktur. Savaşçı sınıfına pek değinmedim çünkü savaşçı sınıfı gerçekten büyük şansa bakar. Bunu 4 yıllık bir savaşçı olarak söylüyorum.
39 Seviyede vs atacak adam bulamazdım. Yer Altı açıldı 2 hafta oynadım askere gittim. 15 Ay yaptım döndüm çok şükür.
Geldiğimde sığınaklar ve migratlar açılmıştı. Hatta bir çok kişi üstünü bile tamamlamıştı. Grup bölgeleri açıldıktan 3 ay sonra geldim.
Yeni itemler geldikçe yeniliğe ayak uydurmak gerek. Ama bazı kişiler insanı oyundan soğutmak için yetiyor.
Büyücü de şimdi en iyi kimdir bilemem. Zaten 1 aydır girmiyorum oyuna.
Büyücüler de SOMEGOSALEN ve MkaBaŞKaN'ın üstüne büyücü yoktu. Kimsenin bunu inkar etmesine gerek yok. Şimdi birisi oyunu bıraktı diğerini bilmiyorum devam ediyor mu.
Birisi gider yol savaşçısı keser ilkinde zırh düşer. Çıkar GBMx gider zırhın ayakkabısı düşer. Devam eder stuart'tan eldiveni alır. Böyle tek seferde düşürünce adam bir daha bölge girmiyor. Gidiyor kp kasiyim derken vs atmayı öğreniyor. zaten üstünde ki itemlerde en iyi itemler. Vs yapmayı bilen adam onlarca kez girmesine rağmen item bile düşüremiyor.
Uzun lafın kısası en iyi diye bir şey yoktur. Savaşçı sınıfına pek değinmedim çünkü savaşçı sınıfı gerçekten büyük şansa bakar. Bunu 4 yıllık bir savaşçı olarak söylüyorum.
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Doğu İmparatorluğu
Büyücülerde BENCE En iyiler
1)eTTe
2)BuMeRaNGBoLDMaNTs
3)Burasıqistanbul
Savaşçıda BENCE En iyiler
1)Albay
2)KuTSaLGeNC
3)MaNiaCjnd
Şifacılarda BENCE en iyiler
1)UgLyQarizma
2)xXERDoĞaNXx
3)UgLyQBaHoZQ