Varmı daha iyi fizikçi ;)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Varmı daha iyi fizikçi ;)

Mesaj gönderen xxcezaxx »

1aldandim1234 yazdı:
xxcezaxx yazdı:Resim

Buda benden olsun istedim . 1756 Fiziksel hasar .
sen en son ne zaman dışarı cıkıp şöyle ınsan yuzu gordun annen baban dışında :)

Bu sende dahil olmak üzere kimseyi ilgilendirmez . Oyuna gerçekten çok düşkünümdür ve çok online olurum . Evet evde geçirdiğim zaman çok çok fazla ama sosyal yaşantımıda aynı anda gerçekleştirebiliyorum . Kafam nasıl isterse ;)
XXCEZAXX
ALFaxPoWeR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ALFaxPoWeR »

mitmet yazdı:arkadaş zaten en iyi vsci dememiş en iyi fizikçi demiş. :)

Hay gözünü sevem :D Aynen katılıyore ;) vsci çar değil bu kp kasarken yada ortalıkta gezerken çok etkili oyuna zevk almak için girdiğim zamanlarda kullandığım çarım bu vs atmak için deil yaani:D
ALFaxPoWeR
İskele Babası
İskele Babası

Zonguldakli yazdı:Bende birşey belirtmek isterim Abdullah'ın büyü hasarı ceket olmadan o kadar ve kendisi Zırh, Ayakkabı ve Eldiven'i DÜŞÜRMEMİŞ,ÜRETMİŞTİR.

Eyvallah panpa ;) ayrıca buzum daha yüksek ceza dan yinede tebrik ederim sonuçta en iyi fizikçi dedik bizden iyiside varmış helal :)
ALFaxPoWeR
İskele Babası
İskele Babası

serkannnn yazdı:
YorgunDemokrat yazdı:Dikkatimi çeken şey sol üst köşede ismini kapatmışsın Karakter penceresinde kapatmamışsın iyi güldüm ona :D
Zaten alta da not düşmüş 'PoweRMaGe/Abdullah...' diye. Madem yazacaksın, niye resimde siliyorsun ismini değil mi :)

Beyler facede bazı guruplarda bu resmi paylaştım anlarsınızya ;) burada paylaşmak için çekseydim ismimi silmezdim dedik orda yeterince reklam olmadı birazda burda reklamımızı yapalım :D
Kullanıcı avatarı
1aldandim1234
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen 1aldandim1234 »

Öncelıkle buyu bozma sıze yarardan çok zarar verıyor bu yazıyı dıkkatlıce okuyun anlarsınız

Şimdi buyu bozmayı kullanmak ıcın halıyle karşı tarafın buyu atmazsını beklıcez karşı taraf sana fızıksel buyu yolladı sen o fızık sana gelırken buyuyu bozdun 1 sn suren yenılendı karşı taraf sana tam o anda buz atıcaktır ve buzu yedınız 1 snlık o yenılenmeden sız fızıgı geç atıcaksınız ve fızıgı attınız karşı taraf onu bozdu ne oldu bu durumda sız boşu boşuna buz hasarı almış oluyorsunuz 100 lerce hatta 1000 lerce defa parasına vs yapmış bırısıyım buyu bozma 15 ı denedım ama hayır olmuyor ayrıca buyu bozmaya verıcegın puanı medıtasyona basmak zorundasın medıtasyonun 15 degılse karşı taraf senı dograr

Büyü bozma ne zaman yarar dersenız dıyelık karşı tarafın 15 canı var sız fızık attınız ve karşı taraf tam olucekken olmeden salıseler once sıze fızık attı ve sızın canınız 25 ın altında o fızıgı hemen bozarsanız ayakta kalırsınız bunun dısında buyu bozma hıçbır halta yaramıyor hele hele bırde karşı tarafın kuresı sıze elektrıgı saydırıyorsa buyu bozma ıntıhardan başka bırşey degıldır
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Sen 1000'lerce daha ws yap ondan sonra yararını anlayacaksın. Ben ws yaparken hiç öyle sorunlar olmuyor. Ya sende sorun var ya ben çok şanslıyım.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
1aldandim1234
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen 1aldandim1234 »

SkyBlue yazdı:Sen 1000'lerce daha ws yap ondan sonra yararını anlayacaksın. Ben ws yaparken hiç öyle sorunlar olmuyor. Ya sende sorun var ya ben çok şanslıyım.
senın ws attıgın adamlarda ıs yok bence gel teskıllatı buyuculerı gor :D
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

ALFaxPoWeR yazdı:
Zonguldakli yazdı:Bende birşey belirtmek isterim Abdullah'ın büyü hasarı ceket olmadan o kadar ve kendisi Zırh, Ayakkabı ve Eldiven'i DÜŞÜRMEMİŞ,ÜRETMİŞTİR.

Eyvallah panpa ;) ayrıca buzum daha yüksek ceza dan yinede tebrik ederim sonuçta en iyi fizikçi dedik bizden iyiside varmış helal :)

Buzlarıda yarıştırabiliriz sorun değil . Elektrikleri,buzları :) Senide tebrik ederim güzel dizmişsin.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
LaNeTLixKRiSTaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen LaNeTLixKRiSTaL »

Karakter kesemeyince yine döner elektrikle ve buz büyülerine :).
deaddman858
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen deaddman858 »

bişi fark ettim :D İSmi kapatmışssın sohbet penceresinde ama Karakter Penceresinde Açık bırakmssn :))

“Genel Etkileşim” sayfasına dön