Adiliğin bu kadarı...
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Adiliğin bu kadarı...
Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
En son Respected tarafından 02 Eki 2011 14:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür İçerikli Resim Paylaşımı
Sebep: Küfür İçerikli Resim Paylaşımı
-
Scorpionxx
- Acemi Savaşçı

- Klan: Lodos
Re: Adiliğin bu kadarı...
Adamlar Kendilerini Kıng Sanıyorlar.. Hem Suçlular .. Hemde güçlü.. Gerçi Ettiği küfürler Yeter.. allahtan tutun Muhhammede kadar Küfür Etmiştir.. Benim Açtığım Konuda Ettiği Küfürler Ztn MevcuT.. Acıyorum.. Bari bana DeğiL.. Allahına Saygınız Olsun..
aLi Sadece alfaya geL Böyle forumdaki saçmalıklarla olmaz geL yenikarayamısın nesin sende adamı yasaklıdan siL dedik sen ekledin yasaklılara ben sana sövdümmü ? asıL adi sensin ..
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

O adamın arkadaşı olduğundan ve onu savunduğundan yasakladm.
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
ALLAH a ve Peygamber Efendimize Küfür eden insan oLamaz .. Terbiyesizliktir ..Scorpionxx yazdı:Adamlar Kendilerini Kıng Sanıyorlar.. Hem Suçlular .. Hemde güçlü.. Gerçi Ettiği küfürler Yeter.. allahtan tutun Muhhammede kadar Küfür Etmiştir.. Benim Açtığım Konuda Ettiği Küfürler Ztn MevcuT.. Acıyorum.. Bari bana DeğiL.. Allahına Saygınız Olsun..
Konu kilit Lütfen..
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Oyun içerisinde karşılaşmış olduğunuz bu ve buna benzer konuları Şikayet Et seçeneği ile bize bildirmeniz yeterli olacaktır.
İKV Forumları üzerinden küfürlü resim paylaşımının yasak olduğunu yinelemek isterim.
Konu kilitlenmiştir.
Bilginize.
Oyun içerisinde karşılaşmış olduğunuz bu ve buna benzer konuları Şikayet Et seçeneği ile bize bildirmeniz yeterli olacaktır.
İKV Forumları üzerinden küfürlü resim paylaşımının yasak olduğunu yinelemek isterim.
Konu kilitlenmiştir.
Bilginize.