TEŞKİLATIN EN İYİ WS VE KLAN SAVAŞÇILARI SİZCE KİMLERDİR..?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
CaPPuCCiNo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: TEŞKİLATIN EN İYİ WS VE KLAN SAVAŞÇILARI SİZCE KİMLERDİR..?

Mesaj gönderen CaPPuCCiNo »

Teşkilatın En İyi Ws atanı demişsiniz.Büyü Karakterinde eTTe'nin Üzerine Büyücü Tanımam Savaşçıda İse Paşaxboss ve IAlBaYI Favorimdir Saygılar İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yoyu »

En iyi itemle değil kullanıcılıkla olur .
Güzel söylemişin fakat 49 seviye geldi kullanıcılık bence kalktı oyunu bırakalı baya oldu ne değişti neler gelişti haberim yok ws artık item sert ve ağır vuruş üzerine oldu.Kullanıcılık 39 seviye zamanında vardı eski wsler ve wsciler 39 seviye zamannda kaldı 8-) Bu benim kişisel fikrim kimse yanlış anlamasın.
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Yoyu yazdı:
En iyi itemle değil kullanıcılıkla olur .
Güzel söylemişin fakat 49 seviye geldi kullanıcılık bence kalktı oyunu bırakalı baya oldu ne değişti neler gelişti haberim yok ws artık item sert ve ağır vuruş üzerine oldu.Kullanıcılık 39 seviye zamanında vardı eski wsler ve wsciler 39 seviye zamannda kaldı 8-) Bu benim kişisel fikrim kimse yanlış anlamasın.
Bence çok yanlış düşünüyorsun.Eski wslerde az yetenek kullanıldığından iteme dayalıydı vede şansa, şimdi ise yetenekler çoğaldı doğru yerde duğru zamanda yeteneği kullanabilen kişi çağu zaman kazanır.İtem o kadarda önemli ddeğil örnek olarak bir arkadaşımda ne asap var nede fundi takısı ama Teşkilat'da ondan iyi şifa kullabilen çok az kişi vardır,bu çok fazla örnekden bir tanesi :)
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yoyu »

Bence çok yanlış düşünüyorsun.Eski wslerde az yetenek kullanıldığından iteme dayalıydı vede şansa, şimdi ise yetenekler çoğaldı doğru yerde duğru zamanda yeteneği kullanabilen kişi çağu zaman kazanır.İtem o kadarda önemli ddeğil örnek olarak bir arkadaşımda ne asap var nede fundi takısı ama Teşkilat'da ondan iyi şifa kullabilen çok az kişi vardır,bu çok fazla örnekden bir tanesi :)
Ben savaşçılar için kendi fikrimi yazdım.Doğru yer doğru zaman demişsin şimdi savaşçılar ikiye ayrıldı bence yetenekler kısıtlandı ofans ve tank yani bu 2 grup belirli yetenekleri kullanıyo ws de ne yapılıyo işmdi sert ağır durdurma kanatma bundan ibaret oldu savunma item yapsan sert ve ağır vuruyo zaten aradaki vuruşlar için şans lazım bu 49 seviye.39 seviyeye gelelim savunma,saldırı,max hasar,kritik itemler yapılırdı ilk ws atıldığında rakibin itemlerini az çok anlayabilrdin buna göre de yetenekler kullanılırdı bence 39 da şans diye bi sistem yoktu item ve kullanıcılık vardı. Kendi fikrim :D
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Yoyu yazdı:
Ben savaşçılar için kendi fikrimi yazdım.Doğru yer doğru zaman demişsin şimdi savaşçılar ikiye ayrıldı bence yetenekler kısıtlandı ofans ve tank yani bu 2 grup belirli yetenekleri kullanıyo ws de ne yapılıyo işmdi sert ağır durdurma kanatma bundan ibaret oldu savunma item yapsan sert ve ağır vuruyo zaten aradaki vuruşlar için şans lazım bu 49 seviye.39 seviyeye gelelim savunma,saldırı,max hasar,kritik itemler yapılırdı ilk ws atıldığında rakibin itemlerini az çok anlayabilrdin buna göre de yetenekler kullanılırdı bence 39 da şans diye bi sistem yoktu item ve kullanıcılık vardı. Kendi fikrim :D
Yetenekler kısıtlandı evet ama 39 lvldeki kadar kısıtlı değil.39 lvl de ise maxken kırıtik vurman şansa dayalıydı galiba 8-) 39 lvlde kanatma atardın ya kudret yerdi ya yemezdi şansa göreydi.Demek istediğim 39 lvlde şans faktörü vardı şimdi ise oyun gelişti ne şans kaldı ne bişey.''Duğru yerde doğru zamanda'' cümlesini çok yanlış anlamışsın :) demek istediğim yeteneği zamanında kullanmakdı bunuda savaşçıların 2 gruba ayrılmasıyla alakası yok herhalde 8-)
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Serverde en iyi diye bir şey yok. Bunun aksini iddia eden elbet çıkar; lâkin 1v1'ler şans işidir, bazen ard arda kritik gelir alır, bazen 0HP kalır öyle alır. Büyücülerde de aynı şekilde; ama şifacılar şans işi değil, orada yetenekleri kullanmasını bilmek gerekir. Phxlider oyunun en azimli oyuncuları arasına girer, bunun dışındakiler oyunun en online olan kişileri arasına girer...

İyi Forumlar, İyi Eğlenceler.

BuqraHan **

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

İri Fare Avcısı
Lonca: Rock N Roll

Mesaj gönderen PeRiMaSaLi »

Büyücüde Cağrı abinin(eTTe) üzerine player tanımam.
Savaşçıda ise birden fazla kişi oldugu için belli olmaz. Yanlız PHxLiDeR'e okadar iyi diosnz ya bıcak sırtı itemlerini ürettiği halde kesmiştim. Herşey playerlikte bitiyor.
ஜ۩۞۩ஜPeRiMaSaLı(SaLee)ஜ۩۞۩ஜ
ஜ۩۞۩ஜLeTMeKissYou(SaLeeII)ஜ۩۞۩ஜ
Kullanıcı avatarı
1aldandim1234
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen 1aldandim1234 »

CaPPuCCiNo yazdı:Teşkilatın En İyi Ws atanı demişsiniz.Büyü Karakterinde eTTe'nin Üzerine Büyücü Tanımam Savaşçıda İse Paşaxboss ve IAlBaYI Favorimdir Saygılar İyi forumlar.
Resim alsana eTTenın ustune buyucu varmı yokmu 4-2 yendım ve uzerımde yenı ıtem olarak sadece kıyamet zırh vardı kolyemde nucleus degıldı adamın 1700 fızıgı var ben 1400 fızıkle ezdım geçtım 4-2 yendım 20m ne yaptık ama 20mı vermedı al sana eTTe uzerıne buyucu tanımazmıs :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (adamın ustu kıyamet el ayak zırh nucleus yuzuk kolye :D ama yınede 4-2 yendım ezmeyı :mrgreen: 20mı vermedı ezme :mrgreen: )
CaPPuCCiNo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen CaPPuCCiNo »

Burasıqistanbul Yendin Diye Ne verelim sana Plaketmi verelim, Madalyamı takalım, Yoksa Başka bir şey mi verelim.Kendini Ne kadar Övsen boş. Atalarımız Ne demiş;''Kendi Kendini Övmeyeceksin El(Yabancı) övecek.'' :D :ugeek:
HepiyeK45
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HepiyeK45 »

CaPPuCCiNo yazdı:Burasıqistanbul Yendin Diye Ne verelim sana Plaketmi verelim, Madalyamı takalım, Yoksa Başka bir şey mi verelim.Kendini Ne kadar Övsen boş. Atalarımız Ne demiş;''Kendi Kendini Övmeyeceksin El(Yabancı) övecek.'' :D :ugeek:

Sen bu Fancy bozuntusuna en iyi vs cidir demedin mi ? Dedin.Adam gitmiş kesmiş üstüne parasını vermemiş zaten bu adam para hilesiyle hüküm sürmüş moron ikv hayatı süren bir adam gaffar kesmeye gider keser item düşürür sonra vs atar yener / yenilir bir zahmet büyü fizikselide fazla kritik oranıda fazla bonoyla üstünü dizen adamdan ne beklenir Tebrikler Burasıqistanbul

“Genel Sohbet” sayfasına dön