YETKİLİLER şu konuya bir açıklık getirirmisiniz?
YETKİLİLER şu konuya bir açıklık getirirmisiniz?
Merhaba sormak istediğim konu Madalyalar madalyalar ileride neişlere yarıyacak. Bazı oyuncular 100 binden madalya alırken biz bu olayı hayretler içerisinde izliyoruz bir açıklama yapıldı bizmi duymadık kafamdaki tek soru işareti bu. Okuyup cevaplandıracagınızı düşünerek Teşekkür ederim: Saygılar...KuKLaCı..
Re: YETKİLİLER şu konuya bir açıklık getirirmisiniz?
Sanırım Madalyalar Yakında Değerlenecek!
Çünkü Destek Ekibinde Arkadaşları olan genellikle alıyor bunları mutlaka bir bit yeniği var hadi hayırlısı.
Yine Bir Sazan Girip adam kinq gibi yorum yapmasın !!
Çünkü Destek Ekibinde Arkadaşları olan genellikle alıyor bunları mutlaka bir bit yeniği var hadi hayırlısı.
Yine Bir Sazan Girip adam kinq gibi yorum yapmasın !!
Maşuk Aşığa Aşık, Aşık Maşuğa Aşık
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
daha madalyalar değersiz ama ... belki bazı oyunlarda yan para olurya bizde o klan parası belki onun gibi 1 para birimi madalya gelir.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur zaman içinde falan filan.
Madalyaların sınıflandırılması ve oyunda değerli hale getirilmesi konusunu ilk ben açmıştim seneeee 2008 di sanırım .
Eğerki beyzadelerimiz artık çalışmaya karar vermişse iki seçenek var bir teleport için kullanılır iki en çok madalyası olan lonca acar bunlar dışında bir şey yaparsalar migratin girişi gibi üstün körü bir şey yada oyun genel reanderini arttırıp görüntü kalitesi sağlamaya çalışmak gibi bir şey yaparlar.
Madalyaların sınıflandırılması ve oyunda değerli hale getirilmesi konusunu ilk ben açmıştim seneeee 2008 di sanırım .
Eğerki beyzadelerimiz artık çalışmaya karar vermişse iki seçenek var bir teleport için kullanılır iki en çok madalyası olan lonca acar bunlar dışında bir şey yaparsalar migratin girişi gibi üstün körü bir şey yada oyun genel reanderini arttırıp görüntü kalitesi sağlamaya çalışmak gibi bir şey yaparlar.

LEPRECHAUN