İlklerin Sunucusu [EMİNÖNÜ-GAFFAR-İTEM YAĞMURU]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
canmurat55
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İlklerin Sunucusu [EMİNÖNÜ-GAFFAR-İTEM YAĞMURU]

Mesaj gönderen canmurat55 »

Yav ama küfür etmeyin :( Ondan ALLAH nasip etmiyor gitmeyi :( :(
CANMURATII
XXECZAXX
CANMURAT
Kullanıcı avatarı
gokhan41
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen gokhan41 »

görende hiç gitmemiş sanıcak :D daha gbm kesemeyen var :(
Megaxçlqn;49
Megaxonlydie;49
Fahrenheit;49
Miroslav;49
HüKüMDARxOneStaR;49
Zentiusxateşreis;49
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Murat kardeşimin karakterleri bloklandığı için şifacı karakterimi onunla paylaştım canı sağolsun .

İtem konusuna gelince Bugün öğlen 4 gibi Gaffar ziyaretimizde bana yani XXCEZAXX'e Semiha Hanım'dan Bıçak Sırtı Zırh çıktı.
Ama foruma koyma gereksinimi duymadım .
XXCEZAXX
konfucyusss
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen konfucyusss »

foruma eskisi kadar fazla takılmadığımdan adımın geçmesine binayen yazma gereksinimi duydum...
forum üzerinden olmasada oyun içerisinden kesimlerinizi daima takip ediyorum. ve her kesime başlamadan önce eğer oyundaysam muhakkakki iyi niyet dileklerimi iletiyorum. umarımki bundan sonraki kesimlerdede çifter çifter eşyalar almak nasip olur sizlere...

yanlız olay birbiriyle kıyaslama olayı olmamalı bence. o şifacı kötü bu şifacı iyi yada ben onlardan daha iyiyim demek biraz abest kaçıyor kanımca. kimi şifacı vardır eşyalarının en iyisinin olmasını ister o şekilde zevk alır kimi şifacı vardır eşyanın pek önemi yoktur o şekilde zevk alır. kimisi destek şifacısı iken büyü şifasının yüksek olmasını ister kimiside (ben gibi) büyü kritiğinin yüksek olmasını ister.

Mevlana asa kötümü bana göre evet kendisi tam bir çöp =) tabi bunlar bana göre böyle... benim ilk tercihim hirdo settir başkasına göre mevlana settir diğerine göre ruhdöven settir. bu kişiden kişiye değişir. ben büyü şifanın fazla yüksek olmasını sevenlerden değilimdir başkası sevenlerdendir... kişilerin tercihleri hususunda ise karşılaştırma yanlıştır kanımca...

kesimlerinizde herzaman başarılarınızın ve eşyalarınızın artması temennisi ile... saygılar sevgiler...

konfüçyüs
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

konfucyusss yazdı:
foruma eskisi kadar fazla takılmadığımdan adımın geçmesine binayen yazma gereksinimi duydum...
forum üzerinden olmasada oyun içerisinden kesimlerinizi daima takip ediyorum. ve her kesime başlamadan önce eğer oyundaysam muhakkakki iyi niyet dileklerimi iletiyorum. umarımki bundan sonraki kesimlerdede çifter çifter eşyalar almak nasip olur sizlere...

yanlız olay birbiriyle kıyaslama olayı olmamalı bence. o şifacı kötü bu şifacı iyi yada ben onlardan daha iyiyim demek biraz abest kaçıyor kanımca. kimi şifacı vardır eşyalarının en iyisinin olmasını ister o şekilde zevk alır kimi şifacı vardır eşyanın pek önemi yoktur o şekilde zevk alır. kimisi destek şifacısı iken büyü şifasının yüksek olmasını ister kimiside (ben gibi) büyü kritiğinin yüksek olmasını ister.

Mevlana asa kötümü bana göre evet kendisi tam bir çöp =) tabi bunlar bana göre böyle... benim ilk tercihim hirdo settir başkasına göre mevlana settir diğerine göre ruhdöven settir. bu kişiden kişiye değişir. ben büyü şifanın fazla yüksek olmasını sevenlerden değilimdir başkası sevenlerdendir... kişilerin tercihleri hususunda ise karşılaştırma yanlıştır kanımca...

kesimlerinizde herzaman başarılarınızın ve eşyalarınızın artması temennisi ile... saygılar sevgiler...

konfüçyüs

Çok teşekkürler Alper abi her zaman iyi dileklerini bizimle tuttun . Galiba Murat arkadaşın dediği biraz yanlış anlaşılmış ama olsun :)

Abi her şeyine iyi hoş katılıyorumda Mevlana Asa nası iyi değil ya :) Büyü Kritiği var :)
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
canmurat55
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen canmurat55 »

Alper abi ben zaten direk mevlana konusunda söyledim ki büyü kritiğim 31.9 daha eldiven ayakkabı pantoloum eksik .. :) (Tekrar belirteyim diğer şifacıları asla düşük görmem )
CANMURATII
XXECZAXX
CANMURAT
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

canmurat55 yazdı:Mevlana asanın arkadan bir görünüşü
Resim
Buda önden bir görüntü..
Resim
Oyunun en iyi şifacısı olduğumuda burda beyan edebilirim sanırım :)
Buyur Gel Tılsıma Vs ;)
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

Çok Dogru Bu Şans Yuzunden Bırçok Arkadasım Oyunu Bırak BEN GİBİ :D
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Böyle görkemli bir konuya cevap vermek istiyorum :) Zoru başarmışsınız tebrik ederim :) Sonuna kadar emeğinizin karşılıgını almak isterim ama biz Türkler böyle şeylere cok önem veriyoruz . Arkadaslar bu bir oyun evet çemberli ilk geldiği kadar zaman almıyor fakat bu oyunu oynarken kendimizi aşırı derece de kaptırmamız bir hayli üzücü.Ben bu sene sınava giricem ve bu yuzden ara verdim sadece foruma giriyorum :) Lütfen sırf daha iyi bir item ugruna iradenizi böyle dengesiz bir oyuna kaptırmayın :) İradenize sahip çıkın Bir oyun için bu kadar hırs cok fazla :) Başarınız için sizi sonuna kadar kutlarım :)

İYi forumlar , Daha nice Gaffar Bey kesmeler :)
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Oyunda şifacı kesmek için en acayip set bendedir herhalde. :)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön