Söylicek eklicek bi lafim kelamim yoktur. Veli gerekeni söylemis saten. Bende ayni duygular ve düsünceler icindeyim. Umarim en kisa zamanda Hep beraber dirilecegiz.Tabi bunuda hep beraber bir ve tek yumuruk olarak, kisisel yardimlasmalar ve emeklerlede destekliyip herkese kanitlayacagiz.Cesurzade yazdı:Cesurzade yazdı:Merhaba arkadaşlar .
Yaklaşık 3,5 senedir bu oyunu oynamaktayım ve tılsım sunucusunun ilk Oyuncularındanım .
Bunca senedir o kadar olaylar geçtiki başımdan bazılarına ne akıl nede mantık erdirebildim.
Çok saygı görmekle beraber bir o kadar da düşmanlıklar ile mücadele etmek zorunda kaldım.
Her şeye göğüs germesini bildim ,en azılı düşmanlarımla ile bile başaçıkmasını bildim .
Bunlar tabiki oyunun tabiatı gereği olması gereken şeylerdi ve Bende bunun farkındaydım.
Yediğim kazıklara hiç deyinmeyeceğim zira anlatmaya kalksam buradan bağdat'a köprü olur
Beni asıl yıpratan stres sıkıntı kaynağı olan bazen sinirimden klavye mouse parçalatacak konuya geleyim ! Lonca .
Evet Lonca deyince artık bana bir haller oluyor ,sinirim tavan yapıyor oyundan da pc den de soğuyorum !
Tabiki Lonca kendi başına bana bir halt edecek bir cümle değil aksine oldukça masum !.
Ama beni zıvanadan çıkartacak hatta çıldırtacak olan hatta çıldırtan , O Loncanın içinde herbirine bir rol verdiğimiz arkadaşlardır.
Sağolsunlar kime değer verdiysek saygı gösterdiysek hep ters tepti ve karşılığında kazık atma cür'etinde bulundular .
Hadi onuda geçtik ,içimize alıp adam yerine koyduğumuz ve sonrasında iki arkadaş edinince nankörlük yapanlara diyecek söz dahi bulamıyorum !
Ben bu oyunda 3,5 senemi harcadım ne idiğü belirsiz kişilere kendimi harcatacağımı mı sanıyorsunuz ?
Bu Lonca 2 kişi ile başladı ve gün geçtikçe güçlendi . Şimdi tekrar gücümüzde azalma oldu .
Ben bu loncayı ayakta tutmak için bütün gücümü kullanacağım ,2 kişi kalsa bile bu lonca yürüyecek gidebildiği kadar gidecek.
Bir lonca kapattım tüm emekleri boşa harcadım ,bu lonca böyle olmayacak.
Yeterki yanımda doğru insanlar bulunsun .
Şuan bir yaprak dökümü yaşanmakta ama bunu Biz bir temizlenme olarak görüyoruz ,
eğer bu durumumuza sevinenler var ise boşuna sevinmesinler çünki biz zamana direniyoruz.Bir ton çekemeyen haset besleyen adam alt ettik
kaldıki kendleride listeye eklenmesinler !.
Bizimle samimi bir şeklide bu mücadelemizde sadakat gösteren kardeşlerime teşekkürler ...
Velim sende sunu bil Kardesim ben bu Loncaya lonca diye degil sen burdasin diye geldim. Belki bizden daha iyi WS atanlar olur veya görevlerde bizden daha iyi, basarili olanlar cikar ama daha dürüst, güvenli ve saygilisi cikamaz. Önemli olanda nedir onu herkes kendi bilmelidir elbette. Ben Emekli olana kadar Allah izin verdikce burdayim. Tabiki Saglik Aile sorunlarinda gelmezligin olacaktir, Buda saten her Aile reisinin olan sorumluklaridir. Her kisinin isleri cikabilir. önemli olan haber etmek bilgilendirmek, kimseyi meraka, degisik düsüncelere sokmamaktir.
Allah Hepimize Kolaylik Sabir ihsan eylesin. Cümleden Hayirli Geceler.