&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Mesaj gönderen Beyzade »

Cesurzade yazdı:
Cesurzade yazdı:Merhaba arkadaşlar .
Yaklaşık 3,5 senedir bu oyunu oynamaktayım ve tılsım sunucusunun ilk Oyuncularındanım .
Bunca senedir o kadar olaylar geçtiki başımdan bazılarına ne akıl nede mantık erdirebildim.
Çok saygı görmekle beraber bir o kadar da düşmanlıklar ile mücadele etmek zorunda kaldım.
Her şeye göğüs germesini bildim ,en azılı düşmanlarımla ile bile başaçıkmasını bildim .
Bunlar tabiki oyunun tabiatı gereği olması gereken şeylerdi ve Bende bunun farkındaydım.
Yediğim kazıklara hiç deyinmeyeceğim zira anlatmaya kalksam buradan bağdat'a köprü olur :)
Beni asıl yıpratan stres sıkıntı kaynağı olan bazen sinirimden klavye mouse parçalatacak konuya geleyim ! Lonca .
Evet Lonca deyince artık bana bir haller oluyor ,sinirim tavan yapıyor oyundan da pc den de soğuyorum !
Tabiki Lonca kendi başına bana bir halt edecek bir cümle değil aksine oldukça masum !.
Ama beni zıvanadan çıkartacak hatta çıldırtacak olan hatta çıldırtan , O Loncanın içinde herbirine bir rol verdiğimiz arkadaşlardır.
Sağolsunlar kime değer verdiysek saygı gösterdiysek hep ters tepti ve karşılığında kazık atma cür'etinde bulundular .
Hadi onuda geçtik ,içimize alıp adam yerine koyduğumuz ve sonrasında iki arkadaş edinince nankörlük yapanlara diyecek söz dahi bulamıyorum !
Ben bu oyunda 3,5 senemi harcadım ne idiğü belirsiz kişilere kendimi harcatacağımı mı sanıyorsunuz ?
Bu Lonca 2 kişi ile başladı ve gün geçtikçe güçlendi . Şimdi tekrar gücümüzde azalma oldu .
Ben bu loncayı ayakta tutmak için bütün gücümü kullanacağım ,2 kişi kalsa bile bu lonca yürüyecek gidebildiği kadar gidecek.
Bir lonca kapattım tüm emekleri boşa harcadım ,bu lonca böyle olmayacak.
Yeterki yanımda doğru insanlar bulunsun .
Şuan bir yaprak dökümü yaşanmakta ama bunu Biz bir temizlenme olarak görüyoruz ,
eğer bu durumumuza sevinenler var ise boşuna sevinmesinler çünki biz zamana direniyoruz.Bir ton çekemeyen haset besleyen adam alt ettik
kaldıki kendleride listeye eklenmesinler !.
Bizimle samimi bir şeklide bu mücadelemizde sadakat gösteren kardeşlerime teşekkürler ...
Söylicek eklicek bi lafim kelamim yoktur. Veli gerekeni söylemis saten. Bende ayni duygular ve düsünceler icindeyim. Umarim en kisa zamanda Hep beraber dirilecegiz.Tabi bunuda hep beraber bir ve tek yumuruk olarak, kisisel yardimlasmalar ve emeklerlede destekliyip herkese kanitlayacagiz.
Velim sende sunu bil Kardesim ben bu Loncaya lonca diye degil sen burdasin diye geldim. Belki bizden daha iyi WS atanlar olur veya görevlerde bizden daha iyi, basarili olanlar cikar ama daha dürüst, güvenli ve saygilisi cikamaz. Önemli olanda nedir onu herkes kendi bilmelidir elbette. Ben Emekli olana kadar Allah izin verdikce burdayim. Tabiki Saglik Aile sorunlarinda gelmezligin olacaktir, Buda saten her Aile reisinin olan sorumluklaridir. Her kisinin isleri cikabilir. önemli olan haber etmek bilgilendirmek, kimseyi meraka, degisik düsüncelere sokmamaktir.
Allah Hepimize Kolaylik Sabir ihsan eylesin. Cümleden Hayirli Geceler.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
xxKaNSeRoJeNxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xxKaNSeRoJeNxx »

PardusPantera(Anadolu Panterleri) Loncası

Resim

LONCA KURUCULARI
CESURZADE-----PardusxCESURZADE
APOLOCLİPSE-----ParDusxBaşKaN

LONCA BAŞVURU ŞARTLARI
1.1.Lonca kurallarını uymayı sağlamak açısından gerekli olarak gördüğümüz 16 yaş ve üstünde olmak
2.Karakterinin özelliklerini iyi bilen ve karakterine hakim tecrübeli olmak
3.Kesinlikle hiçbir hırsızlık ve benzeri bir olaya adı karışmamış olmak
4.En az bir 49 lvl char sahibi olmak
5.Lonca üyelerinden birini referans olarak gösterebilmek
6.Grup çalışmasına yatkın bencil olmamak

LONCA KURALLARI
1.Pardus Pantera loncası meşruti monarşi tabanlı olup(kararlar lonca üyeleri tarafından ortaklaşa alınır fakat son söz kurucularındır),her üyemizin fikirlerine önem verir.
2.Pardus Pantera bir arz loncasıdır.
3.Her üyenin Pardusx ön adlı bir lonca charı açması zorunludur.
4.Toplumumuzun ahlak yapısına aykırı,ikv kurallarına göre uygunsuz davranış olarak nitelendirilen küfür,siyasal içerikli mesaj,propaganda,kaba ve aşağılayıcı kelimeler vb. şeyler kesinlikle yasaktır.
5.Lonca üyelerinin Pardus Pantera dışında bir lonca mensubu olması yasaktır.
6.Lonca içinde alınan kararlar,fikirler,planlar,düşünceler vs. tamamen loncanın kendi bünyesinde kalmalıdır.Lonca dışından birileri ile paylaşılması kesinlikle yasaktır.
7.Loncasının adına leke sürecek davranışlarda bulunulmaması ve loncanın isminin layıkıyla taşınması zorunludur.
8.Lonca üyeleri mecburi haller dışında en az 2 saat online olucaktır.(1 günden fazla oyundan uzak kalıcak arkadaşların yönetime bildirmeleri zorunludur.)
9.Lonca içi anlaşmazlıklarda mesele büyümeden yönetim ile paylaşılması zorunludur.
10.Lonca yönetiminin aldığı kararlara uymamak bir ihlaldir ve gereği yapılır.
11.Online olduğu sürece Teamspeak 2 programina katilmasi zorunludur.
12.Bu kurallardan herhangibirine uyulmadığı saptanırsa lonca yönetimi kararıyla uyarı cezası alınır.3 uyarı sonucu loncadan uzaklaştırılır.
13.Loncadan ayrılan lonca üyesi ayrılması durumda PARDUSX... ile başlayan lonca charını(veya charlarını)silmesi veyahut ismini silip degistirmesi gerekmektedir. Aksini yapanlar lonca kara listesine alınacaktır.
14.Loncamıza başvurmak için http://parduspanterabasvuru.tr.cx linkine tıklayınız ve formu doldurunuz.Konuya yazılan cevaplar ve oyundan yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

GÜNCEL ÜYE LİSTEMİZ..
Lonca Yönetimi

1.CESURZADE--PardusxCESURZADE..............Veli............Lonca Kurucusu ve Başkanı

2.PardusxParaNoyaK-IxPaRDuSMaDMaXxI.......Erdi............Lonca 2.Başkanı

3.IxPardusxCoNaNxI-PardusxSiNopLu...........Aykut...........Lonca 2.Başkanı

4.PaRDuSKaNSeRoJeN.............................Mehmet........Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

5.PaRDuSxYoRGuN.................................Onur............Üye Alım Sorumlusu

6.PardusxRuTKaY..................................Emre ...........Lonca Forum Sözcüsü

Üyelerimiz

7. IPardusxBeyzadeI - Pardusxbeyzadee [Ali]

8.Pardusxeclipse - ParDusxBaşKaN - [Ersin] Lonca Kurucusu

9.ParduSxCosmoS-ParduSxEbAt - [Atakan]

10.Pardusxgökkusagi [Rüzgar]

11.Pardusxcrazywild [Hüseyin]

12.Pardusxcustaf [Bora]

13.Pardusxhales [Berktuğ]

14.PaRDuSxDeRSiMLi [Ayhan]

15.Pardusxugur [Ugur]

16.PARDUSXDeRiNUyKu [Oğuz]

17.PaRDuSxSaMSuN [İlker]

18.Pardusxtürkmalı [berat]

19.ParDusxNeFeR [?]

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

X = Aktif Üyelerimiz

X = Pasif Üyelerimiz

X = İzinli Üyelerimiz

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Duyurular

Sparov Loncamıza katılmış olup adı : ParDusxNeFeR olmuştur.Hayırlı ve KALICI olması dileğiyle.
Önemli! :[color=#FFFFFF] http://www.pardusizinformu.tr.cx[/color] formunu doldurarak izin alabilirsiniz.Oyundan veya forumdan yetkili aramak zorunda değilsiniz.Linke tıklamanız yeterli.

Önemli! : http://parduspanterabasvuru.tr.cx linkiden loncamıza başvurabilirsiniz.Linke tıklamanız yeterlidir.

Pardus Pantera®2010

Resim
PaRDuSKaNSeRoJeN (49) PaRDuSxKnSrJn (49) PaRDuSxASİLZADE (49)

Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

Resim
Kullanıcı avatarı
xxKaNSeRoJeNxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Küçük bir duyuru daha :

PardusxaRTisT [Ali Mert] bazı anlaşmazlıklar yüzünden loncamızdan ayrılmıştır. Kalan oyun hayatında başarılar dileriz.

Resim
Kullanıcı avatarı
xxKaNSeRoJeNxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

kısmetse bende bugün 13.30 da bursaya doğru yola çıkacağım orada 1 hafta misafir olduktan sonra okulumun bulunduğu ç.kaleye geçicem fazla uğrıyamazsam bu 1 hafta içinde merak etmeyin azcık özleyin beni ;)

Resim
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

Her iki taraf içinde hayırlı olsun .
Sana da hayırlı yolculuklar Mehmet,en yakın zamanda görüşmek umuduyla...
bugrahan97
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bugrahan97 »

Nerede bu forum sözcüsü :)
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

bugrahan97 yazdı:Nerede bu forum sözcüsü :)
Selamün aleyküm , hayırlı sabahlar dostlar.
Nasılsınız ? İnşallah keyfinizde sıhhatinizde yerindedir.

Mehmet , bir hafta ara vermiş kanka , ama bu günde okula başlıyor ;)

Mehmet , derslerinde sonsuz başarılar kardeşim.
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

AlpAykan yazdı:
bugrahan97 yazdı:Nerede bu forum sözcüsü :)
Selamün aleyküm , hayırlı sabahlar dostlar.
Nasılsınız ? İnşallah keyfinizde sıhhatinizde yerindedir.

Mehmet , bir hafta ara vermiş kanka , ama bu günde okula başlıyor ;)

Mehmet , derslerinde sonsuz başarılar kardeşim.
aleykumselam iyi günler sanada :) sağlıklar yerinde sende iyisindir inşallah abi :)

bu arada artık bende aktifim daha çok onlineyim. :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
xSkyBlue
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xSkyBlue »

Alp'in parmak attığı konuya benim el atmamam olanaksız. Pidem nerede benim. Gerçi Ramazan bitti ama pide halen çıkıyor. Pideeem ! Piideeem !
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

[Sky - Blue]

Resim
Kullanıcı avatarı
forever55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen forever55 »

Sa arkadaşlar k.g adım Bora veli abi sölemedi mi ? :)))
Resim
Resim

http://parduspanterabasvuru.tr.cx linkiden loncamıza başvurabilirsiniz.Linke tıklamanız yeterlidir.

“Lonca İletişim” sayfasına dön