Kaybolan İnsanlık Işığı..
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Re: Kaybolan İnsanlık Işığı..
iNSAN ÖNCE KENDİNİ DÜZELTİP BU DEDİKLERİNİ UYGULAMALI DAHA SONRA İNSANLARA SUNMAK İSTEMELİ VE BUNU BİR OYUNUN FORMUNDA DEİL DAHA UYGUN YERLERDE PAYLASMALIKİ HOŞGÖRÜLSÜN.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- BeLaXMoHiCaaN
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Forum hesabınız uyarı amaçlı olarak 1 gün kapatılmıştır.
En son Respected tarafından 25 Eyl 2011 10:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Hakaret İçerikli İleti
BeLaXJuSTiCe ...BeLaXLaStMoHiCaN ....LaStMoHiCaaN..... Belaxmohikan
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
LASTDRAGON yazdı:iNSAN ÖNCE KENDİNİ DÜZELTİP BU DEDİKLERİNİ UYGULAMALI DAHA SONRA İNSANLARA SUNMAK İSTEMELİ VE BUNU BİR OYUNUN FORMUNDA DEİL DAHA UYGUN YERLERDE PAYLASMALIKİ HOŞGÖRÜLSÜN.
Sen benim kaç yanlışımı gördün ki insan önce kendini düzeltmeli diyosun Ferhat bi saysana burdan bakalım neler yapmışım vay bana vay :lol: :lol: Ve evet ''İnsanlara'' kendimi düzeltip sunduğuma inanıyorum ama sadece ''insanlara'' sundum ben yani senin yorumuna gerek yoktu Ferhat. ''Erkeklik her anadan doğana Allah vergisi ama Adamlık herkese nasip olmuyor malesef
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
Konunun içeriğini okumadım fakat kaybolan bir insanlık ışığı olduğu kesin özellikle küfür eden adamları poh pohlayıp arkasında duran arkadaşlığını birkaç iteme satan insanlar çok aynı bu konunun sahibi gibi [img]
Combofix (Yakamozxbep)
Combofix (Yakamozxbep)
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Konu güzel ama anlayana
, fakat konuyu açan arkadaş Eren; neden konunun gerektirdiği gibi bir insana birşey öğretmeyi seçmeyip de aşağılama yoluna gidiyorsun

"Karakteri kullananın insan olduğunu unutmayalım, iyi davranalım" diyorsun, forum hesabını kullananda insan değil mi ? Neden o kişiye forumdan hakaret ediyorsun ? Bu yazıyı yazmak güzel ama uygulamak daha güzeldir
Daha iyiye daha güzele, önce kendimizde..
İyiForumlar...
Bunları sen yazdın, hadi o hakaret ettiğin kişiye hakaret etmeden önce bunları öğretseydin ? iyiyi güzeli anlatsaydın ? bir kerede anlamıyorsa bin kere anlatsaydın ? neden direk hakaret yolunu seçtin kiBuda en az onun kadar sewap getirecek bi iş arkadaşlar sizin sayenizde birisi doğru yolda ilerliyorsa siz ölseniz dahi o arkadasınız doğru yolda ilerledikçe ve gösterdiğiniz klavuzu izledikçe sewabını her daim alacaksınız şüphe yokki Rabbim Herzaman Cömert ve Bağışlayıcı olmuştur bu konularda...
"Karakteri kullananın insan olduğunu unutmayalım, iyi davranalım" diyorsun, forum hesabını kullananda insan değil mi ? Neden o kişiye forumdan hakaret ediyorsun ? Bu yazıyı yazmak güzel ama uygulamak daha güzeldir
Daha iyiye daha güzele, önce kendimizde..
İyiForumlar...
- secret
- FareAdam Düşmanı
Forum hesabınız uyarı amaçlı olarak 1 gün kapatılmıştır.BeLaXMoHiCaaN yazdı:İçerik Düzenlendi.
En son Respected tarafından 25 Eyl 2011 18:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- secret
- FareAdam Düşmanı
Bak çocuk seni elime alırsam feriştahın gelse elimden alamaz. senin ağzını burnunu öyle #@!? ki insanlıktan çıkarsın adam gibi konuş , Ben karşımda 40 yaşında adam varmış gibi bana genç diye hitap ediyorsun dedim 40 yaşındayım demedim sen okuma özürlüysen benim diyecek bir şeyim yok. 2 parça item için en yakınını satanlar birbirinin çarını çalanlar nokta kadar menfaat için virgül gibi eğilen adamlar gelmiş burda millete akıl hocalığı yapıyor ahkam kesiyor, önce kendinizi düzeltin kendinizi.brkcm yazdı:Bir adama bebe diyip 40 yaşındayım diyorsunuz ya heralde sizin beyninizi 10 yaşında çıkarmışlar 30 yıl sonra geri takmışlar. Senin gibi enbesil insanlar saçma sapan yargılar ve hakaretlerle forum kullanınca doğru olur, böyle insanlar ise bize geçmişdeki insanlığın, insanların daha düzgün olduğunu (olduğumuzu) ve geçmişdeki halimize geri dönmemiz gerektiğini hatırlatması kötü ve ego tatmin etmek olarak anılır. Aklını başına toplaki yeri geldiğinde ağzını, burnunu yerden toplatmasınlar sana. Bak burda toplatıcak olan benim demiyorum şimdi sen öyle sanarsın illa kavga çıkarmaya uğraşırsın.secret yazdı:İçerik düzenlendi
Bu konuyu açan abim (kardeşim veya) ellerine sağlık en azından ctrl+c ctrl+v ne bile sağlık. Eskiden daha iyiydi bu dünya. Komedi bile güzeldi. En güzel örneği; Kemal Sunal & Cem Yılmaz ?!? . Kemal Sunal (şaban) küfür etmeden güldürürken, diğerleri boyna bel altı, boyna küfür.

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Konu kişisel tartışmaya sürüklendiğinden dolayı, forum kuralları madde 2'ye istinaden kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Konu kişisel tartışmaya sürüklendiğinden dolayı, forum kuralları madde 2'ye istinaden kilitlenmiştir.
İyi forumlar.