AzDa oLsa KaDim HiDra KeSme TaKtiki...!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

AzDa oLsa KaDim HiDra KeSme TaKtiki...!!

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

1.işLem GurupLarın hazırLanması..

1.Gurup Tank Gurubu 5 ŞiFa Bir Savaşcı

Görewe geLecek Tum oyuncuLardan yeteneklerı... ŞifacıLar 15 can kurtaran 15 Buyu bozma 15 kaLdır.. SavaşcıLar Tank Gurubu savaşcısı 15 nara 15 sarsıLmaz.. Diyer savaşcıLar 15 SarsıLmaz BüyücLer 15 kutup..

ilK oLarak Tank Gurubu Gorewı yapar...Sonra Diyer ordakı GurupLarın zar atarak SıraSı BeLirLenır...

2. işLem kadımın Canın 9 a ınDırıLmesı...

tank Gurubunun savaşcısı narayLa kendıne ceker eLınde cıfte kımsenın etkıLenmemsı ıcın onun yanındna uzak durması sart+Narayı tek tank gurubu savaşcısı kullanır..SavaşcıLar.. elınde urban cellatlarla hafıf sıLah.+Ağır sert kullanmadan buyuculer ıse dırenç kırma +büyü kullanarak kadımın canın 9 a ındırıLır

3.iŞlem kadımın öLdürüLmesi..

9 canda oLan kadım ayanı yere wurup deprem etkısı yaptında Sıfacılar can kurtaran tum guruba savaşcılar SarSILmaz büyücler kutup.. burda olen olmassa canı yukselmıcektır... 9 dan sonra savaşcılar ağır sılah+sert ağırla canını ınDırıcekler 9 dan sonra 2 deprem daha Wardı galİBa o depremdede aynı taktık uyquLanırsa cok rahat kesıLıor bız ardarda 2 kere kestık bu sayı 3 4 5 6 yada cıkar farketmez orddakı oyuncularda bıraz ınsanLık warsa ;))) sonra Dıyer 2. Gurup ıLk wurur tank Gurubu gene ısı aynen yonetır boyle devam eder bıraz bıLqı werdıysem ne mutLu bana ;)))
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
GeCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Re: AzDa oLsa KaDim HiDra KeSme TaKtiki...!!

Mesaj gönderen GeCe »

EnSoNxLeonar yazdı:1.işLem GurupLarın hazırLanması..

1.Gurup Tank Gurubu 5 ŞiFa Bir Savaşcı

Görewe geLecek Tum oyuncuLardan yeteneklerı... ŞifacıLar 15 can kurtaran 15 Buyu bozma 15 kaLdır.. SavaşcıLar Tank Gurubu savaşcısı 15 nara 15 sarsıLmaz.. Diyer savaşcıLar 15 SarsıLmaz BüyücLer 15 kutup..

ilK oLarak Tank Gurubu Gorewı yapar...Sonra Diyer ordakı GurupLarın zar atarak SıraSı BeLirLenır...

2. işLem kadımın Canın 9 a ınDırıLmesı...

tank Gurubunun savaşcısı narayLa kendıne ceker eLınde cıfte kımsenın etkıLenmemsı ıcın onun yanındna uzak durması sart+Narayı tek tank gurubu savaşcısı kullanır..SavaşcıLar.. elınde urban cellatlarla hafıf sıLah.+Ağır sert kullanmadan buyuculer ıse dırenç kırma +büyü kullanarak kadımın canın 9 a ındırıLır

3.iŞlem kadımın öLdürüLmesi..

9 canda oLan kadım ayanı yere wurup deprem etkısı yaptında Sıfacılar can kurtaran tum guruba savaşcılar SarSILmaz büyücler kutup.. burda olen olmassa canı yukselmıcektır... 9 dan sonra savaşcılar ağır sılah+sert ağırla canını ınDırıcekler 9 dan sonra 2 deprem daha Wardı galİBa o depremdede aynı taktık uyquLanırsa cok rahat kesıLıor bız ardarda 2 kere kestık bu sayı 3 4 5 6 yada cıkar farketmez orddakı oyuncularda bıraz ınsanLık warsa ;))) sonra Dıyer 2. Gurup ıLk wurur tank Gurubu gene ısı aynen yonetır boyle devam eder bıraz bıLqı werdıysem ne mutLu bana ;)))
Verdigin Bilgi Azıcık Degil Gerçekten Çok Güzel Bilgi Ve Taktik Tşk Paylaşım İçin..Fakat ; Aç Gözlülük Oldugu Sürece Kadim hidra görevi yapılamıyor Mlsf...Ben Meranda Oynuyorum 20-25 Kere Kadim Görevine Destek Verdim Ama Malesef Hiç Görevim Olmadı Kadim 1 Kere Kesiliyor.. 2.Kez Kesilmiyor Görevi Biten Kaçıyor :) İşte Sorun Bu..Böyle Gİderse Ben Ne Şaheser Silah Üretcem Ne Görevim Olcak :)
Resim

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

kukLacıdakı bazı arkdaşlar rahat dursa 5 6 7 10 farketmez ardarda kesıLIr adam ashabı keyf urettım dıye ana bacı kaydı ben bu adama yardım edermıyım sence??
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Şu Türkçenizi de düzeltseniz çok daha güzel olacak :)
2006-2013
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

qüncel
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

güzel taktik vermişin sağol kardeşim :D
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen inoky »

Uygulayan olabiliyormu acaba mesela Beyazköşk'te daha bir kere kesildi maalesef inşallah dah çok kesilmesi umuduyla.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Yakacef »

Biz Grupları Hazırlıyoruz Çok Şahane Bir Şekilde Ama Gel Gelelim İlk Kim Vurcak Olayında Tıkanıyoruz 8-) Onu Kararlaştırıyoruz Tam Kadim Hidraya Doğru İlerlerken Hop Başka Grup Vuruo :twisted: Orda Bir Kargaşa Daha Kim Vurdu O Vurdu İlk Omu Vurcaktı Vuran Kişi Kim Haydaaa :lol: Bana Gına Geldi :roll: Taktik Güzel Tabi ;)
Bu Görev Bana Göre Karambole Olur :D

İYİ FORUMLAR ...
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen efsane534 »

Taktik güzel oldukça güzel bunu her Sunucu uyguluyor ama şunuda unutmayalım ki işi bilmeyenlerle yani tecrübesi olmayan kişilerle giderseniz işiniz bence zor + ilk vurma olayınada herkes takılıyor sıra ile herkes kesmeye çabalasa daha güzel olur ama kesenlerinde bi zahmet orada durup görevi olmayan kişilere yardım etmeleri gerekir ;)
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

evet ıLk wurma cabası :S
Resim

LeoNaR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön