İstanbul Kıyamet Vakti MMORPG Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIxSaGoLeRaxII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

İstanbul Kıyamet Vakti MMORPG Hakkında

Mesaj gönderen IIxSaGoLeRaxII »

Merhaba arkadaşlar. Aynı başlık Kuklacı genel sohbet bölümünde de açıldı fakat ben oyunun genel düşüncesini almak istedim. Başlıkta da belirttiğim gibi konu oynadığımız ikv oyunu hakkında....

Yaklaşık 5 senedir varlığını sürdüren bu oyuna yaklaşık 4 senedir farklı karakterler ile (abartmadan) Düzenli bir şekilde devam ediyorum. Ara ara bırakmak istedim bırakamadım kimi zaman bıraktığımda en fazla 7 ay sürdü ve tekrar döndüm.
Nedenini sorarsanız Bu oyunun bende kalmış etkisi şudur:

Yaklaşık 14 sene istanbul şehrinde oturdum sonraki hayatımı Düzce'de devam ettirdim.İstanbul Kıyamet Vakti bana İstanbul'daki anı ve hatıralarımı hatırlatıyor ve bu oyunun bırakamamamın bir sebebi de görselleri ve insanı çok etkileyen hikayeleri.

Biliyorum ki benim gibi birçok kişi de bu oyuna bağlandı düzenli bir şekilde oynamaya devam ediyor.

Merak ettiğim ise sizlerin bu oyunu bırakamama sebebi nedir ? Yani benim gibi sizi de en çok etkileyen yönü nedir ???
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: İstanbul Kıyamet Vakti MMORPG Hakkında

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

1 senesini Düzcede devam ettirmiş beyler.
Kullanıcı avatarı
berke271
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen berke271 »

MeLankoLkBanyemS yazdı:1 senesini Düzcede devam ettirmiş beyler.
Bu ne şimdi adam güzelce yazmış, dalga mı geçiyorsun şimdi sen?Benim oyunu bırakamama sebebim 39 levellerdeki yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin bir gün geri geleceğine inanmamdır.
TILSIM
Superxdragon

Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
Deli olmadan Deli olunmaz...
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hummer »

berke271 yazdı:
Bu ne şimdi adam güzelce yazmış, dalga mı geçiyorsun şimdi sen?Benim oyunu bırakamama sebebim 39 levellerdeki yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin bir gün geri geleceğine inanmamdır.
Yazan kişi 15 yaşında 14 yılını İstanbul'da geçirmiş gerisini Düzce'de geçirdim demiş.Yani adam doğru demiş.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Chardo »

İstanbul Kıyamet Vakti oyununun en güzel yanı,bu camiada çok sağlam dostluklar kurulması ve bu dostlukların sadece oyun ile sınırlı kalmaması,reel hayatta da yansıması,bunun sonucunda da kendi aramızda düzenlediğimiz buluşmalar olsun fuarlar olsun bir çok yerde bu dostlukları pekiştirmemizdir.

Bu oyun,dünya üzerindeki bir çok MMORPG oyunlarıyla iyi veya kötü yönden kıyaslansa bile,bu oyunlar arasında en güzel dostlukların kurulduğunu resmeden şüphesiz İKV'dir.Bu oyunu diğer oyunlardan ayıran en etkin özelliği de bu bana göre.

Bunun dışında,yaşadığımız şehirdeki mekanların ele alındığı,ve tarihi özellik taşıyan bu mekanların,bağlayıcı olay örgüsü ve oyunun kendine has tarihçesi ile yoğurulması gerçeklik ile tam anlamıyla bağdaşıyor.

Benim düşündüklerim bu..

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
IIxSaGoLeRaxII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IIxSaGoLeRaxII »

Güncel. Yaşım 16 kimseye ispatlama zorunluluğum yok Çekemeyen bazı arkadaşlar eleştirebilir çünkü muhattabım değiller.
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Kullanıcı avatarı
irae
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen irae »

IIxSaGoLeRaxII yazdı:Merhaba arkadaşlar. Aynı başlık Kuklacı genel sohbet bölümünde de açıldı fakat ben oyunun genel düşüncesini almak istedim. Başlıkta da belirttiğim gibi konu oynadığımız ikv oyunu hakkında....

Yaklaşık 5 senedir varlığını sürdüren bu oyuna yaklaşık 4 senedir farklı karakterler ile (abartmadan) Düzenli bir şekilde devam ediyorum. Ara ara bırakmak istedim bırakamadım kimi zaman bıraktığımda en fazla 7 ay sürdü ve tekrar döndüm.
Nedenini sorarsanız Bu oyunun bende kalmış etkisi şudur:

Yaklaşık 14 sene istanbul şehrinde oturdum sonraki hayatımı Düzce'de devam ettirdim.İstanbul Kıyamet Vakti bana İstanbul'daki anı ve hatıralarımı hatırlatıyor ve bu oyunun bırakamamamın bir sebebi de görselleri ve insanı çok etkileyen hikayeleri.

Biliyorum ki benim gibi birçok kişi de bu oyuna bağlandı düzenli bir şekilde oynamaya devam ediyor.

Merak ettiğim ise sizlerin bu oyunu bırakamama sebebi nedir ? Yani benim gibi sizi de en çok etkileyen yönü nedir ???
Tabii ki olağanüstü hikayeleri ve tamamen TÜRK oyunu olması. :P
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

16 Yaşında olunca bu oyunu oynamaya yasak mı geliyor?
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

Chardonnay yazdı:İstanbul Kıyamet Vakti oyununun en güzel yanı,bu camiada çok sağlam dostluklar kurulması ve bu dostlukların sadece oyun ile sınırlı kalmaması,reel hayatta da yansıması,bunun sonucunda da kendi aramızda düzenlediğimiz buluşmalar olsun fuarlar olsun bir çok yerde bu dostlukları pekiştirmemizdir.

Bu oyun,dünya üzerindeki bir çok MMORPG oyunlarıyla iyi veya kötü yönden kıyaslansa bile,bu oyunlar arasında en güzel dostlukların kurulduğunu resmeden şüphesiz İKV'dir.Bu oyunu diğer oyunlardan ayıran en etkin özelliği de bu bana göre.

Bunun dışında,yaşadığımız şehirdeki mekanların ele alındığı,ve tarihi özellik taşıyan bu mekanların,bağlayıcı olay örgüsü ve oyunun kendine has tarihçesi ile yoğurulması gerçeklik ile tam anlamıyla bağdaşıyor.

Benim düşündüklerim bu..

İyi eğlenceler.
Tamamen Katılıyor İyi Eğlenceler diliyorum :)
Kullanıcı avatarı
berke271
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen berke271 »

Hummer yazdı:
berke271 yazdı:
Yazan kişi 15 yaşında 14 yılını İstanbul'da geçirmiş gerisini Düzce'de geçirdim demiş.Yani adam doğru demiş.
Dikkat edersen sadece o bölümü almış yani bu işin içinde bir dalga var.Biraz dikkat etsen dahi oradaki küçümseme mi yoksa alaya almamı ne ise artık onu anlayabilirsin.
TILSIM
Superxdragon

Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
Deli olmadan Deli olunmaz...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön