Nerull 19 Eyl 2011 17:48
Gaffar Efendi'yi kimseden yardım almadan kendi stratejileri ile ilk alt eden grup forum konularından değil, sistem üzerinden tespit edilmiştir.
Bkz: viewtopic.php?f=46&t=79104
Hala ilk alt eden diyorsnz O zmna göre taktigi bilseler dahi kesemezlerdi şimdi kasa erişimi geldi sanıyormki o eminönü sunucusnda 6 sındada kasa erşimi vardır İlk kesen dn bahsediyorz onuda Teşkilat başarmıştır...
Gaffar..
Re: Gaffar..
Ar-Ge Ekibiyle alakalı bir durum. Yönetim, Teşkilat Sunucusuna gıcık falan değil ama kesen grupta Ar-Ge ekibinden biri olduğu için kesim sayılmamış durumda. Teşkilatta kesen arkadaşlara sorabilirsin.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

xSkyBlue yazdı:Ar-Ge Ekibiyle alakalı bir durum. Yönetim, Teşkilat Sunucusuna gıcık falan değil ama kesen grupta Ar-Ge ekibinden biri olduğu için kesim sayılmamış durumda. Teşkilatta kesen arkadaşlara sorabilirsin.
Ben şimdi argeyim kendi çarımla degilde başka birisinin çarına girip te kessek Nolurdu burda ne bahane bulurdunz onu Mrk ediyorm ?
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ar-ge yabancı bi kelime değil bilmeyen varsa araştırma geliştirme ekibi demekxSkyBlue yazdı:Ar-Ge Ekibiyle alakalı bir durum. Yönetim, Teşkilat Sunucusuna gıcık falan değil ama kesen grupta Ar-Ge ekibinden biri olduğu için kesim sayılmamış durumda. Teşkilatta kesen arkadaşlara sorabilirsin.
Tartışmaya gerek yok. İlk Teşkilatta kesilmiştir. Yönetim Teşkilat düşmanı olduğu için kesimi geçersiz saymıştır. Afrodizyak ve Grubu hatta Nerull adlı yöneticiye teşvik primi bile vermiştir yani. Olayın adli yönü bile var. (!)
İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

xSkyBlue yazdı:Tartışmaya gerek yok. İlk Teşkilatta kesilmiştir. Yönetim Teşkilat düşmanı olduğu için kesimi geçersiz saymıştır. Afrodizyak ve Grubu hatta Nerull adlı yöneticiye teşvik primi bile vermiştir yani. Olayın adli yönü bile var. (!)
Bende burda ilk Kesimden bahsediyorm Teşkilat bunu başarmıştır her ne zorluk olursa olsn şimdi geçip karşılarına Kendilerin yaptıgı şeyi ilk başka bir sunucu olarak göstermelerine Teşkilat Göz yumamaz...
Bırak o zaman ilk kesen arkadaşlar tepkilerini vursun veya gelsin "Ferdi TATLISU" adlı yöneticimiz konuşsun. Malum kesen gruptaki baş eleman Ferdi Tatlısu.
İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

İki Ters , Bir Düz
[Sky - Blue]

xSkyBlue yazdı:Bırak o zaman ilk kesen arkadaşlar tepkilerini vursun veya gelsin "Ferdi TATLISU" adlı yöneticimiz konuşsun. Malum kesen gruptaki baş eleman Ferdi Tatlısu.
Sen Argenin Özelligi ne olarak sanıyorsn Vuruş gücü veya Canı gitmemesimi Bunu düşünüyorsanız Yanılıyorsnz. bildikleri şey Hataları ve sorun varsa yardımcı Olur ve Taktik fikir Alışverişinde Bulunurlar. İlk konumda açtıgım gibi yazdıgım= Test sunucusnda bütün argeler toplanır sınırsız iksir tank ı ful taş kanat şifacısı desen ful mevlana olan bir grup kesememişlerde siz burda neyin derdini yapıyorsnz O halde aralarında bir tek akıllı Ferdimi diyek Diyerleri ... bumu yani ?
Burda Herkesin bi Bahanesi Adamın Arge olması ise size Gülüyorm 
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
tatlısu'nun grubunda senmi vardın kendine yediremorsun?kuklac yazdı:Nerull 19 Eyl 2011 17:48
Gaffar Efendi'yi kimseden yardım almadan kendi stratejileri ile ilk alt eden grup forum konularından değil, sistem üzerinden tespit edilmiştir.
Bkz: viewtopic.php?f=46&t=79104
Hala ilk alt eden diyorsnz O zmna göre taktigi bilseler dahi kesemezlerdi şimdi kasa erişimi geldi sanıyormki o eminönü sunucusnda 6 sındada kasa erşimi vardır İlk kesen dn bahsediyorz onuda Teşkilat başarmıştır...