Tabikide Başıboş Yağmacı
Aman Ha Ben Yandım Siz Yanmayın
Biraz Komiklik Olsun İstedim İnşallah Gereksiz Konu Demezsiniz..

Hay canını yediğim. Ölüyken de paranı nasıl yürütüyorlar ? Karakterin kendi kendine doğup oraya mı gitmişbenzombi01 yazdı:ben birkere 39 lvl savaşımla orda afk dim 5 tane başıbpş yağmacı 1 saatte 300 bine yakın paramı yürüttüler.
49 lwl savaşçıdır onlar 49 lwl savaşçıyı yatıramıyacağına göre olmuş olabilirMeLankoLkBanyemS yazdı:Hay canını yediğim. Ölüyken de paranı nasıl yürütüyorlar ? Karakterin kendi kendine doğup oraya mı gitmişbenzombi01 yazdı:ben birkere 39 lvl savaşımla orda afk dim 5 tane başıbpş yağmacı 1 saatte 300 bine yakın paramı yürüttüler.

oyh adam oraya 39 yazmış dikkatfuci yazdı:49 lwl savaşçıdır onlar 49 lwl savaşçıyı yatıramıyacağına göre olmuş olabilirMeLankoLkBanyemS yazdı:Hay canını yediğim. Ölüyken de paranı nasıl yürütüyorlar ? Karakterin kendi kendine doğup oraya mı gitmişbenzombi01 yazdı:ben birkere 39 lvl savaşımla orda afk dim 5 tane başıbpş yağmacı 1 saatte 300 bine yakın paramı yürüttüler.

farketmedim ama yine bile savaşçıyı öldürmek zordur gitmesi normal yaniQUAstar yazdı:oyh adam oraya 39 yazmış dikkatfuci yazdı:49 lwl savaşçıdır onlar 49 lwl savaşçıyı yatıramıyacağına göre olmuş olabilirMeLankoLkBanyemS yazdı:Hay canını yediğim. Ölüyken de paranı nasıl yürütüyorlar ? Karakterin kendi kendine doğup oraya mı gitmişbenzombi01 yazdı:ben birkere 39 lvl savaşımla orda afk dim 5 tane başıbpş yağmacı 1 saatte 300 bine yakın paramı yürüttüler.

s enin ileti sayın da 39 gördün müQUAstar yazdı:oyh adam oraya 39 yazmış dikkatfuci yazdı:49 lwl savaşçıdır onlar 49 lwl savaşçıyı yatıramıyacağına göre olmuş olabilirMeLankoLkBanyemS yazdı:Hay canını yediğim. Ölüyken de paranı nasıl yürütüyorlar ? Karakterin kendi kendine doğup oraya mı gitmişbenzombi01 yazdı:ben birkere 39 lvl savaşımla orda afk dim 5 tane başıbpş yağmacı 1 saatte 300 bine yakın paramı yürüttüler.