Siz bu fıkrı nasıl buluyorsunuz gençler ?
3 şifacı
2 buyucu
1 Tank (ofansf 1 sert 15 verır)
Zaten ofansıf gaffarda hıçbır ıse yaramıyor gaffara gıtmek zor olur ama bu taktıkle gaffarı kesmek sızce kolay olmazmı bu konuyu tartışalım derim
Gaffar Kesımı Icın Degısık Bır Kadro (Tartışalım)
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Gaffar Kesımı Icın Degısık Bır Kadro (Tartışalım)
Dene bence
deneyebilirsen.
Semihayı neyle kesiyorsun ?1aldandim1234 yazdı:Siz bu fıkrı nasıl buluyorsunuz gençler ?
3 şifacı
2 buyucu
Zaten ofansıf gaffarda hıçbır ıse yaramıyor gaffara gıtmek zor olur ama bu taktıkle gaffarı kesmek sızce kolay olmazmı bu konuyu tartışalım derim
Ayrıca tank kışkırtmaya mı vericek ayıya mı vericek ? bunları düşün tart ofansifin orda işe yaramıyor demeyide bırak şunu anlayın artık s.sende s.mesende bu bölge 2 şifacı 2 büyücü 1 ofansif 1 tank olarak ayarlandı bunu o lanet olası beynine sok
HepiyeK45 yazdı:şunu anlayın artık s.sende s.mesende bu bölge 2 şifacı 2 büyücü 1 ofansif 1 tank olarak ayarlandı bunu o lanet olası beynine sok

Şimdi soracaksın ayıya neden versin ki diye sen sormadan ben cevapliyim.Semiha 60 daydı sanırım iksir içmeye başlıyor ayının kanatması varken iksir içsede etkisi olmuyor bu yüzden ayıya mı vericek kışkışrtmaya mı ? Gaffarda kışkışrtma neye yarıcak diye soracak olursan belli bir candan sonra teşkikat uşağı demeye başlıyor daha sonra sana acıyorum demeye başlıyor ve yeri geliyor kışkırtmanda süre olduğunda acıyorum derse nara ile alman gerekir, kışkırtman yoksa ayı salıp vurup üstüne mi almasını bekliceksinHepiyeK45 yazdı:Semihayı neyle kesiyorsun ?1aldandim1234 yazdı:Siz bu fıkrı nasıl buluyorsunuz gençler ?
3 şifacı
2 buyucu
Ayrıca tank kışkırtmaya mı vericek ayıya mı vericek ? bunları düşün tart ofansifin orda işe yaramıyor demeyide bırak şunu anlayın artık s.sende s.mesende bu bölge 2 şifacı 2 büyücü 1 ofansif 1 tank olarak ayarlandı bunu o lanet olası beynine sok
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
HepiyeK45 yazdı:Şimdi soracaksın ayıya neden versin ki diye sen sormadan ben cevapliyim.Semiha 60 daydı sanırım iksir içmeye başlıyor ayının kanatması varken iksir içsede etkisi olmuyor bu yüzden ayıya mı vericek kışkışrtmaya mı ? Gaffarda kışkışrtma neye yarıcak diye soracak olursan belli bir candan sonra teşkikat uşağı demeye başlıyor daha sonra sana acıyorum demeye başlıyor ve yeri geliyor kışkırtmanda süre olduğunda acıyorum derse nara ile alman gerekir, kışkırtman yoksa ayı salıp vurup üstüne mi almasını bekliceksinHepiyeK45 yazdı:Semihayı neyle kesiyorsun ?1aldandim1234 yazdı:Siz bu fıkrı nasıl buluyorsunuz gençler ?
3 şifacı
2 buyucu
Ayrıca tank kışkırtmaya mı vericek ayıya mı vericek ? bunları düşün tart ofansifin orda işe yaramıyor demeyide bırak şunu anlayın artık s.sende s.mesende bu bölge 2 şifacı 2 büyücü 1 ofansif 1 tank olarak ayarlandı bunu o lanet olası beynine sokSen fazla düşünme hararet yapar gaffar kesiceksen belki ilerde 1 şifacı 3 büyücü 2 savaşçı olarak girebilirsin, şifacının oyun zekasına kalmış.
Büülerin itemlerine göre 1 şifa 2 büyü 2 savaş tankın full yücelen itemi fakat sakınmaya defans açık olsaHepiyeK45 yazdı:Şimdi soracaksın ayıya neden versin ki diye sen sormadan ben cevapliyim.Semiha 60 daydı sanırım iksir içmeye başlıyor ayının kanatması varken iksir içsede etkisi olmuyor bu yüzden ayıya mı vericek kışkışrtmaya mı ? Gaffarda kışkışrtma neye yarıcak diye soracak olursan belli bir candan sonra teşkikat uşağı demeye başlıyor daha sonra sana acıyorum demeye başlıyor ve yeri geliyor kışkırtmanda süre olduğunda acıyorum derse nara ile alman gerekir, kışkırtman yoksa ayı salıp vurup üstüne mi almasını bekliceksinHepiyeK45 yazdı:Semihayı neyle kesiyorsun ?1aldandim1234 yazdı:Siz bu fıkrı nasıl buluyorsunuz gençler ?
3 şifacı
2 buyucu
Ayrıca tank kışkırtmaya mı vericek ayıya mı vericek ? bunları düşün tart ofansifin orda işe yaramıyor demeyide bırak şunu anlayın artık s.sende s.mesende bu bölge 2 şifacı 2 büyücü 1 ofansif 1 tank olarak ayarlandı bunu o lanet olası beynine sokSen fazla düşünme hararet yapar gaffar kesiceksen belki ilerde 1 şifacı 3 büyücü 2 savaşçı olarak girebilirsin, şifacının oyun zekasına kalmış.
1 şifa 2 büyü 1 savaş (4 kişi manyak olur
yada büyü full item dizerse 1 büyü
3 kişi
yani kuklacıda ben i alırsınız REKOR olur