Zaten Bir karakter veya ook eğer sarsılmaz içindeyse vurulmaz.
Biraz bilgilen ve sonra yaptığım yoruma eleştiri yap..
kenan vs düşünen
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Re: kenan vs düşünen
Diğer yetenekleri sallayıp sadece birbirine vurdurarak :S
ben düşünenle kenana ws atsın demiyorum oyuncular açısından diyorumoOllxJeWeLSxllOo yazdı:Düşünen Kenanın karşısında elektriğini 1000 lemeyip direnç açmıcağına göreve kenan sürekli sarsılmazda olacağına göre..
Kenan daha güçlü Düşünen ile ws atarsa

Ben daha çemberliye girmedim için şimdilik en güçlü bos jnion olarak goruyorum kesimi en kolay bos da düşünen ve en keyıfle kesdim
kenanda şalter kaçmazsa şifada işi biliyosa kesimi çok kolay bir bos ama kenan gelene kadar kesdin çerez niteliğindeki yaratıklar bile kenanda düşünenden çok zorluyo bazen 
doğru ejdersisim saolsunlar gecenlerde grupa aldılar beni 3 ejder vardı,iyi bi tank ,iyi bi sifa vardı 2,3 dkkada kestik düsüyü bu artık bügün dün oldu dün sabah yine 3 ejder sağlam sifa,tank vardı 2,3 kere kesemedik bıraktık düsüyüxPrince yazdı:Tabi düşünen daha zor, düşünende hasar almamak önemli, kenanda hiç hasar almıyosun mesela, sonra düşünenin hiddetini ayarlamak şart o küçük alanda oynatmak şart, ama işi bilene 2 dakika düşünen tabi, sığınak içinde zor olan düşünendir tabi.
motora giderken cokezledik fedailerle bas edemek
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Kenanın canı Düşünen'in canını 10a katlar; eğer düşünen Kenan'dan güçlü olsaydı. Yer değiştirirlerdi.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Kenanın da düşüneninde mk
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
hpleri aynımı bilmiyorum ama kesim süreleri azıcık farklı .kenan 5 bin hasar veriyor.düşünen de 5 bin hasar veriyor desek başa baş giderler.kenan 80 canda öleceksin düşünen adam der tam bilmiyorum zehir direk öldürürmü yada 40 bin(?) felan mı hasar veriyor ama eğer düşünen zehirde ölmezse ezerim dediği anda 1.000.000 hasar veriyor galiba(arkadaşım ilk girdiğinde bilmiyodu kutup açmadı karakter penceresini açıp canına baktık-9000000 felandı)o zaman kenan ölür.ölmezse 49 canda 1 ezerim daha var onda mutlaka ölür.kenanın ilk kavrulması 45te diye hatırlıyom.kenan ölür yani.ama bide şöyle bişey var düşünen şalterleri alamayacağından 0 hasar verir.hadi başlamadan önce kanatma attı desek sars açınca canı dolmıycak ama henan zehirde ve kavurmada yener.
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
ama oyuncular açısından düşünen daha zor 3 ejderli ile kesemiyoruz bazen düşüneni ama kenanı hep bir kerede kesiyoruzBuqrahan yazdı:Kenanın canı Düşünen'in canını 10a katlar; eğer düşünen Kenan'dan güçlü olsaydı. Yer değiştirirlerdi.

ark. yanlış anlıyorsunuz kenanla düşünen vs atmıyor oyuncular açısından hangisi zor diyorum ben başlıpa kenan vs düşünen yazdım gece gece açtığım için konuyu aklıma başka başlık gelmedi
yanlış anlamayın yani