DARBEXSefilkos acizliğin bu kadarı

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

DARBEXSefilkos acizliğin bu kadarı

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

Selefkos yazdı:
TechnOMafiA yazdı:Tek sorum : O gecede Kadim kesiminin saati ve dakikasını hatırlıyosun *12 Adet Kadimini Verdiğin Kişileri Hatırlamıyorsun.* Beynine yazık. Biraz daha inandırıcı şeyler yazmalısın bence. sende benim gibi yalan söylemeyi kıvıramıyosun.

SENDEKİ BEYİN BOŞ GALİBA İSİM DEĞİŞTİRMİŞ HERKES ÇOĞU ÇIKMIŞ vb OLAYLAR ÇARININ İSMİNİ NASIL HATIRLAYAM İSİM DEĞİŞTİRMİŞ ÖRGÜLÜLERİN ÇOĞU VE BEN ÖRGÜLÜxÖRGÜLÜ ye teslim ettim Örgülüxörgülü verecek ben ona güvenip verdim ben bi tek TEK ÖrgülüxKzm ben kendim verdim diğerlerini ÖRGÜLÜxörgülü BİLİyO BANA AKIL VERECEĞİNE KADİM VER KADİMLERİ LONCAMA DAĞITCAM
OLAY GÜNÜ OLMADIĞIN HALDE ÖTÜYON BİLMEDEN BOŞBOŞ KONUŞMA OK İŞİNE BAK
Celikbey yazdı:]
Selefkos yazdı :HERKES DİYO NEDEn O KADAR KADİMİ VERDİN 3.5 yıldır tanıyom Örgülüxörgülü onun çalacağını bilsem foto alırdım verirken GÜVENDİK

LONCADA BARINMAKTA BENDE HIRSIZIM HESABINA GELİR ÖRGüLÜxÖrgülü ADLI OYUNCUDA Oyunda 2008-2009 YIlları OYUNDA KENDİNİ KIZ OLARAK TANITIp KENDİNE İTEM VE EX KASTIRAN BİRİYDİ SonRA DAN ERKEK OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Doğrusunu yanlışını bilmem o dönemde köşk te oyuncu deildim ama yukarıdaki 2 örgülü karakteri aynı ise yazdıkların garip :)
Yaşın benden büyük olabilir ama bir dediğin bir dediğine tutmuyor, biraz beyin jimnastiği yapmalısın bence . Dediğim gibi : Sende benim gibi yalan söylemeyi kıvıramıyosun soner. Örgülüxörgülü'ye verdim diyosun sonra Örgülüx hırsız diyosun. bknz :[/color] SENDEKİ BEYİN BOŞ GALİBA İSİM DEĞİŞTİRMİŞ HERKES ÇOĞU ÇIKMIŞ vb OLAYLAR ÇARININ İSMİNİ NASIL HATIRLAYAM İSİM DEĞİŞTİRMİŞ ÖRGÜLÜLERİN ÇOĞU VE BEN ÖRGÜLÜxÖRGÜLÜ ye teslim ettim Örgülüxörgülü verecek ben ona güvenip verdim ben bi tek TEK ÖrgülüxKzm ben kendim verdim diğerlerini ÖRGÜLÜxörgülü BİLİyO BANA AKIL VERECEĞİNE KADİM VER KADİMLERİ LONCAMA DAĞITCAM
OLAY GÜNÜ OLMADIĞIN HALDE ÖTÜYON BİLMEDEN BOŞBOŞ KONUŞMA OK İŞİNE BAK
[/quote] Elinde hiçbir kanıtın delilin olmadan bunları söylüyorsun. O zaman benden de sana bir İFTİRA : Darbexselefkos 5 Adet kadimimi çalmıştır. Kadimleri verirken yanındaki adamların isimlerini unuttum. tarihi 11.11.2010 saat gece 02.00'dı. Darbex loncası hırsızdır.
Bak elinde kanıt olmadan laf cambazlığı yapmak çok basit işmiş demi sefilkos. Şimdi oyununa ve hayatına bak. Bu oyunu yapan Kişi bu kadar ciddiye almıyor sen neden bu kadar ciddiye alıyosun bilemedim.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Kullanıcı avatarı
BoMPoW
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Re: DARBEXSefilkos acizliğin bu kadarı

Mesaj gönderen BoMPoW »

Hepinizmi boş insanlarsınız kardeşim nato mermer nato kafa :D
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

GüNCeL
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

GüNCeL
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

Kullanıcı avatarı
Selefkos
İskele Babası
İskele Babası

ÖRGÜLÜxLONCASI SEFİL ÇAKAL YALAKA DOLANDIRICI OLMASI

Mesaj gönderen Selefkos »

DAHA DÜN GELDİN OYUNA VE BANA BEYİNDEN BAHSETME KENDİNE BAK GEL OLAYI BİLMİYOM DİYOSUN SONRA BANA DİYON SEN İFTİRA ATIYON BEN SaNA KANIT SUNDUM 3 lonca ŞAİT ONLARLA KESTİM KADİMLERİ ADEMxxİNTİKAM CRASHx LONCASI DARBEx LONCASI BANA YENİ OYUNCULARA SORUP GELME ESKİLER ÖTSÜN BANA ÖRGÜLÜ LONCASINDASIN DİYE SIRF KENDİ LONCANA YALAKALIK YAPACAN DİYE BANA lAF yAPMA EVLAT OYununu OYNA O KADİMELRİ İSTERKEN KÖPEK GİBİ YALVARIYODUNUZ örgülüxörgülü ÖrgülüxkZM biliyo KİMLERE VERİLDİ KADİMLER ve KZM bana ABİ DEDİĞİİ GÜNLERİ HATIRLASIN Onun ÇARINA KADİMİDE BEN KESTİM ve ÖRGÜLÜxÖRGÜLÜ dediğiniz adam 49 level yen iGELDİĞİNDE BENİM İTEMLERİMLE WS YAPIYODU HANDANDA KİM SEFİL İYİ DÜŞÜN BUDA YALAN DERSEN VİDEO KAYITI vAR FATİHTE BİLİR ONADA SOR SİZİN LONCADA ADAM YERİNE KOYDUĞUM FATİH SEZAİ ÖMER CANER 3 kişi daha var aklımda deil onlar beni bilir en fazla 7 kişi var onlarda adam yerine konulacak kadar dürüst olan kişiler saten oyundada herkes Örgülüden dediğim 7 kişiyi adam yerine kor Örgülü LONCASININ GERİSİ CoCUK, YALAKA ,YALANCI ve HIRSIZDIR
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

39 lw zamanında 1 milyar oyun parasını "Epe çaldım da yaptım o kadar parayı" dediğinin de şahitleri var sefilkos. Bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Yalan söylemeyi kıvıramıyorsun, nasıl yalan söylenir öğren gel sonra yaz buraya.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

Kullanıcı avatarı
Selefkos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Selefkos »

TechnOMafiA yazdı:39 lw zamanında 1 milyar oyun parasını "Epe çaldım da yaptım o kadar parayı" dediğinin de şahitleri var sefilkos. Bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Yalan söylemeyi kıvıramıyorsun, nasıl yalan söylenir öğren gel sonra yaz buraya.

YAZDIĞINI OKUYARAK YAZ ÇOK SALLAMA HEM DİYON BEN YENİ OYUNCUYUM HEMDE İNANIYON 39 LEVEL ZMANINDA OYUNDA YOKTUN VE 1MİLYAR OYUN PARASINI SUNUCUDAKİ HERKESİ TOPLASAN O KADAR PARA ÇIKMAZ bu iki ÜÇÜNCÜSÜDE 39 LEVEL ZAMANINDA 500 lira OLARAK PARA AKTARILIYODU 1 MİLYARPARAYI OLSA KAÇ SAATTE AKTARILIR YADA GÜNDE ADAM BUNALIMA GİRER OYUNDA O KADAR PARA YOKTU EVLAT GİT ESKİ OYUNCULARA SOR KÜTÜK YARAN BİLE 12 m Dİ O PARAYI BULAMIYODU KİMSE SEN DİYON 1 MİLYAR :D
BU Nasıl bi iftira ve yalan rezil oldun yazdığın yazıyla 1milyarmış hahahaha oyunun geçmişini araştır gel bana inanmıyon loncana yalakalık yapacam diye herşeyi yazıyon ama rezil oluyon istediğine sor 39 level zamnında okadar parayı kim görmüş =)
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Selefkos yazdı:
TechnOMafiA yazdı:39 lw zamanında 1 milyar oyun parasını "Epe çaldım da yaptım o kadar parayı" dediğinin de şahitleri var sefilkos. Bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Yalan söylemeyi kıvıramıyorsun, nasıl yalan söylenir öğren gel sonra yaz buraya.

YAZDIĞINI OKUYARAK YAZ ÇOK SALLAMA HEM DİYON BEN YENİ OYUNCUYUM HEMDE İNANIYON 39 LEVEL ZMANINDA OYUNDA YOKTUN VE 1MİLYAR OYUN PARASINI SUNUCUDAKİ HERKESİ TOPLASAN O KADAR PARA ÇIKMAZ bu iki ÜÇÜNCÜSÜDE 39 LEVEL ZAMANINDA 500 lira OLARAK PARA AKTARILIYODU 1 MİLYARPARAYI OLSA KAÇ SAATTE AKTARILIR YADA GÜNDE ADAM BUNALIMA GİRER OYUNDA O KADAR PARA YOKTU EVLAT GİT ESKİ OYUNCULARA SOR KÜTÜK YARAN BİLE 12 m Dİ O PARAYI BULAMIYODU KİMSE SEN DİYON 1 MİLYAR :D
BU Nasıl bi iftira ve yalan rezil oldun yazdığın yazıyla 1milyarmış hahahaha oyunun geçmişini araştır gel bana inanmıyon loncana yalakalık yapacam diye herşeyi yazıyon ama rezil oluyon istediğine sor 39 level zamnında okadar parayı kim görmüş =)

Öncelikle eski hırsız sana bunlar ;

39 Seviye sınırında benim karakterimde 1 Trilyon büyücümde 675 M Vardı ; Youtube da hala kalkmadıysa videoları bile var ;) En iyi kütük yaran en fazla 8 9 m di. Ayrıca epe ve huni satıyorum diye onu bunu dolandırdığınıda biliyorum . Adem benim samimi arkadaşımdır ona eski demişin ben Ademden öncede bu oyunu oynuyordum daha doğrusu Adem'i tanımadan önce oda en az senin kadar eski oyuncu ;) Senin türediğin zamanlar huni ve açıkların olduğu zamanlar birşeyler çalıyımda para yapıyım diye. Oyunu bıraktım senin bir yalakan var sazoş oda aynı şey adamı reeldede seven yok. Dışlanmış yazık :) Adam yerine koyan yok zaten sazan yani :)
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen goldenll »

beyler bu memleket meselesine döndü.anlaşın verin kadimi gitsin yoksa susacağını sanmıyorum.
Goldenll

Goldenlxl
Kullanıcı avatarı
BoMPoW
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen BoMPoW »

Sıpa Vamosda neymıs ya biraz daha salla sıpa salla kıvırt dandöz gibi :lol:
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön