Rehber takımı ikv oyun evreninde yeni başlamış oyunculara belli bir seviyeye kadar yardım etmeyi kapsayan ekibin adıdır. Bu ekibe başvuru yöntemi ile alım olur ekibe katılan oyuncular yapmış oldukları görevleri her gün raporlamak ile sorumludur, Düşük performanslı, veya Rehber ekibine yakışmayacak tarzda harekette bulunanlar ekipten anında uzaklaştırılır. Rehber ekibine hak kazanan kullanıcılar isimlerinin başına [REHBER] Tagı alırlar ve Rehber ceketleri karakterlerine bağlanır.
ROckStarGAMES yazdı:onu alman için ya yönetici akrabası olman lazım veya forumda yöneticilere yağ çekmen oyunculara karşı gelip desteği savunman lazım yoksa olamazsın ve ceketi alamassın.
Biz sizin söylediğiniz tarzda alım yapmıyoruz lüten atıfta bulunurken biraz dikkat !!
İyi Forumlar.
O yüzden Mi Eskiden ABlası Orada çalışan adamı kimse kesemiodu?
Allah İçin yapmayın...Bunları 100 kere kanıtladım foto attım nerde cezalarr?
1. si Yağ çekmekle alınmıyor bir form icabı olarak alınıyor Rehberler Şayet benim arkadaşım ne gm ye yağ çekti ne de gm nin akrabası
Şu an kuklacı da rehber ve görevini en iyi şekilde yapıyor == bRocKn
2. si de forumda çok fazla isyan konusu açılıyor oyunu çekemeyen bıraksın emin olun o giden kişilerin yerine daha kaliteli kişiler gelecektir.
Adam çeketin fotoğrafını istedi o haricinde şuan herşey var burda...Yönetici bile patlıcak yer arıyo
Konunun yönünü saptırmayınız...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
Rehber takımı ikv oyun evreninde yeni başlamış oyunculara belli bir seviyeye kadar yardım etmeyi kapsayan ekibin adıdır. Bu ekibe başvuru yöntemi ile alım olur ekibe katılan oyuncular yapmış oldukları görevleri her gün raporlamak ile sorumludur, Düşük performanslı, veya Rehber ekibine yakışmayacak tarzda harekette bulunanlar ekipten anında uzaklaştırılır. Rehber ekibine hak kazanan kullanıcılar isimlerinin başına [REHBER] Tagı alırlar ve Rehber ceketleri karakterlerine bağlanır.
ROckStarGAMES yazdı:onu alman için ya yönetici akrabası olman lazım veya forumda yöneticilere yağ çekmen oyunculara karşı gelip desteği savunman lazım yoksa olamazsın ve ceketi alamassın.
Biz sizin söylediğiniz tarzda alım yapmıyoruz lüten atıfta bulunurken biraz dikkat !!
İyi Forumlar.
O yüzden Mi Eskiden ABlası Orada çalışan adamı kimse kesemiodu?
Allah İçin yapmayın...Bunları 100 kere kanıtladım foto attım nerde cezalarr?
Yanlış bir düşünce. Ben rehber takımına yeni katıldım ve bırakın yönetimi rehber takımından bile tanıdıklarım yoktu, doldurduğunuz formda yer alan oyun tecrubenize göre bu alımlar yapılıyor; gerçektende yeni oyunculara yardımda bulunabilecek kişiler seçiliyor.
"Bir defa adlandırılan şey ne? Ne ise o bir şey. Yine bir şey ise biliyoruz ki ne? Diyelim ki bir şey, belki çok şey belki hiçbir şey."