Saldırı,Savunma,Kritik Zırh vb Neye yarar. Yardım !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Saldırı,Savunma,Kritik Zırh vb Neye yarar. Yardım !!!

Mesaj gönderen Arizonaa »

Sa arkadaşlar
Başlıktada belirttiğim gibi bağzı itemler efsun olarak Saldırı,Savunma,Kritik Zırh,zırh veriyorlar bunların pratikte ne işe yaradığını ayrıntılı ve örneklerde anlatırmısınzz
bilenlerden 5dk sını ayırıp yardım etmesini bekliyorum

İyi forumlar
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Saldırı,Savunma,Kritik Zırh vb Neye yarar. Yardım !!!

Mesaj gönderen NATHAN »

Saldırı;
Örneğin sen savaşçısın, yetenekleri bi kenara bırakalım. Yaratığa sağ tıkladın yani saldırdın. Karakterin elindeki silahın hızına göre (silahın ayrıntılarında yazar) belli aralıklarla vuruş yapar. Ama sonuçta o da insan, her defasında vuramayıp ıska geçebiliyor yani vuruyorsun ama hasar veremiyorsun. Karakter bilgilerini açtığında saldırı puanın ne kadar yüksekse o kadar az ıska vurur, çoğu vuruşunda hasar verirsin.
Savunma;
Saldırının tam tersi. Savunman ne kadar yüksekse, rakibin & düşmanının sana her vuruşunda ıska geçme ihtimali o oranda artar. Savunma puanını karakter özelliklerinden öğrenebilirsin.
Zırh;
Atıyorum senin zırhın yüzde 10 (%10). Rakibin sana hasar verdiğin de aldığın hasar 100 ise bu hasar senin zırhından düşülerek sana 90 işler. Zırh alınan hasarı absorbe eder. Savunmayla sakın karıştırma.
Kritik zırh;
Bu konuda detaylı bilgim yok ama sanırım şöyle oluyor: Rakip sana kritik vuruş yaptığında 10.000 vurdu diyelim. Hasaar 10000. Kritik zırhın %10 ise bu hasar sana 9.000 işler. Bu işe yarar diye düşünüyorum.
Merak ettiğin başka şeyler varsa sorabilirsin burdan, yardımcı olmaya çalışmaktan memmuniyet duyarım.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Çok güzel anlatmışsın tam istediğim şekilde saollasın.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

kritik zırh benim bildiğim kadarıyla bir çeşit savunma
rakibin sana kritik vurma yüzdesini düşürüyor
ama net bilmiyorum
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

kritik zırh benim bildiğim kadarıyla bir çeşit savunma
rakibin sana kritik vurma yüzdesini düşürüyor
ama net bilmiyorum
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen brkcm »

NATHAN yazdı:Saldırı;
Örneğin sen savaşçısın, yetenekleri bi kenara bırakalım. Yaratığa sağ tıkladın yani saldırdın. Karakterin elindeki silahın hızına göre (silahın ayrıntılarında yazar) belli aralıklarla vuruş yapar. Ama sonuçta o da insan, her defasında vuramayıp ıska geçebiliyor yani vuruyorsun ama hasar veremiyorsun. Karakter bilgilerini açtığında saldırı puanın ne kadar yüksekse o kadar az ıska vurur, çoğu vuruşunda hasar verirsin.
Savunma;
Saldırının tam tersi. Savunman ne kadar yüksekse, rakibin & düşmanının sana her vuruşunda ıska geçme ihtimali o oranda artar. Savunma puanını karakter özelliklerinden öğrenebilirsin.
Zırh;
Atıyorum senin zırhın yüzde 10 (%10). Rakibin sana hasar verdiğin de aldığın hasar 100 ise bu hasar senin zırhından düşülerek sana 90 işler. Zırh alınan hasarı absorbe eder. Savunmayla sakın karıştırma.
Kritik zırh;
Bu konuda detaylı bilgim yok ama sanırım şöyle oluyor: Rakip sana kritik vuruş yaptığında 10.000 vurdu diyelim. Hasaar 10000. Kritik zırhın %10 ise bu hasar sana 9.000 işler. Bu işe yarar diye düşünüyorum.
Merak ettiğin başka şeyler varsa sorabilirsin burdan, yardımcı olmaya çalışmaktan memmuniyet duyarım.
Ufak bir ekleme, zırh sadece savaşçı ve şifacılarda maximum hasar, büyücülerde ise fiziksel büyü yeteneğini düşürmeye yarar. Element hasarlarında (savaşçıda olsa) bir etkisi yokdur.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat

“Genel Etkileşim” sayfasına dön