Size kendimi tanıtayım ben loncamıza gelen başvuru formlarını saat farketmeksizin gün boyunca inceleyip arkadaşlarımla paylaşmaktayım bi bakıma "e-posta sorumlusu" denebilir fakat lonca arkadaşlarım beni bu konuyu açmamam için her ne kadar zorlamış olsalar da artık bıkkınlık geldi insanların duyarsızlığından dolayı.Biz sabahtan akşama kadar onca başvuru içerisinden kaliteli başvuruları değerlendirirken duyarsız bazı şahsiyetler şu tip başvuru formları göndererek bize zaman kaybettiriyor :
Ad: Hayrettin
Soyad:Nebokettin
Karakter Adı:BoKumuyeaHTROY
Sınıfı : Anaokulu terq
Yaşı : 69
Tecrübesi : 3 kere kızlıq bozdum 7kere anal 4kere oral seviştim
Var mı ötesi arkadaşlar bu mail bize gelmiştir aynen copy-paste yaptım siz değerli arkadaşlarımızdan sadece biraz daha duyarlı olmanızı rica etmekteyiz.
:arrow: loncadaşlarımdan özür dilerim dayanamadım bu konuyu açmakta bu tip dolu mail geliyo da
Öncelikle bugünlerde oyuna girmekten çok lonca başvuruları ile ilgilendiğin için sana teşekkür ederim.
Ve böyle başvuruların gelmesini paylaşmak istememiş olmamızın nedeni ise insanlar Değerli Kuklacı'da bu tip görgü ve duyarlılık fakiri insanlar olduğunu belirtmek istemeyişimizdendir.Onların adına ben özür dilerim dostum
İyi Forumlar,
Troyxpunisher
TROY Loncası Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu