IIxSaGoLeRaxII=GöLGexReiS

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kingest
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

IIxSaGoLeRaxII=GöLGexReiS

Mesaj gönderen Kingest »

Evet arkadaşlar konu başlığındada belirttiğim gibi GöLGexReiS(furkan) denen şahıs bugün itibariyle adını değiştirmiştir itimat etmeyiniz daha dün atıp tutuyordu loncadan okulum başlayacağı için BEN çıktım atılmadım diye :D :D (sözde) oyuna ara verecem diye insanların böyle haysiyetsiz olması çok acı ve üzücü oyun içerisinde görenlerin kendisi ile iletişime geçmemesi ve yasaklamaları şiddetle tavsiye edilir.

Herkese iyi oyunlar Saygılarımla...
SuCuxHyPnOs=Kingest
Resim
SuCuxSeLCuKk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Re: IIxSaGoLeRaxII=GöLGexReiS

Mesaj gönderen SuCuxSeLCuKk »

Bende belki gururuna yediremeyip sonunda sunucudan gitmek gibi onurlu bir davranış sergilemiştir diye umuyordum ama nerdeee.Gerçi bahsi geçen şahıs furkan olunca furkan ile ''onur'' kelimesini aynı cümle içinde telaffuz etmek pek uygun düşmedi sanırım..... Neyse ne diyelim Allah ıslah etsin!
Kullanıcı avatarı
IIxSaGoLeRaxII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IIxSaGoLeRaxII »

Loncadan ayrıldıgım için ismimi değiştirip oyuna ara verdim.Ve çok nadir girecem.Okulumun aksamasını istemiyorum

Ne derseniz diyin yinede söylüyorum kendinize iyi bakın bol itemler iyi eğlenceler

Ne de olsa selçuk ve seninle güzel günlerşmiz geçti ve bunun için tartısmaya devam etmek istemiyorum.

İyi oyunlar
Kullanıcı avatarı
Kingest
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kingest »

IIxSaGoLeRaxII yazdı:Loncadan ayrıldıgım için ismimi değiştirip oyuna ara verdim.Ve çok nadir girecem.Okulumun aksamasını istemiyorum

Ne derseniz diyin yinede söylüyorum kendinize iyi bakın bol itemler iyi eğlenceler

Ne de olsa selçuk ve seninle güzel günlerşmiz geçti ve bunun için tartısmaya devam etmek istemiyorum.

İyi oyunlar
:D :D Bu medeniliğin gözlerimi yaşarttı. :D :D
Resim
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DiSMoTi »

ahahahaha :D adam medeni beyler dağılın :D
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen osman5050 »

SuCuxSeLCuKk yazdı:Bende belki gururuna yediremeyip sonunda sunucudan gitmek gibi onurlu bir davranış sergilemiştir diye umuyordum ama nerdeee.Gerçi bahsi geçen şahıs furkan olunca furkan ile ''onur'' kelimesini aynı cümle içinde telaffuz etmek pek uygun düşmedi sanırım..... Neyse ne diyelim Allah ıslah etsin!
Bir aralar skypeden sizde aynısını bana yapıyordunuz o çocuğu korumak için,eden bulurmuş.SUcuxHypNos ' ta :evil: :evil: :evil: :evil:
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi

“Genel Sohbet” sayfasına dön