Çarım Çalındı Ne yapmalıyım!!!!!!111

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
babacan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çarım Çalındı Ne yapmalıyım!!!!!!111

Mesaj gönderen babacan »

girayankara yazdı:MyneT üye olurken kabul ettiğin üye sözleşmesine göre dava etsen bile hiç bir işe yaramaz sözleşmede onayladığın gibi
Resim
şifre seçimi ve korunması üye sorumlu Mynet , şifre kullanımından doğacak problemlerden sorumlu değildir!

Gelelim bu işin hırsızlık boyutuna sen karşıdakine kullancı adı ve şifreni vermessen ama o senin hesbaına çalarsa

o zaman hırsızlık olur . Bundan önce yaptığıda hırsızlık ama kanıtlayamazsın ; çünkü internet cafe den bağlanıyormuş

dediğine göre . İnternet cafelerden binlerce kullancı bağlanıyor . Cafe sahibine sorsalar "Her gün onlarca kişi internet

kullanıyor kim nereye üye girişi yapmış nereden biliyim " der . Üyelik bilgilerini eksiksiz ve doğru kullanıp ve MyneT

üyeliğinin iletişim adresini başka bir mail adresini belirtseydin Resim(örnek bir mail adresi yazdım yanlış anlaşılmasın)

daha kolay alabilirdin şuan o hesabı alman çok zor görünüyor daha öncede dediğim gibi bu yolları bırak annesi

veya babasıyla konuş veya abisi varsa onla konuş
dediklerin doğru gibi geliyor bana.. bi ebeveynleriyle görüşeyim.. sonra savcılığa bakarız.. saol...
OoOoOo---Kalpsizkurt--oOoOoO

30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!

Resim
********** BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE,
********** BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE....
Kullanıcı avatarı
Serdarraz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Serdarraz »

Doğru ya Herkes böyle yapsa ne hırsızlık ne adilik ede başka şeyler kalır.
Birde bir şey sorucam Lathander'e :
Sizde hangi oyuncunun hangi saatte hangi Ip adresinden girdiklerinin belgesi varmı yada bunlar kayıt altında tutuluyormu?.
Eğer öğle ise çok güzel olur çook...
Dikkat Et Sözlerin Sana İhanet Edebilir

Serdarbey

Meran'ın Muhafızı.
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen zodiak2009 »

babacan yazdı:
girayankara yazdı:MyneT üye olurken kabul ettiğin üye sözleşmesine göre dava etsen bile hiç bir işe yaramaz sözleşmede onayladığın gibi
Resim
şifre seçimi ve korunması üye sorumlu Mynet , şifre kullanımından doğacak problemlerden sorumlu değildir!

Gelelim bu işin hırsızlık boyutuna sen karşıdakine kullancı adı ve şifreni vermessen ama o senin hesbaına çalarsa

o zaman hırsızlık olur . Bundan önce yaptığıda hırsızlık ama kanıtlayamazsın ; çünkü internet cafe den bağlanıyormuş

dediğine göre . İnternet cafelerden binlerce kullancı bağlanıyor . Cafe sahibine sorsalar "Her gün onlarca kişi internet

kullanıyor kim nereye üye girişi yapmış nereden biliyim " der . Üyelik bilgilerini eksiksiz ve doğru kullanıp ve MyneT

üyeliğinin iletişim adresini başka bir mail adresini belirtseydin Resim(örnek bir mail adresi yazdım yanlış anlaşılmasın)

daha kolay alabilirdin şuan o hesabı alman çok zor görünüyor daha öncede dediğim gibi bu yolları bırak annesi

veya babasıyla konuş veya abisi varsa onla konuş
dediklerin doğru gibi geliyor bana.. bi ebeveynleriyle görüşeyim.. sonra savcılığa bakarız.. saol...
Ebebeyinleriyle Görüşmek için Tel no vs... şeylerini bilmen gerek peki biliyormusun.Herneyse Biliyorsun farzedelim babası Çocuğuna bir daha yapma olum diyecek oda kafa sallıyarak Tamam baba diyecek Neyse olayın üstünden 1 ay geçicek ve Çocuk yeniden o Alışkanlığına Devam edicektir.
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Oyundaki her türlü data girdisi kayıt edilmektedir.

İstendiğinde sadece yasal makamlar ile paylaşılabilir.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Lathander yazdı:Oyundaki her türlü data girdisi kayıt edilmektedir.

İstendiğinde sadece yasal makamlar ile paylaşılabilir.
Peki Data Girdisi Kayıtlı İse Çarı Silinen Kişilerin Geri Alma vs Hile ler çok Rahat Gözükür ve Karakter Aktarmalar..
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

babacan yazdı:
zodiak2009 yazdı:
babacan yazdı:
zodiak2009 yazdı:
babacan yazdı:offf..... Plus alıcam diye karr vermiştim..O hafta da çar çalındı...Hemen alsaydım keşke....
- Ama elimde kanıt var ,bir sürü fotosu var.... [ işe yarar mı ? ]
Merhabalar Kanıtlarınız bir işe yaramaz ama çalanın hakkında "Savcılığa Suş Duyurusunda" buluna bilirsiniz . Bunun cezası 4aydan-4 yıla kadar ceza istemiylen yargılanıyor.Tabi sizde Savcılığa Suç duyurusunda bulunmak istiyorsanız ben bu Konuda size elimden geldiğince yardımcı olurum.
viewtopic.php?f=46&t=6186

kardeş karar verdim savcılığa verecem... nasıl yapıcam yardımcı olur musun....
Merhaba babacan sana ben pm attım yazdıklarımı okursan Aydınlanırsın.
söylediğin şeyleri yaptım .. maili gönderdim ve cevap geldi.. benden en yakın baş savcılığa olayları anlatan bir dilekçeyi kanıtlarla beraber göndermemi söylüyorlar..
kanıt olarak çarımın 39 dan 48 lwl e kadr geniş bir foto albümü var onu göndersem olur mu ???????
Kardeş Mynet yönetimi çarının çalnındığı tarihten önceki konuşmalarını ve fotograflarını inceliyorlar (eğer çar çalınma duyurusu yaptıysa) Tahminimce o fotolar işe yarar ;)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

unuttuğunuz bir şey var MyneT hesabınızın çalınmasıyla sadece İKV hesabınız değil e-mail ; eksenim; okey tavla gibi

taş oyunlarnda elde ettiğiniz puanlarınız , dosya deponuza kaydettiğiniz verileriniz ,Kavun da oluşturduğunuz

albümlerde vb. de çalımış oluyor o suç duyurusunda bulunmaya niyetliysen sadece oyun olarak düşünmiyecen

diğer MyneT servislerinde gidiyor !
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
babacan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen babacan »

girayankara yazdı:unuttuğunuz bir şey var MyneT hesabınızın çalınmasıyla sadece İKV hesabınız değil e-mail ; eksenim; okey tavla gibi

taş oyunlarnda elde ettiğiniz puanlarınız , dosya deponuza kaydettiğiniz verileriniz ,Kavun da oluşturduğunuz

albümlerde vb. de çalımış oluyor o suç duyurusunda bulunmaya niyetliysen sadece oyun olarak düşünmiyecen

diğer MyneT servislerinde gidiyor !
okey oynamışlığımda var o hesabla inşallah işe yarar...
OoOoOo---Kalpsizkurt--oOoOoO

30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!

Resim
********** BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE,
********** BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön