Aksiliklerin çoğu gaffar birine döndüğü sırada şifacı o sırada can basıyor tankta hiddet olmadığı için şifacıya tek atıyor.Kaldı ki direnç kırıp anında vurduğunda 12 bin 16 bin gibi bir rakam görebiliyorsun.Tanka şifa basmayı geciktirirse tank pert olur.Afrodisyak yazdı:Şifa bir kere öldümmü kesim pertturkoxHAMSTER yazdı:gaffarı 3 büyü tek şifa deneyen var mı?
GAFFAR 3 CAN KACTI !!!!@@@@
Re: GAFFAR 3 CAN KACTI !!!!@@@@
- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
sakinleştirme die bi yetenek var 1 puanı yetıo artıo bile.KesUlan yazdı:Aksiliklerin çoğu gaffar birine döndüğü sırada şifacı o sırada can basıyor tankta hiddet olmadığı için şifacıya tek atıyor.Kaldı ki direnç kırıp anında vurduğunda 12 bin 16 bin gibi bir rakam görebiliyorsun.Tanka şifa basmayı geciktirirse tank pert olur.Afrodisyak yazdı:Şifa bir kere öldümmü kesim pertturkoxHAMSTER yazdı:gaffarı 3 büyü tek şifa deneyen var mı?
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
arkadaşlar bunu denemeden paylaşmak istemedim ama bu kadar konuşulduıguna göre söylüyeyim ben stuarta denedim bunu zihin 2.bölgede hiç bir işe yaramıyor mesela bir büyücüde + 5 oldumu meditasyon 1 olcak büyü bozma 15 denedim stuat giderken cıraklara zihine gerek yok tank üstünde tutacak zaten 2 şifa giriyo gaffara bırakalımda biraz vursun cıraklar yardımcı olmussam ne mutlu bana
Büyü tankı, tankta büyüyü bozsun anlamında demiştimizdirapgrafik yazdı:yüzde 25 bozma ihtimali direnç kırma için ne kadar güvenilir olacak? Büyücüye bozsun diyorsan tank ölecek bu seferinoky yazdı:Onuda tank bozsun artıkizdirapgrafik yazdı:Tebrikler.3 cana getirmek kesmiş kadar olmak demek bence.Ufak bir hatayla grup sarsılmış aslında 2 büyücü de vursa ölebilirdi.Canınız sağolsun.Biz de grupça en fazla 67 can yapabildik.Tek sorun ise tanka büyü bozan büyücünün kendisine atılan kaos etkisine süre yetişmemesi.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Büyücü,tankın direnç kırmasını bozuyor.Benim bahsettiğim ayrı olarak kaos etkisinin bozulması.Direnç kırmayla her zaman çakışıyor ve mutlaka büyücü ölüyor.inoky yazdı:Büyü tankı, tankta büyüyü bozsun anlamında demiştimizdirapgrafik yazdı:yüzde 25 bozma ihtimali direnç kırma için ne kadar güvenilir olacak? Büyücüye bozsun diyorsan tank ölecek bu seferinoky yazdı:Onuda tank bozsun artıkizdirapgrafik yazdı:Tebrikler.3 cana getirmek kesmiş kadar olmak demek bence.Ufak bir hatayla grup sarsılmış aslında 2 büyücü de vursa ölebilirdi.Canınız sağolsun.Biz de grupça en fazla 67 can yapabildik.Tek sorun ise tanka büyü bozan büyücünün kendisine atılan kaos etkisine süre yetişmemesi.
2006-2013
- SoNxKaHraMan
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
Şunu merak ediyorum gaffar bey tankın üzrinde semiha kimin üzerinde duruyor

MeRaN'ın SoN'KaHraMan'ı.!
- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı
semiha boş gezenın boş kalfası :mrgreen:SoNxKaHraMan yazdı:Şunu merak ediyorum gaffar bey tankın üzrinde semiha kimin üzerinde duruyor
takılıo kendı kafasına göre :twisted:
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Wizards yazdı:peki 2 tank girse daha iyi olmaz mı
yoldaki GBM 71 ler ?
Tank savaşcı max itemleriyle kesebiliyor tabi biraz uzun sürüyorturkoxHAMSTER yazdı:Wizards yazdı:peki 2 tank girse daha iyi olmaz mı
yoldaki GBM 71 ler ?
HİPHOPSTYLE