Stuart Efendi KORK BİZDEN
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Re: Stuart Efendi KORK BİZDEN
Sadece 2 büyücü ve sadece meteorit ile kalfayı kesin GETİRİN FOTOYU tek şifa 2 büyücü büyüler sadece meteorit dalcak beklerim fotoları
Biraz mantıklı düşün, bak sana anlatıcam iyi oku ;Legendxdalgac yazdı:Sadece 2 büyücü ve sadece meteorit ile kalfayı kesin GETİRİN FOTOYU tek şifa 2 büyücü büyüler sadece meteorit dalcak beklerim fotoları![]()
Meteorit en kötü 5 bin vuruyor krtiksiz krtik ile bu 6500 7000 gibi küsüratlara çıkabiliyor ve krtik vurduğunda zırhı düştüğü için diğer vuruşun krtik olmasada krtik gibi geliyor,krtik geldiğinde düşün 8 bin gibi küsüratlar görmen çok doğal
5 bin vuruşla canı 2 2 düşüyor krtikle 4 5 can düşebiliyor 15 sn içinde 2 büyücü kaç kere vurur 3 sn den 10 kere vurur aradaki krtikleride sayarsan canı en kötü 75 lere düşer.2 inci hedefte canı 55 lere kadar düşer tankın dikkatiyle tek vurarak depremi yaptırabilir, kutup açıp hedefle birlikte tekrar asılırsın, canı kaç oldu en kötü 30 tekrar deprem ve kutup sonra hedefle birlikte asılırsın canı en kötü 15 hadi büyü bozmaydı vuramadıydı filan 3 üncü depremde şifacı bir büyücüye c.k atarsa o büyücü depreme kadar vurur depremde kutup açar.Böylece 2 büyücü 1 şifacı 1 tank kesmiş olursun,ofansifin vuruşlarını saymıyorum bile.
Artistlik yapma efendi ol, saygılı ol , adam ol
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
Paşam oturdugun yerden konuşmak, bol keseden sallamak kolaydır.Git kes foto getir
Öncelikle terbik ederiz emeğe saygı..
Böyle olay benim başıma 3 sefer geldi ilkinde ofansif düştüğünde kestik.Diğerlerinde büyücüler düşdü.Ama hep sonlarda düştüler ya son kalfada iken yada son taaruz gruplarında iken düşdüler.Aslında ilkde yapacağımız kesilmes olmaz die çıkmak istedik ama sonradan buraya kadar geldik denemedn olmaz die kestik zorda olsa zor dediğim yer ise kutup açmada oluyo..
Bu ardaşın dediğine katılıyorum tek skill meteoritle kesilir.Heee burda ne olur sadece şifacı kk iksiri içer.Zaten 2 büyücü tek skil kullanırsa en az 4 depremle kesilir..Deprem olayına şöyle çözümlersek sorun olmaz 1.depremde şifacı ck ile kurtarıcak 2.ve 3. depremler kutup ile 4. deprem yine ck ile.Ama burda en çok iş tanka büyücülere döndürmemek için
Tekrardan tebrik ederim.Başarılarınızın devamını bekliyoruz
Böyle olay benim başıma 3 sefer geldi ilkinde ofansif düştüğünde kestik.Diğerlerinde büyücüler düşdü.Ama hep sonlarda düştüler ya son kalfada iken yada son taaruz gruplarında iken düşdüler.Aslında ilkde yapacağımız kesilmes olmaz die çıkmak istedik ama sonradan buraya kadar geldik denemedn olmaz die kestik zorda olsa zor dediğim yer ise kutup açmada oluyo..
KesUlan yazdı:Biraz mantıklı düşün, bak sana anlatıcam iyi oku ;Legendxdalgac yazdı:Sadece 2 büyücü ve sadece meteorit ile kalfayı kesin GETİRİN FOTOYU tek şifa 2 büyücü büyüler sadece meteorit dalcak beklerim fotoları![]()
Meteorit en kötü 5 bin vuruyor krtiksiz krtik ile bu 6500 7000 gibi küsüratlara çıkabiliyor ve krtik vurduğunda zırhı düştüğü için diğer vuruşun krtik olmasada krtik gibi geliyor,krtik geldiğinde düşün 8 bin gibi küsüratlar görmen çok doğal
5 bin vuruşla canı 2 2 düşüyor krtikle 4 5 can düşebiliyor 15 sn içinde 2 büyücü kaç kere vurur 3 sn den 10 kere vurur aradaki krtikleride sayarsan canı en kötü 75 lere düşer.2 inci hedefte canı 55 lere kadar düşer tankın dikkatiyle tek vurarak depremi yaptırabilir, kutup açıp hedefle birlikte tekrar asılırsın, canı kaç oldu en kötü 30 tekrar deprem ve kutup sonra hedefle birlikte asılırsın canı en kötü 15 hadi büyü bozmaydı vuramadıydı filan 3 üncü depremde şifacı bir büyücüye c.k atarsa o büyücü depreme kadar vurur depremde kutup açar.Böylece 2 büyücü 1 şifacı 1 tank kesmiş olursun,ofansifin vuruşlarını saymıyorum bile.
Artistlik yapma efendi ol, saygılı ol , adam ol
Bu ardaşın dediğine katılıyorum tek skill meteoritle kesilir.Heee burda ne olur sadece şifacı kk iksiri içer.Zaten 2 büyücü tek skil kullanırsa en az 4 depremle kesilir..Deprem olayına şöyle çözümlersek sorun olmaz 1.depremde şifacı ck ile kurtarıcak 2.ve 3. depremler kutup ile 4. deprem yine ck ile.Ama burda en çok iş tanka büyücülere döndürmemek için
Tekrardan tebrik ederim.Başarılarınızın devamını bekliyoruz
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
mantığa bak diyor 2 meteorit büyücü kalfa kesinde görelim buz ve elek kaç vuryorki böyle konuşuyorsun dirençli krtik 4 bin 5 bin zor vurursn kalfa 3 meteoritli büyüyle tek depremde ölüyor normalde
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
- legendxdogukan
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Legendxdalgac yazdı:Paşam oturdugun yerden konuşmak, bol keseden sallamak kolaydır.Git kes foto getir![]()
sizde kalfayı kestiğinize dayır foto koyun nerden bilelim sallamadağınızı
Ne olursan ol göründüün kadarsin, Nasil görünürsen görün sana baktiim kadarsin
LengendXşifacı (DoĞuKaN)
LengendXşifacı (DoĞuKaN)
Bizdemi koyalım her yaptığımızı
bırakın bu işleri
bizde 5 kişi kesebiliyoruz.Stuart çok zor bir yaratık değil.
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Şöle boş boş yorum yapanlar arasına Bende bir yorum eklemek İstiyorum;
Fakat emeğinizin karşılığını madalya İle almasaydınız dha hoş olurdu sanki
Şaka Bir yana ELLERİNİZE SAĞLIK ARKADAŞLAR...Umarım Bu Azimle Gaffarı da Kesersiniz..Nerden Bilelim Stuardda SOn 5 canda birinin düştüğünü
Fakat emeğinizin karşılığını madalya İle almasaydınız dha hoş olurdu sanki
Tebrikler . . .
AnLatım süpeR oLmus
AnLatım süpeR oLmus
Bu imtihan bir seferlik ...
Bedenin kağıt , kalemin amel !..
Bedenin kağıt , kalemin amel !..