Ben mesaj kasmayı ne yapıyım ben Bilinmez 2001 mesaj var fakat senin gibi çocuklara cevap vermekten dolayı haklı olarak hesabım ban aldı. Yarın mailine iyi bak rehber oldunReDsKuLL yazdı:Mesaj kasacak olsam emin ol daha farklı yerlerde yaparımKendinle karıştırma arkadaşım
Ben burdayım eğer mesaj atarsan cevap vermeye çalışırım
![]()
Bu ne şansdır ?
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Bu ne şansdır ?
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BeTa
Burada bölge yapıpda item düşüremeyen bir cok aradas icin actım konuyu bazı geriler sivri sivri konusarak konuyu baska yere cekmeye calısıyorlar. Ben sadece destek bekliyorum. Hakkımı arıyorum gelipde facebookdan bulup lafları yazmayın buraya..
Benim gibi cocuklara öylemiROckStarGAMES yazdı:Ben mesaj kasmayı ne yapıyım ben Bilinmez 2001 mesaj var fakat senin gibi çocuklara cevap vermekten dolayı haklı olarak hesabım ban aldı. Yarın mailine iyi bak rehber oldunReDsKuLL yazdı:Mesaj kasacak olsam emin ol daha farklı yerlerde yaparımKendinle karıştırma arkadaşım
Ben burdayım eğer mesaj atarsan cevap vermeye çalışırım
![]()
))))
İt Ulur Birbirini Bulur..

Yalnız Değilsin 
Belki Hepsini 2 Katın Olarak Yapıyorum .
YOK YOK YOK
Belki Hepsini 2 Katın Olarak Yapıyorum .
YOK YOK YOK
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- Lucagox
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Evet malesef ki şans deyip geçmek zorundayız. Junonu daha ne kadar ziyaret edicem bilmiyorum ama şaşmaz bitmez madalya :|
* Bu arada şu oyuna hakaret edip, oyunu bıraktığını söyleyen ama foruma gelip milleti kışkırtmaya çalışan arkadaşlar Lütfen daha fazla yormayın kendinizi bıraktıysanız bir daha uğramayın ne foruma ne oyuna..
* Bu arada şu oyuna hakaret edip, oyunu bıraktığını söyleyen ama foruma gelip milleti kışkırtmaya çalışan arkadaşlar Lütfen daha fazla yormayın kendinizi bıraktıysanız bir daha uğramayın ne foruma ne oyuna..

* HuNxLuCaGo(49) [(^) Ejder Asa]
* Lucagox(49)
* Neira(49)
* Hunxlucagox(49)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE
İlaç Teknisyenliği 2.Sınıf Öğrencisi
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Pardon !mccaglar yazdı:Günde en az 2 stuard 2 GMB x 2 Yol kesiyorum yeter artık. Adam deliriyor artık oyundan soguyoruz.
''Günde en az 2 stuard 2 GMB x 2 Yol kesiyorum '' demişsin
Stuart kesmek 2 saat sürüyor diyelim 2+2=4
GBM-x Kesmek 4 saat Desek 2x4=8
Yol kesiyorum Demişsin onlarıda GBM-x e giderken kestin desek.
Hergün 12 saat Boyunca Çembeli taştamısın sen ?
Eger bu Dogruysa Allah Yardım etsin Saglığını düşün derim
Kesimi 45 dk Süren kenan'ı bile 2 kere gittikmi sıkılıyoruz kaldı günde 2 kere çemberli :lol:
Ben almıyayım
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- MeNTHoLoKaLiPTuS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Kanka daha sen buralardamı sürünüyon ya zaten bu yıl benle beraber üniversiye odaklancan yemişim oyununu 
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
ReDsKuLL a itafen bu oyunda işler parayla yürüyo maalesef bide sevenin varsa sırtın yere gelmez .. çağlarında sırtı yere gelmez .. seviyoruz arkadaşı.. hayır bi fiyatın varsa belirle susturalım .. yok adam seviliyosa adamdır zaten hata bende diyebiliyosan çekil ..ister maddi ister manevi her türlü ezer seni kardeşim... o kadarrrr Yok aslında benim olayım çağlara özel değil geneldi diyosan haklısında deriz ..
Savaşçı 60 Çemberlitaş Madalyası = Hiç bir şey
Büyücü 50 Çemberlitaş Madalyası = Sıfır Kelvin Eldiven, Cehennem Eldiven, Cehennem Ayakkabı, Transformatör Zırh
Şifacı 10 Çemberlitaş Madalyası = Mevlana Eldiven
Kısacası tamamen şans..
Büyücü 50 Çemberlitaş Madalyası = Sıfır Kelvin Eldiven, Cehennem Eldiven, Cehennem Ayakkabı, Transformatör Zırh
Şifacı 10 Çemberlitaş Madalyası = Mevlana Eldiven
Kısacası tamamen şans..