Şaheser Düşürme
Şaheser Düşürme
Merhabalar ,
Paylaşmıyım, paylaşmıyım dedim ama dayanamadım paylaşıyorum.Forumu sürekli takip ediyorum en çok açılan konu ve şikayet edilen şey onca BOSS kesipte ilk kesenlere şaheser düşmesi ve onlarca kez kesmiş birine hiç bir şey düşmemesi.Çemberlitaş gelmeden once biliyorsunuz buluşma düzenlendi.Bende gittim ve GM'e bu soruyu sormuştum.Neden büyücüler'e cok zor şaheser düşüyor dedim ? Ve bana şöyle dedi.Mesala sıgınaklara 1 tank 4 büyü 1 şifa giriyorsun. Savaşçıya şaheser düşme olasılıgı daha yüksek.Eger aynı sınıftan (BÜYÜCÜ) fazla kişi girerse sistem bazen başka sınıflara veriyormuş mesala şifacı ve tank'a.GM'in dedigi buydu.Evet bencede dedigi dogru bakılırsa oyunda en kolay şaheser dizen karakter SAVAŞÇI sonra ŞİFACI en son ise BÜYÜCÜ Dür.
Ve sizlerin tank ile girmenizi tercih ediyorum size şaheser düşme olasılığı daha yüksektir.Eger 5 büyücü 1 şifa cı girerseniz şifacıya düşme olasılıgı daha yüksektir.
İyi forumlar.
'' Corexmelankolia '' ,
'' WeSTCoaST ,''
İstanbul Kıyamet Vakti "Timer" Programını Buradan Indirebilirsiniz.
'' WeSTCoaST ,''
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Re: Şaheser Düşürme
Kesinlikle doğru.
İlk Sığınak:
Düşünen adam:BOŞ
Motorin:İbni Cevriye Asa
Kenan:Fundi Yüzük Kolye
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İlk Migrat
Centurion:BOŞ
Junon:Fundi Zırh Centurion Zırh
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İkinci Migrat
Junon:Fundi Zırh Hayyan Cevriye Yüzük

Düşünen adam:BOŞ
Motorin:İbni Cevriye Asa
Kenan:Fundi Yüzük Kolye
İlk Migrat
Junon:Fundi Zırh Centurion Zırh
İkinci Migrat
Junon:Fundi Zırh Hayyan Cevriye Yüzük
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Birşey eklemek istedim burada 2 faktör de var tabi
Örnek verelim
1 tank 4 büyü 5 şifacı Miğrata giridiniz
Ama bölge itemi büyücüye atarsa savaş ve şifa istediği kdar şansı yüksek olsun yine item büyüde olur ama tek sınıf girmek seninde dile getirdiğin gibi şansını artırır.
Örnek verelim
Ama bölge itemi büyücüye atarsa savaş ve şifa istediği kdar şansı yüksek olsun yine item büyüde olur ama tek sınıf girmek seninde dile getirdiğin gibi şansını artırır.
YasinKocamanca yazdı:Birşey eklemek istedim burada 2 faktör de var tabi
Örnek verelim
1 tank 4 büyü 5 şifacı derken ?
'' Corexmelankolia '' ,
'' WeSTCoaST ,''
'' WeSTCoaST ,''
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
10 kişilik grup açma dükkanda.EsinTi yazdı:YasinKocamanca yazdı:Birşey eklemek istedim burada 2 faktör de var tabi
Örnek verelim
1 tank 4 büyü 5 şifacı derken ?