Şu an internekte alternetif kullanabileceğimiz oyuna entegre edilebilecek bir program varmı araştırıyorum inşallah buluruz yazılımcı arkadaşlar kendi görüşlerini paylaşırsa sevinirim.
Oyuncuların böyle bir yazılım yapması ve oyuna entegre etmesine izin vereceklerini asla düşünmüyorum.
Yazılımdaki en ufak bir hata belki de oyuna zarar verebilir, böyle bir risk almazlar.
Ben de çok merak ediyorum ve gelmesini istiyorum. İyisi mi bekleyip hep beraber görelim şu Lonca sistemini.
Lonca sistemi ile ilgili bir yazılımı oyunda kullanabilmek o kadar basit bir iş değil.Olabilecek herhangi bir hatada bile feci sonuçlarla karşılaşabiliriz.Zaten yazılım ekibinde işlerini profesyonelce yürüten yetkililer var.Bu sistemin kusursuz olarak oyunda kullanılabilmesi için zamanı gelince gerekenler yapılacaktır.Oyuncuların kendi geliştirdikleri bir yazılımın oyuna eklenmesi asla gerçekleştirilebilecek bir şey değildir.Öyle olsaydı zaten yazılım ekibinin bir anlamı kalmazdı.
Oyun yazılımı ve oyun sunucuları arasındaki iletişimin geriye doğru mühendislik yöntemleri ile çözülmeye çalışması, dinlenmesi, değiştirilmesi, başka sunuculara yönlendirilmesi, oyun sunucularının emüle edilmesi, başka oyun sunucularının kurulması ve/veya işletilmesi kullanım koşullarına aykırıdır. Bu tip faaliyet içinde bulunan kişi ve kurumlar hakkında Sobee her türlü hukuki işlemi başlatma hakkında sahiptir.