Abiler içeri girermisiniz ?
Abiler içeri girermisiniz ?
Bana oyunu öğretecek birisi varmı ? Yeni başlamadım ama item dizme vs vs bilmiyorum yardım sever birisi varmı acaba ?Oyuna yeniden başlayacağım da.
Tek Tabanca {Youfinished} Son gün geldiğinde o gün geldiğinde bizde oyunumuzu oynayacağız2 ters 1 düz
Re: Abiler içeri girermisiniz ?
Genel etkileşimde bununla ilgili güzel bir konu paylaşılmış oraya bakmanı tavsiye ederim.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- JogaBonito17
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Ben sana bu teklifi sunmustumGoooorkem yazdı:Bana oyunu öğretecek birisi varmı ? Yeni başlamadım ama item dizme vs vs bilmiyorum yardım sever birisi varmı acaba ?Oyuna yeniden başlayacağım da.
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Ulaşamıyorum sanaJogaBonito17 yazdı:Ben sana bu teklifi sunmustumGoooorkem yazdı:Bana oyunu öğretecek birisi varmı ? Yeni başlamadım ama item dizme vs vs bilmiyorum yardım sever birisi varmı acaba ?Oyuna yeniden başlayacağım da.
Tek Tabanca {Youfinished} Son gün geldiğinde o gün geldiğinde bizde oyunumuzu oynayacağız2 ters 1 düz
Sağol kardeşimde bu oyunu 4 sene oldu yaklaşık oynuyorum yani yeni başlamadım onun haricinde ticaret hakkında ufak bir bilgim olmadığı için yardım istiyorum :mrgreen:Tremexhaqan yazdı:viewtopic.php?f=28&t=58538&hilit=+temel
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
millete sor şu kaça bu kaça bölgeden yansıtılanları sor ! iridyumu yansıttı kaça de 10M derse sen 9 M sat .Goooorkem yazdı:Sağol kardeşimde bu oyunu 4 sene oldu yaklaşık oynuyorum yani yeni başlamadım onun haricinde ticaret hakkında ufak bir bilgim olmadığı için yardım istiyorum :mrgreen:Tremexhaqan yazdı:viewtopic.php?f=28&t=58538&hilit=+temel
la senin hesabın banlanmamışmıydı 
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
bak bakıyım bende o göz var mı bak bakim !Goooorkem yazdı:la senin hesabın banlanmamışmıydı
maskeden bişi gözükmüohaydegidelum yazdı:bak bakıyım bende o göz var mı bak bakim !Goooorkem yazdı:la senin hesabın banlanmamışmıydı