<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen kurtreis »

KurtlarxHAKANN - Büyücü
KurtlarxHAkANNN -savaşçı
KuRtLaRxxHaKaN - Şifacı

ve

KurtlarxRamo ( Savaşçı )

arkadaşlarımızın ismi listey ekli deil onları listeye ekle hasanın Kurtlarxgöçmen ( savaşçı ) charınıda Deryanın olarak listede gösterelim
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen kurtreis »

Lonca katılım baş vuru formunuda sürekli güncel tutalım arkadaşlar mesela baş vuruda bulunan arkadaşlar ın baş vuru forumlarını ben buradan görebileyim tabi referans larınıda Xizdüşümx isimli arkadaş Deryanın referansı ile loncaya katıldı bunuda listede belirtelim deneme aşamasında olarak...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxodonataa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kurtlarxodonataa »

Sariyerli yazdı:Selam millet :D :D Dün Çanakkale'deydim :D Hayırlısı ile kayıt işlemlerimi hallettim ve artık resmen üniversiteliyim :D :D

Ali Ziraatta iş bitmezzzz :D :D Bak Cumhuriyet kuruldu kurulalı bitti mi hiç :D
hayırlı uğurlu olsun :) birden 2000-2001 yılına döndüm :) bende o zaman kaydımı yaptırmıştım.. çook heyecanlıydımm çookk :) sıkı çalış derslerine ve dikey geçişle müh. geçmeye çalış.. başaracağına inanıyorum :) (yine öğretmenlik damarım tuttu) şimdiden kolay gelsin..
gülden..
Resim

İçi başka dışı başkalardan,Dili başka kalbi başkalardan, Hem kendini hem başkalarını kandıranlardan, Sana Sığınırım Yâ Rab!
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxodonataa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kurtlarxodonataa »

Sariyerli yazdı:Selam millet :D :D Dün Çanakkale'deydim :D Hayırlısı ile kayıt işlemlerimi hallettim ve artık resmen üniversiteliyim :D :D

Ali Ziraatta iş bitmezzzz :D :D Bak Cumhuriyet kuruldu kurulalı bitti mi hiç :D
hayırlı uğurlu olsun :) birden 2000-2001 yılına döndüm :) bende o zaman kaydımı yaptırmıştım.. çook heyecanlıydımm çookk :) sıkı çalış derslerine ve dikey geçişle müh. geçmeye çalış.. başaracağına inanıyorum :) (yine öğretmenlik damarım tuttu) şimdiden kolay gelsin..
gülden..
Resim

İçi başka dışı başkalardan,Dili başka kalbi başkalardan, Hem kendini hem başkalarını kandıranlardan, Sana Sığınırım Yâ Rab!
Kullanıcı avatarı
melike100
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Yakar Geçerim

Mesaj gönderen melike100 »

Ben loncaya katılmak istiyorum.Nasıl katılabilirim?
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

hayırlısı olsun abicm artık yeni bir hayat seni bekliyor üniversite şimdiden hayırlı uğurlu olsun bu arada ziraat pek tavsiye etmem mesleğim ziraat ile ilgili deil belkide ondandır ama günümüz sartlarında zor bir meslek secimi iyi düşünüp kara rverin derim ve en önemlisi ise ne yapma kistediğine karar vermiş olmak hayat sizi yönelendirmesin siz hayatınızı yönlendirin derim
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

sselam b uarad tekrar reis bu izdüşüm ilgili arkadaş hakkında konusalım birazdan oyunda olurum sende gelirsen
Doğu Kurt Hanlığı
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

07/09/1533 Doğum İngiltere'yi 1558-1603 arasında dünyanın en önemli ülkesi haline getiren Kraliçe I. Elizabeth, Greenwich'te doğdu.
07/09/1812 Olay Moskova'ya yürüyen Fransa İmparatoru Napoleon Bonaparte Rus Çarlık ordularını şehrin 70 mil batısındaki Borodino'da yendi.
07/09/1822 Olay Portekiz sömürgesi Brezilya bağımsızlığına kavuştu.
07/09/1909 Doğum "Rıhtımlar Üzerinde", "Cennet Yolu" gibi filmleriyle ünlü Amerikalı yönetmen Elia Kazan Elia Kazan İstanbul'da doğdu..
07/09/1923 Olay İkdam, Akşam, İleri, Tercümanı Hakikat, Tevhidi Efkar, Tanin, Vatan ve Vakit gazeteleri, dizgici grevi nedeniyle çıkamayınca, ortaklaşa ''Müşterek''gazetesini yayımlamaya başladılar. Müşterek gazete 2 hafta çıktı.
07/09/1936 Olay Kara Harp Okulu, İstanbul'dan Ankara'ya taşındı.
07/09/1936 Olay İstanbul ve Ankara radyo şirketleri, satın alınarak devletleştirildi.
07/09/1938 Olay Hatay Devleti Anayasası kabul edildi. Başbakan Abdurrahman Melek, "Programımızın ruhu ve esası Kemalizm rejimi ve bütün icabatıdır" dedi.
07/09/1943 Olay İkinci Dünya savaşında İtalya Müttefiklere teslim oldu.
07/09/1946 Olay Türkiye'de ilk büyük devalüasyon yapıldı. 1.83 TL olan ABD Doları'nın fiyatı, yüzde 54 artırılarak 2.83 TL'ye çıkarıldı.
07/09/1956 Olay BM, Köleliğin, Köle Ticaretinin ve Köleliğe Benzer Kurum ve Uygulamaların Kaldırılması Ek Sözleşmesi kabul edildi.
07/09/1958 Olay Ana muhalefet lideri, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı İsmet İnönü, "Sehpalar kurulursa nasıl işleyeceğini kimse bilemez" dedi. Demeç, Başbakan Adnan Menderes'in, "idam sehpalarında can verenlerden ders alsalar ya" açıklamasına yanıttı.
07/09/1960 Ölüm Alman Komünist partisi ve Komintern yöneticilerinden, Demokratik Almanya Cumhuriyeti'nin ilk Devlet Başkanı Wilhelm Pieck.
07/09/1969 Olay İstanbul Rabak Fabrikası işçileri greve çıktı.
07/09/1974 Ölüm Şair Celal Sılay 60 yaşında öldü.
07/09/1977 Olay İstanbul'da tüp gaz kuyrukları oluştu. Tüp gaz, peşin parayla sıra numarası alınarak satılıyor.
07/09/1979 Olay İstanbul Sıkıyönetim Komutanlığı, Dostlar Tiyatrosu'nun Brecht Kabare oyununu 'da yasaklandı.
07/09/1982 Olay Diyarbakır Cezaevi'nde PKK davası sanığı Kemal Pir ölüm orucunda öldü.
07/09/1982 Olay Esenboğa katliamı sanığı Levon Ekmekçiyan tek celsede ölüm cezasına çarptırıldı.
07/09/1985 Olay Kuşadası yakınlarındaki yangın söndürme çalışmalarında 14 er yanarak öldü.
07/09/1986 Olay Şili'de Pinochet suikasta uğradı, 5 koruması öldü.
07/09/1988 Ölüm Mimar Sedad Hakkı Eldem, 80 yaşında öldü.
07/09/1989 Olay Açlık grevindeki tutukluların taleplerini destekleyen İstanbullu bir grup kadın siyah elbiselerle yürümüşlerdi. Yürüyüşte tutuklanan 11 Siyahlı kadın de tahliye edildi.
07/09/1989 Olay Manisalı çiftçiler iktidarın tarım politikasını protesto için yürüdü.
07/09/1991 Olay Kültür Bakanlığı, ses sanatçısı Rahmi Saltuk'un Hoy Nare isimli kasetinin toplatılması için savcılığa başvurdu.
07/09/2005 Olay Türk sinemasının yakışıklı jönlerinden Efkan Efekan, akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede 70 yaşında öldü.
Doğu Kurt Hanlığı
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

melike100 yazdı:Ben loncaya katılmak istiyorum.Nasıl katılabilirim?

abasvuru formumuzu doldurmalısın en önemlisi loncamızdan sana referans olabilecek bir arkadaşın bizim ile irtibata gecmesi
Doğu Kurt Hanlığı
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

melike100 yazdı:1. İsim Emre
2. Yaş 15
3. Kurt Loncasına neden katılmak istediniz ? Çünkü güce ve yardımlaşmaya önem veririm bu yüzden katılmak istedim.
6. Var ise önceki loncanızın adı ve ayrılma sebebiniz ? Daha önce loncam yoktu
7. Oyundaki karakterlerinizin adları , sınıfları ve seviyeleri ? Yakışıklıcocuk-büyücü-47 seviye

az önceki mesajımdad ayazdığım gbi emrecim bizim loncamızda nseni tanıyan sana kefil oaliblecek bir kişi olması lazım
Doğu Kurt Hanlığı

“Lonca İletişim” sayfasına dön