Hayal yazdı:Yolun açık olsun Furkan.Reel Hayatında Başarılar...
Eyw hayati ben kubi furkan bırakalı epey oldu o en temizini yptı
Tremexhaqan yazdı:Koptu zincir dağılıyo millet bir bir...bana diyodun bırakma die bende şmdi aynısını sana demek isterdim de bende bıraktım oyunu oyunda da konuşamicaz ki Forumda kal ki ordan konuşalım bari...
He bide 39 larda götürüyoduk tabi 49 olunca iş değişiyo Neyse karar senin kararın keşke lerle hayat yürümüyo malesef
kal sağlıcakla kardeşim:
ChoosensxCoLoNeL / ChoosensxTaTaR - Mchakany
Her başlangıcın sonu vardır hakan sende sağlıcakla kal
Oğuz gönül isterdiki sansar sırtlan felan çarılarıda elinde olsaydı
ama olsun bunlarlada yeterlidir elinden geleni yap hrsey gönlünce olsun....
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
facexxx yazdı:Gelmemek üzeri bb : Fakat hergün konu açıyosunuz bıraktık bıraktık ertersi gün oyundasınız inş böle olmaz
Adam olmayanda AdamLık beklersen YanLış olur.. Karektersiz insan işTe.. ne olcak ..
messi58 yazdı:Oğuz gönül isterdiki sansar sırtlan felan çarılarıda elinde olsaydı
ama olsun bunlarlada yeterlidir elinden geleni yap hrsey gönlünce olsun....
:arrow: Canım Kubim;
Banada yol gözüküyo bende bırakacak gibiyim böle devam ederse. . !
Sen hayatta başarıLı ol YETER canım arkadaşım Dediğimiz gibi bu bir oyun ...
2 gün oynarız 3 gün oynarız 4. gün bi bakmısız ki oyun bitmiş herkes dağılmıs sen
hayatını kazan NiCe oyunLar Var gine beraber oluruz Gine iyi günde kötü günde bir birimize desTek oluruz..
Sen dediğim gibi...
BİR TANESİN....
İyi FoRmLar..
OĞUZHAN...
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
maxxperfect yazdı:Bu ara duyduğum en güzel haberlerden biri, senin adına sevindim en güzel çağlarını bu saçma ortamda harcamaman ümidiyle, birdaha geri dönme, telefon numaranıda yazmayı unutma, kendine iyi bak kardeşim başarılar.Herhangi bir şeye ihtiyacın olursa ulaş bize.
özgür her zmnki gibi cok farklı ve cok iyisin iyiki tanımısm sizleri
su oyunda arkadaş edindklerim gercekden değerli insanlar Telefon MSN gibi özel bilgileriniz burada paylaşmayınız. ( PitbuLL ) kardes numarm..
Sana burdan bi uçarım..Birileri ufacık yetki alınca götü kalkıyo. kodum oyununda odanda kısılıp klavyeden insanlar sayın.. diye muhattap kesilsen ne olur denyo. Öpüldün kubi